- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.061
Rabbim herkese mükafatini versin insallah.zarifinci bende çok sevindim ve çok şaşırdım.
Çok korkmuştum. Hatta doğum olsa bile yaz okuluna gideyim diye düşünüyodm Allaha çok şükür..
Sevindim canim soruları nasıl almış ki mümkünmü böyle bisey???Kuzum bende sınavdan çıktım iyi geçti.
Dün kötü geçen sınavdan 60 aldım çok şükür
Çan 45.
Hoca herkesi zorlamış.
Soruları alan bi kişi 73 almış.
Bizden önce giren sınıfa sormuş canimSevindim canim soruları nasıl almış ki mümkünmü böyle bisey???
Anladım canimBizden önce giren sınıfa sormuş canim
Herkeste olabilir normal korkmana gerek yok iyi huylu bir kist bu ilaçla erir erimezse alırız dedi canmAman iyi canim ..peki ne kistiymiş söyledimi birşey
Sağol kuzmmGeçmiş olsun canim
Canım ben de bana acıbadem diyeni sordun sandım:) link koymayı bilmiyorum benBdv bölümünde bir konu açılmış da onun canim
Allah büyük canım biz ümidimizi kaybetmeyecegiz O da hakkımızda en iyisini verecekGirdim çıktım ototbus bekliyom ayni seyler dedi kafa kısmı bogaz kismi ödem var dedi ensesi yüksek dedi umit kesilmez dedi ama yasamaz dedi genellikle bole gebelikler yada skintili dedi tahmini kız dedi
Sevindim canim iyi huyluysa ...Herkeste olabilir normal korkmana gerek yok iyi huylu bir kist bu ilaçla erir erimezse alırız dedi canm
Sağol kuzmm
Canım ben de bana acıbadem diyeni sordun sandım:) link koymayı bilmiyorum ben
Allah büyük canım biz ümidimizi kaybetmeyecegiz O da hakkımızda en iyisini verecek
Sağol canım adet düzensizliğimin nedeni hep buymuş meğerSevindim canim iyi huyluysa ...
Bende bilmiyorum link nasıl koyuluyor .!!
Cok gecmiş olsun canim iyi bari ameliyattan iyiMerhabalar arkadaşlar geldim hastaneden başka bı hastaneye gittim,kist büyümüş ama acil ameliyat olacak kadar büyük değilmiş ve acil değilmiş,ilaç verdi bı ay sonra tekrar gideceğim
Cok gecmiş olsun canim iyi bari ameliyattan iyiMerhabalar arkadaşlar geldim hastaneden başka bı hastaneye gittim,kist büyümüş ama acil ameliyat olacak kadar büyük değilmiş ve acil değilmiş,ilaç verdi bı ay sonra tekrar gideceğim
Allah buyuk CanimGirdim çıktım ototbus bekliyom ayni seyler dedi kafa kısmı bogaz kismi ödem var dedi ensesi yüksek dedi umit kesilmez dedi ama yasamaz dedi genellikle bole gebelikler yada skintili dedi tahmini kız dedi
Hani kaynanasını sevmediği için, o öldükten sonra çocuk yapmayı planlayan bdv konusu.. Devam ediyorsa sadece başlığını yazsan da yeter.. Ama cok da önemli degil, ayıracak vaktin varsa.. Öylesine dedim ben, çok güldüm dedin ya, merak ettim sadece..Neyin linkini canim
Link atmayı bilmiyorsan sorun değil, dedigim gibi sadece merak ettim ve ben de gülmek istedim.Neyin linkini canim
Herseyde bir hayır vardır derler ya, senin durumun öyle olmuş. Baska birsorun icin gittin doktordan kist oldugunu öğrenmen hayır olmuş, en azından büyümeden müdahale edilmiş oldu. İlaç tedavisi olumlu sonuçlanır umarım. Tekrar geçmiş olsun..Merhabalar arkadaşlar geldim hastaneden başka bı hastaneye gittim,kist büyümüş ama acil ameliyat olacak kadar büyük değilmiş ve acil değilmiş,ilaç verdi bı ay sonra tekrar gideceğim
Canım doktorlar net bir sonuç verene kadar umudunu kesme, karamsar olma.. İnsallah guzel bir sonuç alırsın..Girdim çıktım ototbus bekliyom ayni seyler dedi kafa kısmı bogaz kismi ödem var dedi ensesi yüksek dedi umit kesilmez dedi ama yasamaz dedi genellikle bole gebelikler yada skintili dedi tahmini kız dedi
Sağol canım ameliyat zaten çok korkmuştum ya bı de iğneden bile korkarım:)Cok gecmiş olsun canim iyi bari ameliyattan iyi
Canım TERELİYE ismi, kayinvalidem iki üç günde bir aramaya başladı konu adı,buydu galiba ya bı daha bakıyorum simdiHani kaynanasını sevmediği için, o öldükten sonra çocuk yapmayı planlayan bdv konusu.. Devam ediyorsa sadece başlığını yazsan da yeter.. Ama cok da önemli degil, ayıracak vaktin varsa.. Öylesine dedim ben, çok güldüm dedin ya, merak ettim sadece..
Sağol canım öyle diyorum artık şükür daha kötü bir şey çıkmadıLink atmayı bilmiyorsan sorun değil, dedigim gibi sadece merak ettim ve ben de gülmek istedim.
Herseyde bir hayır vardır derler ya, senin durumun öyle olmuş. Baska birsorun icin gittin doktordan kist oldugunu öğrenmen hayır olmuş, en azından büyümeden müdahale edilmiş oldu. İlaç tedavisi olumlu sonuçlanır umarım. Tekrar geçmiş olsun..
Canım doktorlar net bir sonuç verene kadar umudunu kesme, karamsar olma.. İnsallah guzel bir sonuç alırsın..
Allah gönlüne gore versin.. Duaların kabul olsun...
Ben hatırlayamıyorum daha üyeleri falan,ya ben anlayana kadar senin güleceğin varsa da gitmiştir:)Masmavi bir yol Yok ugrasma yeterli bu kadar. Eglencesine sordum ben. Tesekkur ederim cok sagol
Bulgur pilavı gider yanında tabi sen bilirsin pirin pilavı da olur. Eline sağlık canım. Benim de çok başım ağrıyor kolumu kaldıracak halim yokBiraz uyudum halen yorgunum desem yemek koydum patlicanpatates karisik yemegini yapiyom turlu gibi corba vardi yanına da dusuncem yorgunum çok
Aynen birini yaparım artik yemek pissin onu koyarim hiç bisi yapasim gelmiyor biraz kapattim gibi kendimi.tuaf hissediyom sen kız görmüştün galiba doktor da tahminim dediBulgur pilavı gider yanında tabi sen bilirsin pirin pilavı da olur. Eline sağlık canım. Benim de çok başım ağrıyor kolumu kaldıracak halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?