- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.101
Hosgeldin canim nerelerdeydin ? Bilmiyorum canim son zamanlarda girmediğin icin olabilirBana neden bildirim gelmiyor acep....
Bir süre katılmayınca gelmiyor canim...Kizlar bana da arada bir bildirim gelmiyor
Bir süre katılmayınca gelmiyor canim...
Bende gördüm de okumadim yorumlari. Din ile alakasi olmayanlar zaten hep birsey buluyor dinimizi kötülemek icin. Iyikide okumamisim yoksa kendimi tutamazdimAy az önce sünnetle ilgili bişey okudum. Yorumlarda bi insan bebeğine bunu neden yapar onun rızası olmadan yok neden sünnet falan yazmış biri de kalkmış Allah kusursuz yaratıyorsa niye fazlalık var bide onu operasyonla aldırıyoruz falan. Çok sınır oldum yaa. Biz müslümanız yani bu olmak zorunda. Ne kafada millet yaa. Bide kurban bayramını hayvanlara katliam gibi görenler de varya nasıl sinir oluyorum
Aynen canım bende sinir oluyorum ...Ay az önce sünnetle ilgili bişey okudum. Yorumlarda bi insan bebeğine bunu neden yapar onun rızası olmadan yok neden sünnet falan yazmış biri de kalkmış Allah kusursuz yaratıyorsa niye fazlalık var bide onu operasyonla aldırıyoruz falan. Çok sınır oldum yaa. Biz müslümanız yani bu olmak zorunda. Ne kafada millet yaa. Bide kurban bayramını hayvanlara katliam gibi görenler de varya nasıl sinir oluyorum
Bende banlanmamak için buraya yazdım sinirimi. Yoksa baya polemiğe girerdimBunu bilmiyordum tsk ederimm
Bende gördüm de okumadim yorumlari. Din ile alakasi olmayanlar zaten hep birsey buluyor dinimizi kötülemek icin. Iyikide okumamisim yoksa kendimi tutamazdim
Aynen işin sonunda banlanmak var..bosverBende banlanmamak için buraya yazdım sinirimi. Yoksa baya polemiğe girerdim
Canım benim bunlar olacak şeyle önemli olan senin dik durabilmen sabır et canımYok iyiyim bugün biraz dağildim hastanede çok beklemek bide umitlenme pek dedi biraz kötü oldum adam olmazsa yatak dan kalkmiycak basım ama kalkip mecbur yemekleri yaptım
Bizim de hava bı saat açıyor bı saat kapıyor resmen benim de dengem bozuldu canimVay vay vay bizim tayfa toplanmis
Benimde üzerime yorgunluk cöktü kapiyim actim eve biraz temiz hava girsin
Dinimizi bile nereye çekiyorlarAy az önce sünnetle ilgili bişey okudum. Yorumlarda bi insan bebeğine bunu neden yapar onun rızası olmadan yok neden sünnet falan yazmış biri de kalkmış Allah kusursuz yaratıyorsa niye fazlalık var bide onu operasyonla aldırıyoruz falan. Çok sınır oldum yaa. Biz müslümanız yani bu olmak zorunda. Ne kafada millet yaa. Bide kurban bayramını hayvanlara katliam gibi görenler de varya nasıl sinir oluyorum
Allah akıl fikir versin hidayet versin ne diyim canimCanım benim bunlar olacak şeyle önemli olan senin dik durabilmen sabır et canımbı de böyle zamanlarında eşine desen dışardan söylemez mi yemek? ya da kendisi birşeyler yapamaz mı kuzm kıyamam ben sana
Bizim de hava bı saat açıyor bı saat kapıyor resmen benim de dengem bozuldu canim
Dinimizi bile nereye çekiyorlarhiç bitmeyecek bunlar sanırım.gecen de haber sitesinde bı kız yazmış 16 yaşındayım vampir olmak istiyorum ne yapmam lazım diye (
Aminn canım çocuklarımızı hayırlı evlat etsin inşallah Rabbim gelecek nesilden korkuyorumAllah akıl fikir versin hidayet versin ne diyim canim
Amin. Ben de hep öyle dua ediyorum. Allahım senin ve Hz Muhammed sav efendimizin yolundan giden kullardan eyle diye.Aminn canım çocuklarımızı hayırlı evlat etsin inşallah Rabbim gelecek nesilden korkuyorum
Hosgeldin canim nasılsın??Slm canlar
Ciddi misin??[/QUOTE]Dinimizi bile nereye çekiyorlarhiç bitmeyecek bunlar sanırım.gecen de haber sitesinde bı kız yazmış 16 yaşındayım vampir olmak istiyorum ne yapmam lazım diye (
AminnnAmin. Ben de hep öyle dua ediyorum. Allahım senin ve Hz Muhammed sav efendimizin yolundan giden kullardan eyle diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?