- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.321
Masallah iyi bence..Kuzum benimkide erkek
Bende ilk aylarda buraya da yaziyodum biliyosun
Çok mide bulantısı yaşadım.
Belki seninkide erkektir
Kilom benim şuan sadece göbeğe gidiyor. Ama öyle yağlı bir göbek değil Eki Görüntüle 2128425
Ayyy tatliliga bak toplu duruyor inşallah sagsalim gelir kayinvalidemler o dusen belki erkektir diyoda bilmiyom rabbim bilir bulanti komusunda erkek farkediyormu suan allahima şükür okadar degilim yedigimi az bulansada cikartmiyomKuzum benimkide erkek
Bende ilk aylarda buraya da yaziyodum biliyosun
Çok mide bulantısı yaşadım.
Belki seninkide erkektir
Kilom benim şuan sadece göbeğe gidiyor. Ama öyle yağlı bir göbek değil Eki Görüntüle 2128425
Çocuktan çocuğa farkediyor canımAyyy tatliliga bak toplu duruyor inşallah sagsalim gelir kayinvalidemler o dusen belki erkektir diyoda bilmiyom rabbim bilir bulanti komusunda erkek farkediyormu suan allahima şükür okadar degilim yedigimi az bulansada cikartmiyom
Aynen degisiyor dedigin gibi bende farketmiyor ama kıza niye gidiyor bukadar bilmiyom içim hep kizlara gidiyor her ikiside raziyimÇocuktan çocuğa farkediyor canım
Eşim daha bebek 7 haftalıkken erkek olacağını koyduğu ismi rüyasında gördü
Oysa kız istiyordu
Çocuktan çocuğa farkediyor halamın iki oğlu var birinde 9 ay kusmuş
Canim benim bir tanıdığımda ilk aylarini hep yatakta geçirmişti onun da aşırı bulanıyordu erkek bebeği olmustu , şimdi ikinciye hamile ondanda da öyleymis o da erkekmiş ....!!Ayyy tatliliga bak toplu duruyor inşallah sagsalim gelir kayinvalidemler o dusen belki erkektir diyoda bilmiyom rabbim bilir bulanti komusunda erkek farkediyormu suan allahima şükür okadar degilim yedigimi az bulansada cikartmiyom
Olur canim benim de aklımdan geçmişti ...Kızlar bugün dua topigi acsammiki 1 aya yakin sonucum cikacak ya bende okuyup dua ederim baska bir agizdan dualarda kabul olur dusunuyom acmayida bilemedim
Aynen ilk 2 bucuk aya yakın öle oldu benimde bakalim merak ettim randevu alip haftaya falan ogrenirim insallahCanim benim bir tanıdığımda ilk aylarini hep yatakta geçirmişti onun da aşırı bulanıyordu erkek bebeği olmustu , şimdi ikinciye hamile ondanda da öyleymis o da erkekmiş ....!!
Sağlıklı olsun da canim...farketmezAynen degisiyor dedigin gibi bende farketmiyor ama kıza niye gidiyor bukadar bilmiyom içim hep kizlara gidiyor her ikiside raziyim
Aynen degisiyor dedigin gibi bende farketmiyor ama kıza niye gidiyor bukadar bilmiyom içim hep kizlara gidiyor her ikiside raziyim
İnsallahAynen ilk 2 bucuk aya yakın öle oldu benimde bakalim merak ettim randevu alip haftaya falan ogrenirim insallah
Acacam şimdi inşallah dualarimiz kabul olurOlur canim benim de aklımdan geçmişti ...
Aynen ondan da oluyor ...Kuzum kızların herşeyi cicili bicili
Minnoş
Çeşit bol
Ondan ona gidiyor aklımız
Aynen ya tersi cikar annemde oglan gormus kız gören yok hep oğlan goruyorlar beni ruyalarindaKuzum kızların herşeyi cicili bicili
Minnoş
Çeşit bol
Ondan ona gidiyor aklımız
Göbek yok ki kuzum :) ayy inşallah sağlıklı hayırlı bi kızım olur yaaBelki kizin olur genelde % 80 boyle oluyor. erkekte karin one dogru dik olur kizda ise gobek daha kalcaya dogru geniş yapida olur siz de gobege bir bakin
Ac canim herkes gonlunden ne kadar gectiyse ne kadar firsat bulup okuyabildiyse kââr hem duadan daha guzel ne varkiKızlar bugün dua topigi acsammiki 1 aya yakin sonucum cikacak ya bende okuyup dua ederim baska bir agizdan dualarda kabul olur dusunuyom acmayida bilemedim
peygamber efendimiz s.a.v demiş canim ve çokk dogruBiryerde okumuştum söyle diyodu ; erkek çocuklarını sevin , kız çocukları zaten kendilerini sevdirirler diyordu...!! Hoşuma gitmisti okuduğumda ...
inşallah canim allah duani kabil ederGöbek yok ki kuzum :) ayy inşallah sağlıklı hayırlı bi kızım olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?