- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.341
Aynen çok doğru söylenmiş canım benimBiryerde okumuştum söyle diyodu ; erkek çocuklarını sevin , kız çocukları zaten kendilerini sevdirirler diyordu...!! Hoşuma gitmisti okuduğumda ... T Tatlianne20 B Bugunneselibirgungulse14
Başlığı salavat diemi getirsem heyecandan unuttum nediye acsamT Tatlianne20 salat-ı tefriciye mi okusak. Sen topik aç biz de okuyalım bol bol toplayalım orda
Cok güzel ayetler ve çok dogru isyan etmiycez hiç bisiyeKur'an-ı Kerim'de mealen, “Göklerin ve yerin egemenliği Allah'a aittir. O dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları bahşeder, dilediğine de erkek çocukları bahşeder. Yahut erkek ve kız çocuklarını birlikte verir. Dilediğini de çocuksuz bırakır. Şüphesiz O her şeyi bilir, her şeye gücü yeter." buyurulur. (Şura, 42/49-50)
Benim de bu ayet çok hoşuma gidiyor :)
Aynen canımCok güzel ayetler ve çok dogru isyan etmiycez hiç bisiye
Bebegin için salat-ı tefriciye diye aç mesela. Oraya açıklama olarak da yaz. Bizi etiketle kolay bulalimAynen çok doğru söylenmiş canım benim
Başlığı salavat diemi getirsem heyecandan unuttum nediye acsam
Aynen aciyorum hemen canım bugün bende basliycamBebegin için salat-ı tefriciye diye aç mesela. Oraya açıklama olarak da yaz. Bizi etiketle kolay bulalim
bir erkek bebege kiyafet alsan urun degisik farkli cok bulamassin ama kiz bebek oldumu seç seç bitmiyorr çoook tatlilarKuzum kızların herşeyi cicili bicili
Minnoş
Çeşit bol
Ondan ona gidiyor aklımız
Suan
bir erkek bebege kiyafet alsan urun degisik farkli cok bulamassin ama kiz bebek oldumu seç seç bitmiyorr çoook tatlilar
Benim oğlum var. Evde genelde hep eşofman dışarı çıkarken bi kot bi kazak bitti gitti. Ama kızım olsa oooo çok kokoş olur anası gibi :)Of aynen erkek bebek için seçenek az.
Benim oğlum var. Evde genelde hep eşofman dışarı çıkarken bi kot bi kazak bitti gitti. Ama kızım olsa oooo çok kokoş olur anası gibi :)
Benim oğlum var. Evde genelde hep eşofman dışarı çıkarken bi kot bi kazak bitti gitti. Ama kızım olsa oooo çok kokoş olur anası gibi :)
Moda tasarımı mezunuyum :) canım kilo ve boyuna göre değişir ama sen tek en alırsan 2 metre çift en alırsan 1 metre alsan yeter. 44 bedene kadar çıkıyor çift endenBenim oğlum var. Evde genelde hep eşofman dışarı çıkarken bi kot bi kazak bitti gitti. Ama kızım olsa oooo çok kokoş olur anası gibi :)
Yorma kendini olduğu kadar canim. Kolay gelsinNamazimi kıldım şükür kizlar eşim aradi iki aile geliyormuş misafir aksama Ay dir bi temizlik yapmadim düzgün şimdi çamaşır toplayip evi supurup lavabo tuvalet yikancak yerler hep saç kilim kople goz batan yerleri yapmaya calsicam arara gelirim kızlar
Kolay gelsin canimNamazimi kıldım şükür kizlar eşim aradi iki aile geliyormuş misafir aksama Ay dir bi temizlik yapmadim düzgün şimdi çamaşır toplayip evi supurup lavabo tuvalet yikancak yerler hep saç kilim kople goz batan yerleri yapmaya calsicam arara gelirim kızlar
Yoruldum desem misafirler yeni gitti evi temizledim biraz rahatladim gibi temizlik gördü o sayede öğle kilmistim ikindiye geldilerdi akşamı kilcam allah kabul etsin canım birakmiycam bole boleT Tatlianne20 bitti mi işlerin. Ben ikindiyi kıldım. Öğleyi dışarda olduğum için kaçırdım hazırlıklı çıkmamıştım evden. Inşallah Allah ayırmasın bizi seccademizden :) hadi bakalım
Allah kabul etsin canım. Yat dinlen iyice artık. Bizde eşimin dayisina geldik kızının kuran kutlamasi var :)Yoruldum desem misafirler yeni gitti evi temizledim biraz rahatladim gibi temizlik gördü o sayede öğle kilmistim ikindiye geldilerdi akşamı kilcam allah kabul etsin canım birakmiycam bole bole
Iyi dinleme ler sizede bende kıldım uzandim koltuga baya yoruldum isler bitti onlar gelmişti simdi dinleneyim corba bisiler yapacam adamda onlarlan çıktı ariza cikmis 1 saate gelir Bend e 5 dakka dinleneyim.Allah kabul etsin canım. Yat dinlen iyice artık. Bizde eşimin dayisina geldik kızının kuran kutlamasi var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?