Tamam canım inşallah. Arada bi birbirimizi dürtelim bu konuda o zaman daha iyi olur sonra gerisi geliyor zaten :)

Tamm canım sende dürt hadi ogle okundu kilalim gelelim diye inşallah bırakmayız
Inşallah canım. Bak bide ben oğluma hamileyken telefonuma yaşın indirdim onu açıyordum her gün dinletiyordum. Maalesef ben kuran bilmiyorum o yüzden yavruma kendi ağzımdan okuyaamdim. Sen biliyorsun bak her gün okumaya çalış. Baya faydası varmış kitapta okumustum

Aynen inşallah canım okuycam yatmaktansa namaz arkasından vakit ayircam hep

Evet canim kiliyorim kuranda okuyorum şu ara dedemin senesi var nisan icin annemler kardeslerim ve tezyelerimle hatim cikardik onu okuyirum tabi bizim burda saat farki oldugu için sizden bir saat once oluyor bizde vee evet birbirimizi uyarmak konusunda katiliyom en azindan rehabete kapilirsak hemen silkenenip boşlamayiz allahimda bizleri affetsin yapamadigimiz ibadetlerimiz icin yaptiklarimizida kabul etsin insallah canim

Oh allah kabul etsin canım hic eksik olmasın birakmazsin inşallah canım basliycam insallah

Amiiin amiiin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…