- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.421
Bende kacgundur yapmadim yemek pirasa yaptim tarhana corbasi patates hasladim salatasi yapcamSelam canlar. Oğlumu yatırdım bende bi uyumuşum yeni kalktım sayılır. Bu saatten sonra ne yemek edeceğuken hizli makarna olur galiba
Hadi insallah bir kız annesi olarak tan tebrik ediyorum..Kızlar çoook şükür Rabbime haberler iyi :) her şey iyi sağlıklı bi bebek gibi duruyor dedi. 2li testi yaptırmadım. Kıza benziyor 1 ay sonra net söylerim dedi :) galiba kızım olacak
Sağol canım önümüzdeki ay kesinlesin de daha da sevinirim inşallah :)Hadi insallah bir kız annesi olarak tan tebrik ediyorum..
Iyi kız kokulara dayanıyorsun ben pırasa hiç yapamam bu halimle maşallah sanaBende kacgundur yapmadim yemek pirasa yaptim tarhana corbasi patates hasladim salatasi yapcam
Kontröl ettim iyice kurdeleyi bagimsiz bende onu aciliyor sandım güzel canım rengi varmi farklıEvet cnm bu rengi severim
Gecelik mi hiç o açıdan düşünmemiştim ilginç
Kız sus yeni yeni yapiyom midem çok bulaniyordu 2 bucuk ay ne cektim camlari acip koyup iceri giriyom napim basinda durup bulandirmiyom pek yok önceki gbiIyi kız kokulara dayanıyorsun ben pırasa hiç yapamam bu halimle maşallah sana
İnsallah ..Sağol canım önümüzdeki ay kesinlesin de daha da sevinirim inşallah :)
Hehe aynı ben :)Kız sus yeni yeni yapiyom midem çok bulaniyordu 2 bucuk ay ne cektim camlari acip koyup iceri giriyom napim basinda durup bulandirmiyom pek yok önceki gbi
Modeli güzel canim fiziğin de uygunsa neden olmasın..
Özlettin kendini incim ..Ben geldiiimmm
:)))) ne yemek yaptin bakemHehe aynı ben :)
Makarna ve mercimek çorbası :):)))) ne yemek yaptin bakem
Seni etiketledim saniyom actim canım unutmusum etiket etmeyi bekle etiketliyomT Tatlianne20 canim sen dua topigi acicaktin naptin acmadinmi
Ay inşallah kuzum içim ferah rabbim biliyorya ilk kafami bulandirdilar ilk duymuştum böyle bisi ama çok yasayan var bebeğimi aldirmiycamCanim benimkinede dörtlü teste down sendrom riski çıkmıştı hatta amniyosentez önermişlerdi ama biz yaptırmamıştık o zaman ne biliyim korkmuştum .. şükürler olsun ki sağlıklı doğdu bebeğim .. bizimki tüp bebek olduğu icin haliyle çok ilaç kullanmıştım ben ona bağlamıştım bu riski ..
Ama inanıyorum sağlıklı doğacak insallah senin bebeğin kuzum T Tatlianne20
Aynen canım insan ister istemez paniğe kapılıyor sen yüreğini ferah tut..!!!Ay inşallah kuzum içim ferah rabbim biliyorya ilk kafami bulandirdilar ilk duymuştum böyle bisi ama çok yasayan var bebeğimi aldirmiycam
Bende kıldım canım allah kabul etsin cumletenKizlar aksam namazimi kilip yemegi yapip geldim sohbet baslamis
Eline koluna sağlık canımMakarna ve mercimek çorbası :)
Aynen düşünüyom çok bakalım ne olcakAynen canım insan ister istemez paniğe kapılıyor sen yüreğini ferah tut..!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?