Ay az önce sünnetle ilgili bişey okudum. Yorumlarda bi insan bebeğine bunu neden yapar onun rızası olmadan yok neden sünnet falan yazmış biri de kalkmış Allah kusursuz yaratıyorsa niye fazlalık var bide onu operasyonla aldırıyoruz falan. Çok sınır oldum yaa. Biz müslümanız yani bu olmak zorunda. Ne kafada millet yaa. Bide kurban bayramını hayvanlara katliam gibi görenler de varya nasıl sinir oluyorum

Bir süre katılmayınca gelmiyor canim...

Bunu bilmiyordum tsk ederimm

Bende gördüm de okumadim yorumlari. Din ile alakasi olmayanlar zaten hep birsey buluyor dinimizi kötülemek icin. Iyikide okumamisim yoksa kendimi tutamazdim

Aynen canım bende sinir oluyorum ...

Bunu bilmiyordum tsk ederimm

Bende gördüm de okumadim yorumlari. Din ile alakasi olmayanlar zaten hep birsey buluyor dinimizi kötülemek icin. Iyikide okumamisim yoksa kendimi tutamazdim
Bende banlanmamak için buraya yazdım sinirimi. Yoksa baya polemiğe girerdim

Yok iyiyim bugün biraz dağildim hastanede çok beklemek bide umitlenme pek dedi biraz kötü oldum adam olmazsa yatak dan kalkmiycak basım ama kalkip mecbur yemekleri yaptım
Canım benim bunlar olacak şeyle önemli olan senin dik durabilmen sabır et canımbı de böyle zamanlarında eşine desen dışardan söylemez mi yemek? ya da kendisi birşeyler yapamaz mı kuzm kıyamam ben sana

Vay vay vay bizim tayfa toplanmis
Benimde üzerime yorgunluk cöktü kapiyim actim eve biraz temiz hava girsin
Bizim de hava bı saat açıyor bı saat kapıyor resmen benim de dengem bozuldu canim

Dinimizi bile nereye çekiyorlar hiç bitmeyecek bunlar sanırım.gecen de haber sitesinde bı kız yazmış 16 yaşındayım vampir olmak istiyorum ne yapmam lazım diye(

Allah akıl fikir versin hidayet versin ne diyim canim

Dinimizi bile nereye çekiyorlar hiç bitmeyecek bunlar sanırım.gecen de haber sitesinde bı kız yazmış 16 yaşındayım vampir olmak istiyorum ne yapmam lazım diye(
Ciddi misin??[/QUOTE]
Tekrar tekrar okudum gerçek mi diye Allah'ım bizi çocuklarımızı doğru yolundan ayırmasın inşallah

Amin. Ben de hep öyle dua ediyorum. Allahım senin ve Hz Muhammed sav efendimizin yolundan giden kullardan eyle diye.
Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…