- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.401
Inşallah canım herşey gönlünce olsun. Rabbim dualarını kabul etsinTatli iki anne T Tatlianne20 vegulse14 sizde benim için dua edin lutfen hamile kadinlarin duasi kabul olurmuş sizin gonlunuzdeki duayi rabbim hemen işitir
Saol canim evet guzel haberler almissin ondan ve insallah talianneden20 de guzel haberler alirizInşallah canım herşey gönlünce olsun. Rabbim dualarını kabul etsin
Valla bana bi enerji geldi kendimi iyi hissediyorum iyi haberler aldım diye galiba. Insallah T Tatlianne20 'den de hayırlı haberler alırız da daha da enerjik oluruz :)
Inşallah rabbim sanada guzel mi guzel nur topu gibi rabbim kucağını versin inşallah ederim tabiiTatli iki anne T Tatlianne20 vegulse14 sizde benim için dua edin lutfen hamile kadinlarin duasi kabul olurmuş sizin gonlunuzdeki duayi rabbim hemen işitir
Inşallah canım inşallah bende mutlu oldumInşallah canım herşey gönlünce olsun. Rabbim dualarını kabul etsin
Valla bana bi enerji geldi kendimi iyi hissediyorum iyi haberler aldım diye galiba. Insallah T Tatlianne20 'den de hayırlı haberler alırız da daha da enerjik oluruz :)
Saol canim evlad sahibi olmak isteyen butun guzel kadinlarin allah kollarini boş birakmasin inşalah aminInşallah rabbim sanada guzel mi guzel nur topu gibi rabbim kucağını versin inşallah ederim tabii
Aminn insallahSaol canim evet guzel haberler almissin ondan ve insallah talianneden20 de guzel haberler aliriz
Ogleyi kilalim mi ben kilmadim daha misafir gitsin komşu gelmisti 3 gibi kilcamInşallah rabbim sanada guzel mi guzel nur topu gibi rabbim kucağını versin inşallah ederim tabii
Bende kılmadım daha oğlanın karnını doyurup kilcam şimdi. Allah kabul etsin şimdiden kuzumAminn insallah
Ogleyi kilalim mi ben kilmadim daha misafir gitsin komşu gelmisti 3 gibi kilcam
Bende otobusteyim eve gidiyoz artik kazayi kilcamAminn insallah
Ogleyi kilalim mi ben kilmadim daha misafir gitsin komşu gelmisti 3 gibi kilcam
Allah kabul etsin seninde canımBende otobusteyim eve gidiyoz artik kazayi kilcam
Iyiyiz canım namazi kıldım uzandim sen napiyon canim nasilsnNapıyorsunuz
Iyiyiz canım namazi kıldım uzandim sen napiyon canim nasilsn
Anladım yemek ne ettin bende 4 5 gibi baslarim yapmayaİyiyim cnm film izlyrm.
Patatesli birşeyler işte :)Anladım yemek ne ettin bende 4 5 gibi baslarim yapmaya
Daha şik bisey olabilir ve bu rengi ben şahsen hic sevmem o yuzden renkte olmamiş ama eger bu rengi seviyosan tabi sen bilirsin canim ve teseturlumusun
Tam bilmiyom güzel ama gecelik gibi geldi
Daha şik bisey olabilir ve bu rengi ben şahsen hic sevmem o yuzden renkte olmamiş ama eger bu rengi seviyosan tabi sen bilirsin canim ve teseturlumusun
Tam bilmiyom güzel ama gecelik gibi geldi
Aynen biraz tuhaf onu açık yandan baglamalimi yoksa ipleri varmi komple elbisemiEvet cnm bu rengi severim
Gecelik mi hiç o açıdan düşünmemiştim ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?