ben de 3 hafta sonra mutfakta kendini geliştirme sanatıı ve gezme tozmaya vercem kendimii kolayy gelsiin bu arada kuzuumm

Deme öyle bugünlere de şükür yani çağın getirdiği birşey mi nedir zor hamilelik oluyor ben de çok olmasa bile 2 yıl bekledim zor ama sabır gerektiriyor canım hayırlı vakti bekliyor minnoş öyle düşün

Hayırlı sağlıklı olsun inşaallah. Cinsiyeti farketmez ama insan merak ediyor. İçinden ne geçiyorsa odur bence
Alışverişini yavaş yavaş yapmak istiyorum canım kızlar biliyor hem kasık hem bel fıtığım var ilerleyen haftalarda çok zorlanabilirim ağız tadıyla birkaç şey alsaydım dedim yoksa pek merakım yok iyi olsun bana yeter

Benim yumurtalar çalışmıyor diye aşılama denicez. Erken doğuma sebep olacak kadar büyük değil dedi. Ama temizlenmesi gerek. Yani kendiliğinden hamile kalma rüya benim için
Neden aşilama canım aşılamanın şansı çok az yaa tüp bebek %65 aşılama %15 en az üç kere denersin tüp.bebek düşünmedin mi hic

Orası öylede ama az zaman değil ki. 3.5 yıl bekledim oğlum geldi ve gitti şimdi de ay hesabıyla söylim 53 aydır istiyoruz. Oraya dra git buraya dra git elde bir şey yok. Kiöseden destek gelmiyor ne maddi ne manevi. Hayırlısı olsun diyorum hep ama valla yoruldum.
Sağ salim kucağına alırsın inşaallah hayırlı sağlıklı evlat olsun.

Allah yardımcın olsun acele etme eşya içinde. Eğer alacaksanda ara renkler alırsın iki cinsiyettede kullanabilecek. Sağ salim zamanında geşsin inşaallah. Bizlerede dua et❤

Neden aşilama canım aşılamanın şansı çok az yaa tüp bebek %65 aşılama %15 en az üç kere denersin tüp.bebek düşünmedin mi hic
Dr normal hamile kaldın aşılama deneyelim dedi. Tüp içinde para lazım şimdilik bir kere denicez .inşaallah nasip olur olmazsada bırakacam artık.

Amin canım zor süreçler Allah yardımcın olsun inşaallahh imtihanın bitmiştir sağ salim gelir bebeğin

İnşallah bal küpümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…