- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.201
Tamam canım inşallah. Arada bi birbirimizi dürtelim bu konuda o zaman daha iyi olur sonra gerisi geliyor zaten :)Benim gibisin desem inanirmisin bugün iradeli olalim saglikli iken yapmadim insallah rabbim affeder ama allahim okadar buyukku geç olmadan gitmek daha genc yasimiz illaki olur ama farkina varmak yapmamak inşallah bırakmayız ikimizde sabah kalkcam basliycam
Tamm canım sende dürt hadi ogle okundu kilalim gelelim diye inşallah bırakmayızTamam canım inşallah. Arada bi birbirimizi dürtelim bu konuda o zaman daha iyi olur sonra gerisi geliyor zaten :)
Inşallah canım. Bak bide ben oğluma hamileyken telefonuma yaşın indirdim onu açıyordum her gün dinletiyordum. Maalesef ben kuran bilmiyorum o yüzden yavruma kendi ağzımdan okuyaamdim. Sen biliyorsun bak her gün okumaya çalış. Baya faydası varmış kitapta okumustumTamm canım sende dürt hadi ogle okundu kilalim gelelim diye inşallah bırakmayız
Aynen inşallah canım okuycam yatmaktansa namaz arkasından vakit ayircam hepInşallah canım. Bak bide ben oğluma hamileyken telefonuma yaşın indirdim onu açıyordum her gün dinletiyordum. Maalesef ben kuran bilmiyorum o yüzden yavruma kendi ağzımdan okuyaamdim. Sen biliyorsun bak her gün okumaya çalış. Baya faydası varmış kitapta okumustum
Inşallah canimAynen inşallah canım okuycam yatmaktansa namaz arkasından vakit ayircam hep
Esseteacher @zarifinci B Bugunneselibirgun @_nurunnisa_ gulse14 @Yorgun Savasci B Bitterlokumu @nergismor huhu kızlar gelin eccuk sohbete hep üzgün olmuyor beaa
Afiyet olsun canım ❤Üzgün olma canım
Şükür güzel nimet..
Bende ders çalışıyorum eşim geç geldi.
Kaynanamlardayiz hala.
Cay içiyorlar siz napiyonuz
Bulabilirsen aktardan bulamassan da artik hazir poset yeşil caylara tabi olcan mecbur ama iyi geliyoYa yesillik sevmiyorm ama yesil cayi denerim aktardan mi bakayim
Tamm cnm yarin bakiyim cok sglllBulabilirsen aktardan bulamassan da artik hazir poset yeşil caylara tabi olcan mecbur ama iyi geliyo
Yagmur yagiyor elektirikler gidip grliyir şarjim yok o yuzden giremedimEsseteacher @zarifinci B Bugunneselibirgun @_nurunnisa_ gulse14 @Yorgun Savasci B Bitterlokumu @nergismor huhu kızlar gelin eccuk sohbete hep üzgün olmuyor beaa
Burda da baya esiyor kötü hava nisan yagmurlarini martta yaşadık:)Yagmur yagiyor elektirikler gidip grliyir şarjim yok o yuzden giremedim
Ne oldu biraz geriden geliyom üşüttün muTamm cnm yarin bakiyim cok sglll
Simdiden iyi eğlenceler kafayi dagit oyle gellNapim oyle takiliyrmm valiz hazirlicm anneamlere gidicz nisana dugun var kuzenin birz erkn gidp kafa dinlicem
Hee yojl cnm zayiflamk icinNe oldu biraz geriden geliyom üşüttün mu
Evet canim kiliyorim kuranda okuyorum şu ara dedemin senesi var nisan icin annemler kardeslerim ve tezyelerimle hatim cikardik onu okuyirum tabi bizim burda saat farki oldugu için sizden bir saat once oluyor bizde vee evet birbirimizi uyarmak konusunda katiliyom en azindan rehabete kapilirsak hemen silkenenip boşlamayiz allahimda bizleri affetsin yapamadigimiz ibadetlerimiz icin yaptiklarimizida kabul etsin insallah canimCanım sen kilabiliyon mu B Bitterlokumu
Ha takma okadar insallah istediğin fiziğe varirsin❤Hee yojl cnm zayiflamk icin
Oh allah kabul etsin canım hic eksik olmasın birakmazsin inşallah canım basliycam insallahEvet canim kiliyorim kuranda okuyorum şu ara dedemin senesi var nisan icin annemler kardeslerim ve tezyelerimle hatim cikardik onu okuyirum tabi bizim burda saat farki oldugu için sizden bir saat once oluyor bizde vee evet birbirimizi uyarmak konusunda katiliyom en azindan rehabete kapilirsak hemen silkenenip boşlamayiz allahimda bizleri affetsin yapamadigimiz ibadetlerimiz icin yaptiklarimizida kabul etsin insallah canim
Amiiin amiiin..Evet canim kiliyorim kuranda okuyorum şu ara dedemin senesi var nisan icin annemler kardeslerim ve tezyelerimle hatim cikardik onu okuyirum tabi bizim burda saat farki oldugu için sizden bir saat once oluyor bizde vee evet birbirimizi uyarmak konusunda katiliyom en azindan rehabete kapilirsak hemen silkenenip boşlamayiz allahimda bizleri affetsin yapamadigimiz ibadetlerimiz icin yaptiklarimizida kabul etsin insallah canim
Neguzel :)Amiiin amiiin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?