- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.081
Evet canım öyle gördüm. Hayırlısı canım kendini çok da yıpratma vardır Rabbimin bi bildiği. Unutma Allah sevdiği kullarını daha çok imtihan ederAynen birini yaparım artik yemek pissin onu koyarim hiç bisi yapasim gelmiyor biraz kapattim gibi kendimi.tuaf hissediyom sen kız görmüştün galiba doktor da tahminim dedi
Yat dinlen biraz cok yoruldun son zamanda hem vücut yorgunlugu hemde beyin yorgunlugu var sende.Biraz uyudum halen yorgunum desem yemek koydum patlicanpatates karisik yemegini yapiyom turlu gibi corba vardi yanına da dusuncem yorgunum çok
Can boğazdan gelir boşver ye. Ben yemek yemeği özledimBende bugün kendimi yorgun hissediyorum. Bide sanki doymak bilmiyorum gibi...
Yiyorum zatenCan boğazdan gelir boşver ye. Ben yemek yemeği özledim
Ohh afiyet olsun :)Yiyorum zatensenin icin de yedim
Hayırlı akşamlar bitterli lokummmHayirli aksamlarrr kk guzelleri
Yok iyiyim bugün biraz dağildim hastanede çok beklemek bide umitlenme pek dedi biraz kötü oldum adam olmazsa yatak dan kalkmiycak basım ama kalkip mecbur yemekleri yaptımTatliannrm üzme kendini herşey güzel olacak
Eşim bi koltukta ben bi koltukta uzandık tv izliyoruz. Sen napıyorsun yaptın mı yemeğiniHayırlı akşamlar ne yaptiniz bakem bacilar
Türlü yaptim bulgur yaptim dünde domates corbasi vardi kisikta pilav pisiyor yorgun vücut hal yok uzandim adam gelmedi dahaEşim bi koltukta ben bi koltukta uzandık tv izliyoruz. Sen napıyorsun yaptın mı yemeğini
Bende aynı bulaşıkları bile eşim topladı makineye koydu. Ben uzanıyorum. SenedE yemeği ye yat geriTürlü yaptim bulgur yaptim dünde domates corbasi vardi kisikta pilav pisiyor yorgun vücut hal yok uzandim adam gelmedi daha
Hayirli aksamlarrr kk guzelleri
Hepinize iyi akşamlar iyi geceler şimdiden
Hayırlı akşamlar ne yaptiniz bakem bacilar
Bizim burda firtina var bende bi actim uçuyorduk az daha :)Vay vay vay bizim tayfa toplanmis
Benimde üzerime yorgunluk cöktü kapiyim actim eve biraz temiz hava girsin
Bizim burda firtina var bende bi actim uçuyorduk az daha :)
Ne bildirimi cnmBana neden bildirim gelmiyor acep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?