Ayyy tatliliga bak toplu duruyor inşallah sagsalim gelir kayinvalidemler o dusen belki erkektir diyoda bilmiyom rabbim bilir bulanti komusunda erkek farkediyormu suan allahima şükür okadar degilim yedigimi az bulansada cikartmiyom

Ayyy tatliliga bak toplu duruyor inşallah sagsalim gelir kayinvalidemler o dusen belki erkektir diyoda bilmiyom rabbim bilir bulanti komusunda erkek farkediyormu suan allahima şükür okadar degilim yedigimi az bulansada cikartmiyom
Çocuktan çocuğa farkediyor canım

Eşim daha bebek 7 haftalıkken erkek olacağını koyduğu ismi rüyasında gördü

Oysa kız istiyordu

Çocuktan çocuğa farkediyor halamın iki oğlu var birinde 9 ay kusmuş

Aynen degisiyor dedigin gibi bende farketmiyor ama kıza niye gidiyor bukadar bilmiyom içim hep kizlara gidiyor her ikiside raziyim

Canim benim bir tanıdığımda ilk aylarini hep yatakta geçirmişti onun da aşırı bulanıyordu erkek bebeği olmustu , şimdi ikinciye hamile ondanda da öyleymis o da erkekmiş ....!!

Canim benim bir tanıdığımda ilk aylarini hep yatakta geçirmişti onun da aşırı bulanıyordu erkek bebeği olmustu , şimdi ikinciye hamile ondanda da öyleymis o da erkekmiş ....!!
Aynen ilk 2 bucuk aya yakın öle oldu benimde bakalim merak ettim randevu alip haftaya falan ogrenirim insallah

Kızlar bugün dua topigi acsammiki 1 aya yakin sonucum cikacak ya bende okuyup dua ederim baska bir agizdan dualarda kabul olur dusunuyom acmayida bilemedim
Ac canim herkes gonlunden ne kadar gectiyse ne kadar firsat bulup okuyabildiyse kââr hem duadan daha guzel ne varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…