- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.201
Aa ben geldim, sen gidiosun
Şaka şaka kolay gelsin
Sanada kolay gelsin kuzum. Yavas yavas yap aceleye gerek yok yorma kendiniKolay gelsin canım bende yata kaldim kalkp bulaşık var çamaşır kacgundur yikiyom halen var 2 3 makinelik yemek var
Ne yemek yaptın canım...Kostumm geldimmm sagol cnm
Yemekler hazir ben hazirbi koca eksik o da gelir simdi
Sanada kolay gelsin kuzum. Yavas yavas yap aceleye gerek yok yorma kendini
Firinda soslu somon baligiNe yemek yaptın canım...
Ellerine sağlık canımFirinda soslu somon baligi
Yanina pilav ve salata
Aslinda menüde kizartma vardi ama kokusunu eve siniyor diye yapmadim
Gel beraber olsun cnmEllerine sağlık canım
Bende uyusaydim bir..
Sen neler yaptin?Ellerine sağlık canım
Bende uyusaydim bir..
Kızım izin vermiyor ki.. hadi uyuyalim diyorum, uyumaz diyo kendi dilindeGel beraber olsun cnm
Hadi hop yataga
İş aldığım kadından haber bekliyorum, işleri iade edicem... Ama bilerek aramiyo... Bütün tembelligimle uzanıyorumSen neler yaptin?
Kızım izin vermiyor ki.. hadi uyuyalim diyorum, uyumaz diyo kendi dilinde
Arar daha cnm sıkma caniniİş aldığım kadından haber bekliyorum, işleri iade edicem... Ama bilerek aramiyo... Bütün tembelligimle uzanıyorum
Bu sefer ki işten sıkıldım, zorla fazla veriyor sonra ilgilenmiyor,. Bıraktım gitti... Esim izin verse onun yanında çalışmak istiyorum ama istemiyor kendileriArar daha cnm sıkma caninisen keyfine bak
Daha iyi olursun inşallahBulasigi yikadim çamaşır attim makineye namazimi kildim az kuran okudum biraz iyiyim sukur kizlar
Allah razi olsun canım sizler napiyonuzDaha iyi olursun inşallah
Bugün bir tembellik var ustumde,gerci bir kaç zamandır aynı... Hava da bozuk olunca surekli uyuyasim varAllah razi olsun canım sizler napiyonuz
Kocisin niye istemiyor kiBu sefer ki işten sıkıldım, zorla fazla veriyor sonra ilgilenmiyor,. Bıraktım gitti... Esim izin verse onun yanında çalışmak istiyorum ama istemiyor kendileri
Ellerine saglik cnmBulasigi yikadim çamaşır attim makineye namazimi kildim az kuran okudum biraz iyiyim sukur kizlar
Havadan geliyor cnm bende öyleyimBugün bir tembellik var ustumde,gerci bir kaç zamandır aynı... Hava da bozuk olunca surekli uyuyasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?