Hoşbulduk canim iyiyim cok sukur bigun annemle ev alişverisine gitcez o yuzden sabahtan evi temizleyip bitirme derdiyle ugrastim giremedim sen nasilsin bebiş ne alemde

gulse14 Canım ne oldi merak edoyoruzzz
Kızlar çoook şükür Rabbime haberler iyi :) her şey iyi sağlıklı bi bebek gibi duruyor dedi. 2li testi yaptırmadım. Kıza benziyor 1 ay sonra net söylerim dedi :) galiba kızım olacak

Kızlar çoook şükür Rabbime haberler iyi :) her şey iyi sağlıklı bi bebek gibi duruyor dedi. 2li testi yaptırmadım. Kıza benziyor 1 ay sonra net söylerim dedi :) galiba kızım olacak
Yaaa çok sevindim canım benim inşallah hayirlisi olsun benimde bellidir belki cinsiyeti 13 haftalik oldu artik doktoruma numara bulamadim daha çok sevindim ama cokk

Aminn canım allah razi olsun kendim gibi sevindim üzücü haber almak kimse istemez. Mutlu oldum
Allah razi olsun canım. Ben dua ediyorum hep senin için. Senin bebeğin de sağlıkla doğacak inşallah. Benim arkdaşıma bebeğin down sendromlu doğacak dediler burun kemiği yoktu sanırım. Çocuk maşallah sapa sağlam o kadar da tatlı ki. O yüzden hiç üzülme Allah büyüktür

Aynen içimde bir umit var. Aldir falan demislermiydi arkadasina

Evet istersen aldırabilirsin dediler. Onun da psikolojisi çöktü. Kaç tane doktor gezdi hepsi aynısını söyledi 6.aydan sonra çocukta bişey yok dediler ve sağlıkli doğdu
Inşallah benimde ole olur bende karar verdim aldirmayi dusunmuyom ama benim gibi cvs yaptimi acaba bu yüzde yüz sonuç verir diyorlar kotu çıkarsa napcami bilmiyyom arkadasinin acaba ense kalinligi kaç cikmis ki benim 6.5mm yüksek diyorlardi

Kuzum o cvs falan yaptirmadi onun burun kemiği yok dediler ense kalınlığı ne dediler hatırlamıyorum. Konuşunca sorarım yazarım sana. Biz duamızı edelim Allaha yalvaralım gerisi takdir-i ilahi

Benimkinin ense kalinligi 1.2 mm yaziyor ultrason kağıdında. Sınır 3 diye biliyorum

Hadi hayirlisi canim cok sevindim demistim kizin olabilir bu sefer die gonlunce olsun inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…