- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #52.921
aleyküm selam kuzum nasılsın.
kuzu köy bize yakin dönüş bana gecilir en azindan yorgan perdelerim yastiklarim örtülerim temiz olsun dip köşede toz leke kalmasında yeter bana.esimde tembihliyom ordada bisi bırakma sakin diye corab kiyafet is ustun hemen yika diyim yıkıyor oda ben donmeden süpürüp siliyor
aynen bende yarin yapcam insallah pro olurum yawww
napim kuzu ya bende hastalik oldu son gunler kurtulmam lazimmm
kuzum yazdigmi usteki alintiya yazmisim
sende çıkarsın insallah birgun bebeğim
yanak uzattim öpebilirsin aşkım .
kuzum farkina varmiyorum oyle yazarken
canimin içi sagol bitanem baya yoktun sen naptin okadar kizz
Kuzum sana antibiyotik veriyor ilessin yaran diye 15 kullaninca korunuyon 3 ay falan bekle sen tam rahim toplansın sonra dene askim saglikli olsun.
Allah kolaylıklar versin inşallah@tatlıannolayım bir şey değilde işte . Artık yoruldum ya her seferinde bir şey çıkıyor. Tam dedik sıkıntı kalmadı önümüzdeki ay olacak yine ertelenecekya maddi manevi artık iyi değiliz.
Allah razı olsun canımAllah kolaylıklar versin inşallah
Doktorta inat bu ya diyor bu inatçılar kız çıkıyor genelde dedikız o kız benim gibi tatlidir ahahah
Ne ediyon adesimm
Hayırlı sağlıklı olsun inşaallah. Cinsiyeti farketmez ama insan merak ediyor. İçinden ne geçiyorsa odur benceDoktorta inat bu ya diyor bu inatçılar kız çıkıyor genelde dediay tatlış bir kızım mı olacak acaba
Deme öyle bugünlere de şükür yani çağın getirdiği birşey mi nedir zor hamilelik oluyor ben de çok olmasa bile 2 yıl bekledim zor ama sabır gerektiriyor canım hayırlı vakti bekliyor minnoş öyle düşünT Tatlianne20 olayım bir şey değilde işte . Artık yoruldum ya her seferinde bir şey çıkıyor. Tam dedik sıkıntı kalmadı önümüzdeki ay olacak yine ertelenecekya maddi manevi artık iyi değiliz.
Alışverişini yavaş yavaş yapmak istiyorum canım kızlar biliyor hem kasık hem bel fıtığım var ilerleyen haftalarda çok zorlanabilirim ağız tadıyla birkaç şey alsaydım dedim yoksa pek merakım yok iyi olsun bana yeterHayırlı sağlıklı olsun inşaallah. Cinsiyeti farketmez ama insan merak ediyor. İçinden ne geçiyorsa odur bence
Neden aşilama canım aşılamanın şansı çok az yaa tüp bebek %65 aşılama %15 en az üç kere denersin tüp.bebek düşünmedin mi hicBenim yumurtalar çalışmıyor diye aşılama denicez. Erken doğuma sebep olacak kadar büyük değil dedi. Ama temizlenmesi gerek. Yani kendiliğinden hamile kalma rüya benim için
Orası öylede ama az zaman değil ki. 3.5 yıl bekledim oğlum geldi ve gittiDeme öyle bugünlere de şükür yani çağın getirdiği birşey mi nedir zor hamilelik oluyor ben de çok olmasa bile 2 yıl bekledim zor ama sabır gerektiriyor canım hayırlı vakti bekliyor minnoş öyle düşün
Allah yardımcın olsun acele etme eşya içinde. Eğer alacaksanda ara renkler alırsın iki cinsiyettede kullanabilecek. Sağ salim zamanında geşsin inşaallah. Bizlerede dua et❤Alışverişini yavaş yavaş yapmak istiyorum canım kızlar biliyor hem kasık hem bel fıtığım var ilerleyen haftalarda çok zorlanabilirim ağız tadıyla birkaç şey alsaydım dedim yoksa pek merakım yok iyi olsun bana yeter
Dr normal hamile kaldın aşılama deneyelim dedi. Tüp içinde para lazımNeden aşilama canım aşılamanın şansı çok az yaa tüp bebek %65 aşılama %15 en az üç kere denersin tüp.bebek düşünmedin mi hic
Amin canım zor süreçler Allah yardımcın olsunOrası öylede ama az zaman değil ki. 3.5 yıl bekledim oğlum geldi ve gittişimdi de ay hesabıyla söylim 53 aydır istiyoruz. Oraya dra git buraya dra git elde bir şey yok. Kiöseden destek gelmiyor ne maddi ne manevi. Hayırlısı olsun diyorum hep ama valla yoruldum.
Sağ salim kucağına alırsın inşaallah hayırlı sağlıklı evlat olsun.
Tüp de devlet hakkın yok mu canım devlet hastanesinin çok büyük desteği varDr normal hamile kaldın aşılama deneyelim dedi. Tüp içinde para lazımşimdilik bir kere denicez .inşaallah nasip olur olmazsada bırakacam artık.
İnşallahhh kuzumAllah yardımcın olsun acele etme eşya içinde. Eğer alacaksanda ara renkler alırsın iki cinsiyettede kullanabilecek. Sağ salim zamanında geşsin inşaallah. Bizlerede dua et❤
Şükür bu güne iyiim sen nasılsınaleyküm selam kuzum nasılsın.
İnşallah bal küpümmmmaleyküm selam kuzum nasılsın.
kuzu köy bize yakin dönüş bana gecilir en azindan yorgan perdelerim yastiklarim örtülerim temiz olsun dip köşede toz leke kalmasında yeter bana.esimde tembihliyom ordada bisi bırakma sakin diye corab kiyafet is ustun hemen yika diyim yıkıyor oda ben donmeden süpürüp siliyor
aynen bende yarin yapcam insallah pro olurum yawww
napim kuzu ya bende hastalik oldu son gunler kurtulmam lazimmm
kuzum yazdigmi usteki alintiya yazmisim
sende çıkarsın insallah birgun bebeğim
yanak uzattim öpebilirsin aşkım .
kuzum farkina varmiyorum oyle yazarken
canimin içi sagol bitanem baya yoktun sen naptin okadar kizz
Kuzum sana antibiyotik veriyor ilessin yaran diye 15 kullaninca korunuyon 3 ay falan bekle sen tam rahim toplansın sonra dene askim saglikli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?