- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.034
- 598
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.601
Bi ara hevesliydi de çabuk geçtiOyy maşallah prensesimeartık sana ev işlerinde yardıma başlamıştır kendi çapında
Rakibem güçlü canım bükemediğim o narin bileğini öperim onun
Bu kızlar niye böyle yaBi ara hevesliydi de çabuk geçtionun yerine 1 buçuk yaşındaki oğlum sofrayı toplarken yardım ediyor
Sen ne yapıyorsun balımoyyyy kıyamam sizeeeee
Sen ne yapıyorsun balım
Amannn Allah kolaylık versin kuzu bu havada çalışmak işkence gibiNAPAM işteyim her zaman ki gibiwork work work
Amannn Allah kolaylık versin kuzu bu havada çalışmak işkence gibiyıllık izine kaç gün kaldı
Çok altında durma hasta olursun kıyamam sanakışa kullanırım allah izin verirseklimayı açıyom allah ondan razı olsun
Çok altında durma hasta olursun kıyamam sana
Giderdim giderim gidermez olaydım tee uzak yollardan bana anca boğaz enfeksiyonu getirmişsağolasın canım kocanla hasret giderdin mi
Giderdim giderim gidermez olaydım tee uzak yollardan bana anca boğaz enfeksiyonu getirmiş
Hasretliğin gözü kör olsun kızpuuu herifeee sizde hasta hasta çok boğaz hastalığı geçecek şeşyler etmeseydiniz hahahaha
Kiz seni etiket ediyordum deluuuuu
Ben esim grip olsa hastalk gecrme bana derim sanki naptikta hastalgi gecrcem der deli gocam ayni evde yasamak ayni yatakta uyumakla bile geciyor yaniGiderdim giderim gidermez olaydım tee uzak yollardan bana anca boğaz enfeksiyonu getirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?