- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.281
Sağol canımOY oy Allah bagislasin ..Kitap iyi gelir insAllah kolay gelsin ..
Oh! Oh! Eğlen bakalım zarif incimKizlar daha yeni oturdum popomun üstüne :/
Yarin belki ugrayamam mersk etmeyin.
Sizin icin de kurtlarimi dökerim :* hepiniz öpüldünüz
Günaydın canim ...!! Rüyan hayırlara çıkar insallah..!!Günaydın kızlaaaar mutlu bi pazar geçirin
T Tatlianne20 kız seni rüyamda gördüm bebise isim arıyorduk. Bi türlü karat veremedik :) rüyamda senin kızın olacakmış. Tersine cikar derler ama bakalim neyin olacak
Inşallah canım. NapiyosunGünaydın canim ...!! Rüyan hayırlara çıkar insallah..!!
Temizliğe başlıycam canim birazdan sen napiosun ???Inşallah canım. Napiyosun
Kolay gelsin görüşürzGrsrzzz.....
Gunaydin tatlimGünaydın kizlar
Gunaydin canim ayyy hadi hayirlisi bende merak ediyom T Tatlianne20 icinGünaydın kızlaaaar mutlu bi pazar geçirin
T Tatlianne20 kız seni rüyamda gördüm bebise isim arıyorduk. Bi türlü karat veremedik :) rüyamda senin kızın olacakmış. Tersine cikar derler ama bakalim neyin olacak
Kız ben ikisini de yiyorum o ne olacak :) ama kırmızı et daha ağır geliyor şuan tavuğu dha kolay yiyorumT Tatlianne20 bisey sorabilirmiyim canim hamileliginde kirmizi et mi yiyebiliyosun yoksa tavuk et mi yiyorsun ona gore cvbimi vercem
Normalde yedigin gibi 4ahat tuketebiliyomusun yada kokusu hangisi kotu geliyor ve kokusundan rahatsiz oluyonKız ben ikisini de yiyorum o ne olacak :) ama kırmızı et daha ağır geliyor şuan tavuğu dha kolay yiyorum
Ikisindende midem bulaniyor desem yeni yeni yemege basliyorum ama tavuk yiyemiyom tiskinmisimT Tatlianne20 bisey sorabilirmiyim canim hamileliginde kirmizi et mi yiyebiliyosun yoksa tavuk et mi yiyorsun ona gore cvbimi vercem
Allah razı olsun kızlarGunaydin canim ayyy hadi hayirlisi bende merak ediyom T Tatlianne20 icin
Canım benim ya inşallah olacak inşallah biliyormusun aklimdan ne gectiydi her nedeseler desinler biliyom sen sagsalim olacaksin dedimGünaydın kızlaaaar mutlu bi pazar geçirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?