- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.301
Amin canım benim ben ikisine de raziim kirmizi ette pek yemiyom oda kokuyor ıkisindende terk köfte bile tiskindiriyor yiyesim gelmiyor. Ama kız ismine çok bakiyom erkege dolanmiyomda niyeyse farketmiyor ama :))))))Genelde hamileliginde tavuk eti tukebilen kiz bebek kirmizi et tukebilende erkek bebek dunyaya getirir ama T Tatlianne20 sen tavuktan tisiniyorsan kesin erkektir zaten içimede erkek doguyor ikiniz icinde hayirlisi ve sagliklisi bu aramizda tatli bir muhabbet
Benim kiz kardesimin guatiri vardi bayada yukselmisti hamileliginde ve duşmuyodu dr bu yukseklikte yan bebegin beynen engelli yada vucuden zarar vermiş olabilir dedi inan dogana kadar neler çektik goz yasimiz nerdeyse durmadi ama hep gozyasi doksekte alaha valvaraak doktuk kuran okudum internetten anne karninda saglikli dogsun die neler neler okuduk ve cok sukur bitterim doğdu şimdi maşallah zehir gibi ve hic bir sikintisi yok insallah senin meleginde boyle olcak.aminnnn.Canım benim ya inşallah olacak inşallah biliyormusun aklimdan ne gectiydi her nedeseler desinler biliyom sen sagsalim olacaksin dedim
Inşallah canım bendede hamilelikte troit çıkmıştı 28 kontrol var ilaclari kullaniyom bakalim o sonuc ne olcakBenim kiz kardesimin guatiri vardi bayada yukselmisti hamileliginde ve duşmuyodu dr bu yukseklikte yan bebegin beynen engelli yada vucuden zarar vermiş olabilir dedi inan dogana kadar neler çektik goz yasimiz nerdeyse durmadi ama hep gozyasi doksekte alaha valvaraak doktuk kuran okudum internetten anne karninda saglikli dogsun die neler neler okuduk ve cok sukur bitterim doğdu şimdi maşallah zehir gibi ve hic bir sikintisi yok insallah senin meleginde boyle olcak.aminnnn.
Benim diger kardesimde bebegin kafasi vucuduna gore buyuk dediler ama kuzumun ki normal çunki bizde anneden kaynakli kardesim erkek kardeşimin kFalari biraz buyuk haa hir fark varmi hayir yok sadece bize oranla santim sadece bence seninkide boyle biseyArastiriyom çok benim gibi bazilari da sagsalim dogan olmus ensesi yüksek olan ödem olan inşallah bende öle olcam umidimi kaybetmiyorum allahim affetsin surekli erteliyom ogleyi kilacam insallah
Yok canım ben de kalkamadım öyle bi uyumuşum ki oğlumun gece altını degistiriyorum ona bile kalkamamışım. Eşimle başlıcaz öğlen bizde :)Gece 3de yattik oturduk namaza kalkamadimgulse14 kahvalti yaptık bizimki çıktı işe bende evi toplayıp oglyi kılcal insallah birazda kitap okurum sen kalkabildin mi canim
Inan bana da öyle geliyor sapa sağlam çok güçlü bi bebek olacakCanım benim ya inşallah olacak inşallah biliyormusun aklimdan ne gectiydi her nedeseler desinler biliyom sen sagsalim olacaksin dedim
Etin kokusu daha kötü geliyor bana. Ama tavuğu rahat pisiriyorumNormalde yedigin gibi 4ahat tuketebiliyomusun yada kokusu hangisi kotu geliyor ve kokusundan rahatsiz oluyon
Tatlı atismalar kuzum bizimkide biraz aliim derdi yakisiyor diye suan 3 bucuk olacak daha belli degil yada bana ole geliyor zayifladigimda goren hamile zannetmez:)Kızlar günaydın.
Eşim sabah 7 gibi halasini bırakmaya gitti havaalanina. Geldi kahvalti yaptik.Eleman olmadığı için kardeşinin yanına pazara cıktı işte.
Hamilelik depresyonuna giricem resmen eşim yüzünden.
Göbeğim çıkmış. Şuan kesin 65 kiloymusimda falanda fıstıkta. Beni gıcık etmek için diyor.
Bende bugün dışarı cikym dedim kıyafet vs almak için onada izin vermedi beraber gitcekmisiz . Ama ikimizinde uygun olduğu gün yok.
Tatlı atismalar kuzum bizimkide biraz aliim derdi yakisiyor diye suan 3 bucuk olacak daha belli degil yada bana ole geliyor zayifladigimda goren hamile zannetmez:)
Belki kizin olur genelde % 80 boyle oluyor. erkekte karin one dogru dik olur kizda ise gobek daha kalcaya dogru geniş yapida olur siz de gobege bir bakinEtin kokusu daha kötü geliyor bana. Ama tavuğu rahat pisiriyorum
Bu dusuncede haklisin çünkü soyleyis sekli onemli bide hamilelikte daha çok takar oluyorsun canım anliyomSinir oluyorum.
Istenmedigimi düşünüyorum(
Aman..
Bende kalca bacaklar sisiyor otekinde 1 5bucuk aylik 2 yakin hamileligimde baya alt bölge almistim ozaman anladim kilo aldigimi sasirdim ve simdi baya zayifladim goren yüz kalmamış diyor sağlıklı olsun tek insallah oda olurBelki kizin olur genelde % 80 boyle oluyor. erkekte karin one dogru dik olur kizda ise gobek daha kalcaya dogru geniş yapida olur siz de gobege bir bakin
İnsallah ..insallahInan bana da öyle geliyor sapa sağlam çok güçlü bi bebek olacak
Bu dusuncede haklisin çünkü soyleyis sekli onemli bide hamilelikte daha çok takar oluyorsun canım anliyom
Bende ilk çok tartisir olduk bizimki sen degistin der oldu artik ama tahammül edemiyorsun beni anlamiyon sole bole artik huzursuz olmustuk:)Aynen düşünmeden konuşuyor yolasim geliyor valla
Zaten akşamdan aksama görüyorum
İnsan sevdiğiyle uğraşırmış canim...!Kızlar günaydın.
Eşim sabah 7 gibi halasini bırakmaya gitti havaalanina. Geldi kahvalti yaptik.Eleman olmadığı için kardeşinin yanına pazara cıktı işte.
Hamilelik depresyonuna giricem resmen eşim yüzünden.
Göbeğim çıkmış. Şuan kesin 65 kiloymusimda falanda fıstıkta. Beni gıcık etmek için diyor.
Bende bugün dışarı cikym dedim kıyafet vs almak için onada izin vermedi beraber gitcekmisiz . Ama ikimizinde uygun olduğu gün yok.
Kuzum benimkide erkekBende kalca bacaklar sisiyor otekinde 1 5bucuk aylik 2 yakin hamileligimde baya alt bölge almistim ozaman anladim kilo aldigimi sasirdim ve simdi baya zayifladim goren yüz kalmamış diyor sağlıklı olsun tek insallah oda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?