T Tatlianne20 bende senin gibiyim canım çok sukur sabirliyim hemen yikilmiyorum. Rabbim dağına göre duman verir zaten. Inşallah hiç bi zaman yikilmazsin. Bende 3 aydır hiç namaz kılmadım başlamaya hep bi bahanem var nasıl atacağım bunu üstümden bilmiorum. Kendimi uzaklaşıyor gibi hissediyorum Allah korusun var mı Bana bi tavsiyen

Ay canım inan esimde çok kızıyor uzaklaştım ezani duysam bile kalkamadim ama sana tavsiyem bir sorun çıkmadan basla çıkınca değil benim gibi olma inşallah yarın sabahtan baslayalim kuran biliyom okumuyom okuyalim birbirimize namaz vakti 5 dakka kılıp ayarliyalim çok basit herseye vakit var 5 dakka ayirmak zor sıcak su varken yapmiyoz bunları yapalim olurmu 6 gibi kur satni bende kurcam yazacam buraya hatta namaza kalkalim kilalim

Ilaç kullanıyor 4 kere kalbi durmuş bana haber vermediler hamileyim diye daha sonra öğrendim. Babam iyiyim gelme şimdi o halinle dedi. Durumu şimdi iyi çok şükür
Tekrar gecmis olsun cnm. Iyi olmasina sevindim :)

Oh en iyisini yapmisin kizz rahat sende

Kizlar 2 haftada ne yapsam 2 kilo verebilirm
Cok cok hareket et. Günde 10.000 adim yürü

Tamam kız anlaştık hadi bakalım bi başlasam zaten kılmayınca içime dert olur ama bırakınca da başlayamiyor insan şeytan işte hep dur miden bulanır dur basın ağrıyor dur yat dinlen hep bu şekilde. Ya da yarın başlarım diyorum mesela öğleyi kılmadım neyse artık zaten ògle gitti yarın başlarım diyorum. Tamam inşallah yarın başlayacağım. Sana da yazarim

Benim gibisin desem inanirmisin bugün iradeli olalim saglikli iken yapmadim insallah rabbim affeder ama allahim okadar buyukku geç olmadan gitmek daha genc yasimiz illaki olur ama farkina varmak yapmamak inşallah bırakmayız ikimizde sabah kalkcam basliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…