- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.161
Nasil yani kuzum agriyormuKizlar ya dün aksamdan beri sol kolumdaki damarim atiyor.
Sinir oldum
Kolay gelsin canım
Ben kahvaltimi yaptim cnm sende ye biseyler vitaminlerin eksik olmasinNapiyonuz kizlar kahvalti yapacam yağmur aralıksız devam.:)
Damar segirmesi oluyo ya cnm. Iste öyleNasil yani kuzum agriyormu
Aynen öle kendim olunca useniyom yemege. Geçmiş olsun canım devam ederse göster canım önemlidirBen kahvaltimi yaptim cnm sende ye biseyler vitaminlerin eksik olmasin
Burada da arada bir ysgmur yagiyor hava kapali yine
Damar segirmesi oluyo ya cnm. Iste öyle
Üsenme cnm. Az da olsa ye biseyler. Bende ekmek arasi peynir domates salatalik yaptim yedim hemen.Aynen öle kendim olunca useniyom yemege. Geçmiş olsun canım devam ederse göster canım önemlidir
Inşallah canım dun yoruldun ondan da olur fazla yorma sendeÜsenme cnm. Az da olsa ye biseyler. Bende ekmek arasi peynir domates salatalik yaptim yedim hemen.
Simdi biraz ovaladim da gecti insallah sonra gelmez yine.
Haklisin cnm dünden kalmis olabilir yorgunluk.Inşallah canım dun yoruldun ondan da olur fazla yorma sende
Dunde ben oleydim bugün geç kalktim vücudum hep ağrıyor du:)Haklisin cnm dünden kalmis olabilir yorgunluk.
Ben yormuyorum cnm :) havada yorgunluk hissediyorum
Bu aralar kızım hasta diye nasıl daldım evi görmemen lazımHadi bakalim kolay gelsiinn
Ben dün aksam islerimi bitirdim sabah kalktim ya ne rahat ettimaz sonra bi süpürge cekerim ve yemegimi yaparim ooohh miss
Olur öyle zamanlar cnm. Herzaman temiz ve toplu olacak degil ya.. sıkma tatli canini yavas yavas yaparsinBu aralar kızım hasta diye nasıl daldım evi görmemen lazım
Bu aralar kızım hasta diye nasıl daldım evi görmemen lazımHadi bakalim kolay gelsiinn
Ben dün aksam islerimi bitirdim sabah kalktim ya ne rahat ettimaz sonra bi süpürge cekerim ve yemegimi yaparim ooohh miss
Sağol canım sen de dinlen bol bol yat dua etKolay gelsin canım
Geçmiş olsun olsun simdi bir başlarsın mis gibi olurBu aralar kızım hasta diye nasıl daldım evi görmemen lazım
Havalar da yağışlı tam camları sileyim diyordum ama gene ıslanacak ama ev yatak odası hallettim salon diğer odalar kaldı az çay molası verdim:)Olur öyle zamanlar cnm. Herzaman temiz ve toplu olacak degil ya.. sıkma tatli canini yavas yavas yaparsin
Oh mus gibi olmustrHavalar da yağışlı tam camları sileyim diyordum ama gene ıslanacak ama ev yatak odası hallettim salon diğer odalar kaldı az çay molası verdim:)
Sabah 9 da uyanmışım bı baktım salona çıkmış hadeeee anneee diyor bana:) inşallah sen de görürsün böyle günleriniGeçmiş olsun olsun simdi bir başlarsın mis gibi olur
Yok benim asla öyle olmuyor ki:) bı de ben çok dağınık biriyim ya dağınıklığıma çare bulsam gerisi iyi de:)Oh mus gibi olmustrellerine saglik. Bi de bikac gün öyle temiz kalsa süper olacak dimi temizlik yapiyorsun 1gün sonra eser yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?