- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.241
Olur canim yaparim tabi kurani kerim kilifi olabilir kuran okurken takacagi bir esarp olabilir veya o yaşa uygun tokalar olabilirOhh miss benim yerime de keyif yap kız :) ben sabah kahvaltıdan sonra hemen bi ufak çaplı temizlik yaparım sonra hava güzel olursa sahile gideriz ama büyük ihtimal yağmurlu olur. Akşama da eşimin küçük kuzeni var kuran okumayı öğrenmiş ona kutlama yapacaklar bizde hediyemizi alıp gidicez. Yeri gelmişken sorayim sizce ne hediye alsam 5 yaşında kız çocuğu. Kuranla alakalı mi alsam yoksa başka bişey mi. Şimdi ona kuranı kerim hediye alan olur ben başka bişey almak istiyorum fikir verin :)
kIyamiyamam diyosunBenimki ilk evlendigimiz zamanlar evin her işini ben demeden yapardı ama 1 seneyi devirince adam üşengeç oldu. Ayy ama hakkını yemeyim kocişimin çok titizdir yardım eder bana :)
Yorma kendini canimBende kalkip kahvalti yapip evi supurttursem temizlik biraz sonra işi cikmazsa hava alıp dolaniriz :)
Anladım canim benim eşim vardiyalı çalışıyor ..Yok vardiyali değil asansörci ariza gelince aksam 6 dan sonra nöbetçi bizimki o gidiyor depo falan bosalcak oraya gitti bide
Yok fazla yormuyom kuzum bizimkine dedim evi ceki duzen verelim baya tozlandi heryerYorma kendini canim
Esin ne iş yapiyo ki hala gelmediBende peynir ekmek yiycem acıktım adamda gelmedi:)
İyi gelmiş aklına canim bence uygun hediyelerOlur canim yaparim tabi kurani kerim kilifi olabilir kuran okurken takacagi bir esarp olabilir veya o yaşa uygun tokalar olabilir
Anladım allah işlerini rast getirsin:)Anladım canim benim eşim vardiyalı çalışıyor ..
Evet kılıf olabilir bakayım yarın güzel bişey bulurum inşallah sağol canımOlur canim yaparim tabi kurani kerim kilifi olabilir kuran okurken takacagi bir esarp olabilir veya o yaşa uygun tokalar olabilir
AminnAnladım allah işlerini rast getirsin:)
Nadir bu saate kalir asansorcu bizimki bilirsin ariza olur içinde kalırlar depo bosalcakmiz malzeme falan calisanlar gitti oturur birazda belki gelirEsin ne iş yapiyo ki hala gelmedi
Benimki de vardiyalı çalışıyor gece 2 de gelecekAnladım canim benim eşim vardiyalı çalışıyor ..
Benimki birazdan gelir..!!Benimki de vardiyalı çalışıyor gece 2 de gelecek
Ne demek canim allah akil zeka verain oo kucuk minnakaEvet kılıf olabilir bakayım yarın güzel bişey bulurum inşallah sağol canım
Iyi bari yine biraz daha erken geliyor ben genelde yatıyorum beklemiyorum çok uykum oluyorBenimki birazdan gelir..!!
Sizin bina asansörlümü canim?Nadir bu saate kalir asansorcu bizimki bilirsin ariza olur içinde kalırlar depo bosalcakmiz malzeme falan calisanlar gitti oturur birazda belki gelir
Amin canimNe demek canim allah akil zeka verain oo kucuk minnaka
Yok canim 3 katli bagimsiz merdivenim ayri disada altimda ev sahibi en altta bos yapisiz depo gibiSizin bina asansörlümü canim?
Anladım canim ...Yok canim 3 katli bagimsiz merdivenim ayri disada altimda ev sahibi en altta bos yapisiz depo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?