İnşallahhh canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
AMin canım ben iki senedir bekliyorum inş gebeliğim sağlıklıdır geçen sene bir kimyasal geçirdim inş bir an önce kalp atışını keseyi görürüz hemen gitmeyeceğim ama testin koyulaşmasını bekleyeceğim

Bende 2 sene sonra gördüm idrar testim ilk iki gün neredeyse aynı koyuluktaydı 100 ün üstünden sonra koyulaşma oldu. Bide benim değerlerim 3 katı artıyordu ona rağmen pat diye bir belirgin renk değişimi olmadı aklında bulunsun

Çok sağol canım inş sabırla bekleyeceğim yine bişey olursa sorarım sana bir de hiç bir belirtim yok bazen hasta olacak gibi hissediyorum o kadar . Kimyasal gebelik geçirdiğimde daha çok belirtim vardı .

Çok sağol canım inş sabırla bekleyeceğim yine bişey olursa sorarım sana bir de hiç bir belirtim yok bazen hasta olacak gibi hissediyorum o kadar . Kimyasal gebelik geçirdiğimde daha çok belirtim vardı .
Ben bir hafta kala öğrendim göğsüm dışında belirtim yoktu tam adet günü göğüs indi sancım var dedim tamam buda gitti bi acile gittik yine 3 katına çıkmıştı 2 gün sonra da keseyi gördük hatta o kadar minikti ki başka birşey olmasın deyip kan tahlili yapıldı ama değerler artmıştı ve 2 güne büyüdü kesemiz
Aklına takılan birşey olursa sor tabi

Ne heyecan verici bir süreç şu an uyuyamıyorum bile birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var kimseye demedim ama eşim dışında geçen sene kimyasalda o hatayı yaptım çok yıprandım kimse anlamadı ama beni .. inş güzel şeylerle karşılaşırız. Öyle heyecanlıyım ki . Çok umutla bekledik eşim ve ben inş rabbim nasip etmiştir

İnşallahhh nasip olur hep gittiğin doktorun var mı peki

İnşallahhh nasip olur hep gittiğin doktorun var mı peki
Var canım 7 ay önce gittik en son bekleyin bir sorun yok demişti hatta dün mesaj attım gebelik olmadı Hocam tekrar geleceğim ne zaman uygun gelmem diye . O da hasta olunca 3. Gün gel demişti hastalığımı bekliyordum . Çok memnunum doktorumdan . İnş bu sefer Sevinçle giderim . Geçen gittiğimde gebe misin demişti çok moralim bozulmuştu ama çok anlayışlı biri halden anlayan sakin bir doktor

O zaman ona durumu söyle bir kan tahlili de ister muhtemelen bazı doktor tedbir amaçlı coraspin başlıyor belki sana da erkenden değerine göre bir ilaç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…