Kur'an-ı Kerim'de mealen, “Göklerin ve yerin egemenliği Allah'a aittir. O dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları bahşeder, dilediğine de erkek çocukları bahşeder. Yahut erkek ve kız çocuklarını birlikte verir. Dilediğini de çocuksuz bırakır. Şüphesiz O her şeyi bilir, her şeye gücü yeter." buyurulur. (Şura, 42/49-50)

Benim de bu ayet çok hoşuma gidiyor :)

Biryerde okumuştum söyle diyodu ; erkek çocuklarını sevin , kız çocukları zaten kendilerini sevdirirler diyordu...!! Hoşuma gitmisti okuduğumda ... T Tatlianne20 B Bugunneselibirgun gulse14
Aynen çok doğru söylenmiş canım benim
T Tatlianne20 salat-ı tefriciye mi okusak. Sen topik aç biz de okuyalım bol bol toplayalım orda
Başlığı salavat diemi getirsem heyecandan unuttum nediye acsam

Cok güzel ayetler ve çok dogru isyan etmiycez hiç bisiye

Benim oğlum var. Evde genelde hep eşofman dışarı çıkarken bi kot bi kazak bitti gitti. Ama kızım olsa oooo çok kokoş olur anası gibi :)
Moda tasarımı mezunuyum :) canım kilo ve boyuna göre değişir ama sen tek en alırsan 2 metre çift en alırsan 1 metre alsan yeter. 44 bedene kadar çıkıyor çift enden

Namazimi kıldım şükür kizlar eşim aradi iki aile geliyormuş misafir aksama Ay dir bi temizlik yapmadim düzgün şimdi çamaşır toplayip evi supurup lavabo tuvalet yikancak yerler hep saç kilim kople goz batan yerleri yapmaya calsicam arara gelirim kızlar

Yorma kendini olduğu kadar canim. Kolay gelsin

Kolay gelsin canim

Yoruldum desem misafirler yeni gitti evi temizledim biraz rahatladim gibi temizlik gördü o sayede öğle kilmistim ikindiye geldilerdi akşamı kilcam allah kabul etsin canım birakmiycam bole bole

Yoruldum desem misafirler yeni gitti evi temizledim biraz rahatladim gibi temizlik gördü o sayede öğle kilmistim ikindiye geldilerdi akşamı kilcam allah kabul etsin canım birakmiycam bole bole
Allah kabul etsin canım. Yat dinlen iyice artık. Bizde eşimin dayisina geldik kızının kuran kutlamasi var :)

Allah kabul etsin canım. Yat dinlen iyice artık. Bizde eşimin dayisina geldik kızının kuran kutlamasi var :)
Iyi dinleme ler sizede bende kıldım uzandim koltuga baya yoruldum isler bitti onlar gelmişti simdi dinleneyim corba bisiler yapacam adamda onlarlan çıktı ariza cikmis 1 saate gelir Bend e 5 dakka dinleneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…