- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.181
Aynen bugün namazima basliycam rabbime sigincam üzülmek aglamakla care bulunmuyor ben kendimi şu yönümü seviyorum tam yikilmiyorum rabbim sabir veriyor ayaklaniyom vardır bu hayr.Eski moduna donmussun canim :))
Hoşgeldin geri gelmişsin bir daha gitmiyorsun değil miTatlis sen kur falan yapmis miydin hamile kalmak icin kendiliginden mi oldu?
Napiyonuz giBurdaymm cnmmmm
Hossbuldum insAllah diyelim hatirlanmak mutlu etti nasilsinHoşgeldin geri gelmişsin bir daha gitmiyorsun değil mi
Hosbuldum tatlis
Iyi olur kuzum değişiklik yaparsın kolay gelsin kuzumNapim oyle takiliyrmm valiz hazirlicm anneamlere gidicz nisana dugun var kuzenin birz erkn gidp kafa dinlicem
Kuzum ben hamile kaliyordum düşük oluyordu hep 3 ay once kurtaj oldum ama sogan kuru falan kullandim canim
Sen neler yaptin nasıl geçti günlerin üzüldüm giderken nurmaviste kapatmadi ama oda gelmedi gittiAnladim canim insAllah bunu saglikli bir sekilde kucagina alirsin.
Aynen bugün namazima basliycam rabbime sigincam üzülmek aglamakla care bulunmuyor ben kendimi şu yönümü seviyorum tam yikilmiyorum rabbim sabir veriyor ayaklaniyom vardır bu hayr.
Sağol canım icim fırtına kopuyor ama bisekil irade ediyom.Ben de bu yonunu seviyorum canim :))
Ay canım inan esimde çok kızıyor uzaklaştım ezani duysam bile kalkamadim ama sana tavsiyem bir sorun çıkmadan basla çıkınca değil benim gibi olma inşallah yarın sabahtan baslayalim kuran biliyom okumuyom okuyalim birbirimize namaz vakti 5 dakka kılıp ayarliyalim çok basit herseye vakit var 5 dakka ayirmak zor sıcak su varken yapmiyoz bunları yapalim olurmu 6 gibi kur satni bende kurcam yazacam buraya hatta namaza kalkalim kilalimT Tatlianne20 bende senin gibiyim canım çok sukur sabirliyim hemen yikilmiyorum. Rabbim dağına göre duman verir zaten. Inşallah hiç bi zaman yikilmazsin. Bende 3 aydır hiç namaz kılmadımbaşlamaya hep bi bahanem var nasıl atacağım bunu üstümden bilmiorum. Kendimi uzaklaşıyor gibi hissediyorum Allah korusun var mı Bana bi tavsiyen
Tekrar gecmis olsun cnm. Iyi olmasina sevindim :)Ilaç kullanıyor 4 kere kalbi durmuş bana haber vermediler hamileyim diye daha sonra öğrendim. Babam iyiyim gelme şimdi o halinle dedi. Durumu şimdi iyi çok şükür
Oh en iyisini yapmisin kizzSanirim ailesine en yakin benim .. bende kv tarafi bayramdan bayrama goruyorum onlar koyde ee hepte gidilmiyor.. annemle ayni yerde oturuyoruz.. ben zaten evlenmedende otarafa gitmem demistim isine gelirsehem evide babam aldi hem.bizimkiler yapicak hem gidip orda oturcam.oyle bi dunya yok oyuzden senede bikac kere yeterli. Hem.uzak olunca hicc ne laf duyuyorm ne bisey cok sukur bu halimize
Cok cok hareket et. Günde 10.000 adim yürüKizlar 2 haftada ne yapsam 2 kilo verebilirm
Teşekkür ederim sen nasılsın,neden gitmiştin acabaHossbuldum insAllah diyelim hatirlanmak mutlu etti nasilsin
Napiyon nasılsın bulcamTeşekkür ederim sen nasılsın,neden gitmiştin acaba
Ne yapayım uzandım bir taraftan tv ye bakıyorum bir taraftan buraya sen ne yapıyorsunNapiyon nasılsın bulcam
Tamam kız anlaştık hadi bakalım bi başlasam zaten kılmayınca içime dert olur ama bırakınca da başlayamiyor insan şeytan işte hep dur miden bulanır dur basın ağrıyor dur yat dinlen hep bu şekilde. Ya da yarın başlarım diyorum mesela öğleyi kılmadım neyse artık zaten ògle gitti yarın başlarım diyorum. Tamam inşallah yarın başlayacağım. Sana da yazarimAy canım inan esimde çok kızıyor uzaklaştım ezani duysam bile kalkamadim ama sana tavsiyem bir sorun çıkmadan basla çıkınca değil benim gibi olma inşallah yarın sabahtan baslayalim kuran biliyom okumuyom okuyalim birbirimize namaz vakti 5 dakka kılıp ayarliyalim çok basit herseye vakit var 5 dakka ayirmak zor sıcak su varken yapmiyoz bunları yapalim olurmu 6 gibi kur satni bende kurcam yazacam buraya hatta namaza kalkalim kilalim
Benim gibisin desem inanirmisin bugün iradeli olalim saglikli iken yapmadim insallah rabbim affeder ama allahim okadar buyukku geç olmadan gitmek daha genc yasimiz illaki olur ama farkina varmak yapmamak inşallah bırakmayız ikimizde sabah kalkcam basliycamTamam kız anlaştık hadi bakalım bi başlasam zaten kılmayınca içime dert olur ama bırakınca da başlayamiyor insan şeytan işte hep dur miden bulanır dur basın ağrıyor dur yat dinlen hep bu şekilde. Ya da yarın başlarım diyorum mesela öğleyi kılmadım neyse artık zaten ògle gitti yarın başlarım diyorum. Tamam inşallah yarın başlayacağım. Sana da yazarim
Bende ayni senin gibi zehra bakiyom adam iş cikinca çıktı o gelmeden bakim dedim dolaniyomNe yapayım uzandım bir taraftan tv ye bakıyorum bir taraftan buraya sen ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?