Bizim burası da çok esiyor. Yaa bide benim mutfakta zebra perde vardı yırtıldı bende onu attım normal perde taktım. Eşim korniş takarken tavanda boşluk varmış bi deldi tavanı. Yağmur yağınca bizim eve kova kova su doluyor. Hali falan kalmıyor. Adama her pazar diyorum ama hep bişey oluyor yapmıyor. Bu gece yine yağmurlu gösteriyo kaldırdım şimdiden halimi ne olur olmaz diye. En sonunda bu halimle ben çimento alıp kapatcam deliği o olacak

Ay kiyamam kuzum ya inşallah tez vakit kurtulun yapsin yarın zorla

Ay kiyamam kuzum ya inşallah tez vakit kurtulun yapsin yarın zorla
Bakayım yağmur yağmazsa yaptıracağım zorla. Kendi bişey çekmiyor ki olan bana oluyor perdelerim bile mahfoldu. Ha bide suçlu ben oldum ne varmış zebrayı atıp normal perde takmışım. Takmasak böyle olmazmış. Ahh bu erkeklerr

Ayy klasik erkek tabi şu evine duşkun kadindan daha cok karisini evini dusununen erkek modeli istiyorum biz kadinlar yakinda erkeklerin yaptiklarini da yapip hic birseyi onlara birakmiycaz ama sorumlulik cok iste

Ee herkes yarin napiyor bakalim ben basliyim yarin pazar babama pazar gunleri tatil birlikte hava guzelse bahcede kahvalti cay keyfi yapip aksama dogru eve giriyoz tabi misafir olmassa
Ohh miss benim yerime de keyif yap kız :) ben sabah kahvaltıdan sonra hemen bi ufak çaplı temizlik yaparım sonra hava güzel olursa sahile gideriz ama büyük ihtimal yağmurlu olur. Akşama da eşimin küçük kuzeni var kuran okumayı öğrenmiş ona kutlama yapacaklar bizde hediyemizi alıp gidicez. Yeri gelmişken sorayim sizce ne hediye alsam 5 yaşında kız çocuğu. Kuranla alakalı mi alsam yoksa başka bişey mi. Şimdi ona kuranı kerim hediye alan olur ben başka bişey almak istiyorum fikir verin :)

Ayy klasik erkek tabi şu evine duşkun kadindan daha cok karisini evini dusununen erkek modeli istiyorum biz kadinlar yakinda erkeklerin yaptiklarini da yapip hic birseyi onlara birakmiycaz ama sorumlulik cok iste
Benimki ilk evlendigimiz zamanlar evin her işini ben demeden yapardı ama 1 seneyi devirince adam üşengeç oldu. Ayy ama hakkını yemeyim kocişimin çok titizdir yardım eder bana :)

Inşallah bisi olmaz kolay değil yapsin senin suçun mu hepsi ayni:)

Ee herkes yarin napiyor bakalim ben basliyim yarin pazar babama pazar gunleri tatil birlikte hava guzelse bahcede kahvalti cay keyfi yapip aksama dogru eve giriyoz tabi misafir olmassa
Bende kalkip kahvalti yapip evi supurttursem temizlik biraz sonra işi cikmazsa hava alıp dolaniriz :)

İnsallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…