Aman iyi canim ..peki ne kistiymiş söyledimi birşey
Herkeste olabilir normal korkmana gerek yok iyi huylu bir kist bu ilaçla erir erimezse alırız dedi canm
Geçmiş olsun canim
Sağol kuzmm
Bdv bölümünde bir konu açılmış da onun canim
Canım ben de bana acıbadem diyeni sordun sandım:) link koymayı bilmiyorum ben
Girdim çıktım ototbus bekliyom ayni seyler dedi kafa kısmı bogaz kismi ödem var dedi ensesi yüksek dedi umit kesilmez dedi ama yasamaz dedi genellikle bole gebelikler yada skintili dedi tahmini kız dedi
Allah büyük canım biz ümidimizi kaybetmeyecegiz O da hakkımızda en iyisini verecek

Sevindim canim iyi huyluysa ...
Bende bilmiyorum link nasıl koyuluyor .!!

Merhabalar arkadaşlar geldim hastaneden başka bı hastaneye gittim,kist büyümüş ama acil ameliyat olacak kadar büyük değilmiş ve acil değilmiş,ilaç verdi bı ay sonra tekrar gideceğim
Cok gecmiş olsun canim iyi bari ameliyattan iyi

Merhabalar arkadaşlar geldim hastaneden başka bı hastaneye gittim,kist büyümüş ama acil ameliyat olacak kadar büyük değilmiş ve acil değilmiş,ilaç verdi bı ay sonra tekrar gideceğim

Girdim çıktım ototbus bekliyom ayni seyler dedi kafa kısmı bogaz kismi ödem var dedi ensesi yüksek dedi umit kesilmez dedi ama yasamaz dedi genellikle bole gebelikler yada skintili dedi tahmini kız dedi
Allah buyuk Canim

Neyin linkini canim
Hani kaynanasını sevmediği için, o öldükten sonra çocuk yapmayı planlayan bdv konusu.. Devam ediyorsa sadece başlığını yazsan da yeter.. Ama cok da önemli degil, ayıracak vaktin varsa.. Öylesine dedim ben, çok güldüm dedin ya, merak ettim sadece..

Neyin linkini canim
Link atmayı bilmiyorsan sorun değil, dedigim gibi sadece merak ettim ve ben de gülmek istedim.

Herseyde bir hayır vardır derler ya, senin durumun öyle olmuş. Baska birsorun icin gittin doktordan kist oldugunu öğrenmen hayır olmuş, en azından büyümeden müdahale edilmiş oldu. İlaç tedavisi olumlu sonuçlanır umarım. Tekrar geçmiş olsun..
Canım doktorlar net bir sonuç verene kadar umudunu kesme, karamsar olma.. İnsallah guzel bir sonuç alırsın..
Allah gönlüne gore versin.. Duaların kabul olsun...

Sağol canım ameliyat zaten çok korkmuştum ya bı de iğneden bile korkarım:)
Canım TERELİYE ismi, kayinvalidem iki üç günde bir aramaya başladı konu adı,buydu galiba ya bı daha bakıyorum simdi

Sağol canım öyle diyorum artık şükür daha kötü bir şey çıkmadı

Biraz uyudum halen yorgunum desem yemek koydum patlicanpatates karisik yemegini yapiyom turlu gibi corba vardi yanına da dusuncem yorgunum çok
Bulgur pilavı gider yanında tabi sen bilirsin pirin pilavı da olur. Eline sağlık canım. Benim de çok başım ağrıyor kolumu kaldıracak halim yok

Bulgur pilavı gider yanında tabi sen bilirsin pirin pilavı da olur. Eline sağlık canım. Benim de çok başım ağrıyor kolumu kaldıracak halim yok
Aynen birini yaparım artik yemek pissin onu koyarim hiç bisi yapasim gelmiyor biraz kapattim gibi kendimi.tuaf hissediyom sen kız görmüştün galiba doktor da tahminim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…