Kızlar eşim meyve almış sevdiklerinden
Ben istemiştim bugün ikilemeden almış sevindim

Ne kadar saçma düşünmüşler.
Sünnet sağlık içinde yapılıyor.
Bunu bilmeyen cahildir yani .
Herkes bakımını temizliğini aynı düzeyde yapamıyor.
Ilrihap yapıyor o kalıntı.
O deri alınıyor
Müslüman olmayan kişiler bile sağlık için yaptırıyor.

Ek olarak herkesin kendi evladı.
Eğer o çocuğun velisi sen isen nasıl her konuda en iyisi senin tercihine birakiliyorsa çocuğunun sünneti de sana düşen bir sorumluluk eğer müslüman ise kişi bunu pekte düşünmüyor.
Aklı balı değil çünkü cocugjn

Afiyet olsun canim bol bol ye yarasın

Ben hatırlayamıyorum daha üyeleri falan,ya ben anlayana kadar senin güleceğin varsa da gitmiştir:)
Senin anlamada sıkıntı yok, benim zamanla sıkıntım var, sana sordum ama ben bakana kadar gülmem geçer asıl, bakacağım hâlâ buralarda dolaşmaktan fırsat bulup..

Yat dinlen biraz cok yoruldun son zamanda hem vücut yorgunlugu hemde beyin yorgunlugu var sende.
Bir de kadınları güçsüz bulurlar .. bu kadar yorgunlukla bir de evisi yemek yapmak zorundasın, izin kullanma, dinlenme şansın yok.. Benim herifcigim isten geliyor pelt olmuş, dokuzda uyuyor.. bir de evisi yapmak zorunda kalsa ev alıp başını gider herhalde...

He ayni benimki. 8saat calisinca her isi ysptiklsrini saniyorlar. Birgün dedim ben evde bisey yapmasam bakalim evin hali ne oluyor.. sustu biliyor cünkü ama yinede yag gibi üste cikmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…