Aynen birini yaparım artik yemek pissin onu koyarim hiç bisi yapasim gelmiyor biraz kapattim gibi kendimi.tuaf hissediyom sen kız görmüştün galiba doktor da tahminim dedi
Evet canım öyle gördüm. Hayırlısı canım kendini çok da yıpratma vardır Rabbimin bi bildiği. Unutma Allah sevdiği kullarını daha çok imtihan eder

Biraz uyudum halen yorgunum desem yemek koydum patlicanpatates karisik yemegini yapiyom turlu gibi corba vardi yanına da dusuncem yorgunum çok
Yat dinlen biraz cok yoruldun son zamanda hem vücut yorgunlugu hemde beyin yorgunlugu var sende.

Tatliannrm üzme kendini herşey güzel olacak
Yok iyiyim bugün biraz dağildim hastanede çok beklemek bide umitlenme pek dedi biraz kötü oldum adam olmazsa yatak dan kalkmiycak basım ama kalkip mecbur yemekleri yaptım

Türlü yaptim bulgur yaptim dünde domates corbasi vardi kisikta pilav pisiyor yorgun vücut hal yok uzandim adam gelmedi daha
Bende aynı bulaşıkları bile eşim topladı makineye koydu. Ben uzanıyorum. SenedE yemeği ye yat geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…