- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #5.441
Ayy yedim ama gelin bide bana sorun zorla yedim yineBende kıldım canım allah kabul etsin cumleten
Eline koluna sağlık canım
:) bende ev sahibim çay koymuş makarna salatasi yapmis bizimki gelmeden indim kimse yokmus:)Ayy yedim ama gelin bide bana sorun zorla yedim yinesağol canım :)
Slm cnmm bu gece yola cikiyromm gttigm yerde net yok kendi netim bitmezse girerm yoksa artik nisan 10 faln anca gelirimHuhu kızlar @nergismorAsiyemmm2121 gulse14 Esseteacher ilginc Kiz D U R U @_nurunnisa_ Rakika bulca @birzamanlarbenn canlanin bea bi konu açın
Oooo ozamana kadar özlerim seni girmeye çalış :)S
Slm cnmm bu gece yola cikiyromm gttigm yerde net yok kendi netim bitmezse girerm yoksa artik nisan 10 faln anca gelirim
Hayırlı yolculuklar ❤Girerim cnm tel hep elimdede net bitmez insslm verip kacarim
Cok tesekkur ederimm cnmHayırlı yolculuklar ❤
Hayirli yolculuklar canim arada haber ver kendine iyi bakS
Slm cnmm bu gece yola cikiyromm gttigm yerde net yok kendi netim bitmezse girerm yoksa artik nisan 10 faln anca gelirim
Oo eline sağlık :) ben de waffle yaptım onu yedim az önceVezir parmagi tatlisi yaptim cay demleniyor mutfagi halledip geldim tv bâşinda burdayim
Iyi geceler canim dikkat et hasta olabilirsin yat dinlen iyiceİyi geceler kızlar ama çıkıyorum uykum geldi yatacağım,üzerimde halsizlik var,hava sıcak güneşli, ama ben üşüyorum şuan başım ağrıyor,hafif ateşim var,havalardan kaynaklı sanırım.
Hosbuldum cnm. Ne yapiyim bütün gündür dinlendim. Hic telefonu elime almadimHosgeldin nerelerdesin sen bakem
Sevindim canim rabbimiz saglikli bir yavru nasip etsin insallahKızlar çoook şükür Rabbime haberler iyi :) her şey iyi sağlıklı bi bebek gibi duruyor dedi. 2li testi yaptırmadım. Kıza benziyor 1 ay sonra net söylerim dedi :) galiba kızım olacak
Bende özledim ne yalan söyliyimÖzlettin kendini incim ..
Huhu kızlar @nergismorAsiyemmm2121 gulse14 Esseteacher ilginc Kiz D U R U @_nurunnisa_ Rakika bulca @birzamanlarbenn canlanin bea bi konu açın
Amin canim Allah razı olsunHosbuldum cnm. Ne yapiyim bütün gündür dinlendim. Hic telefonu elime almadim
Cok yorgun gecti dün
Sevindim canim rabbimiz saglikli bir yavru nasip etsin insallah
Kontröl ettim iyice kurdeleyi bagimsiz bende onu aciliyor sandım güzel canım rengi varmi farklı
Modeli güzel canim fiziğin de uygunsa neden olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?