- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.181
Oh maşallah hep enerji olsun oynasin gulsunler yeter bende derim size bebek susmuyor uyumuyor agliyor:)Sabah 9 da uyanmışım bı baktım salona çıkmış hadeeee anneee diyor bana:) inşallah sen de görürsün böyle günlerini
Bugün daha iyiyiz şükür gece de ateslenmedi
Yok benim asla öyle olmuyor ki:) bı de ben çok dağınık biriyim ya dağınıklığıma çare bulsam gerisi iyi de:)
İnşallah canım de dinleyelim bizde keyifleOh maşallah hep enerji olsun oynasin gulsunler yeter bende derim size bebek susmuyor uyumuyor agliyor:)
Insallah canim insallahOh maşallah hep enerji olsun oynasin gulsunler yeter bende derim size bebek susmuyor uyumuyor agliyor:)
Ben akşam toplamadan yattığım zaman bı de üstüne kahvaltı dağınıklığı ekleniyor anam salonları mutfağa girme yaniBende daginikim ama kendime ceki düzen vermeye calisiyorum. Mesela aksam yatmadan önce evi toplayip da yatiyorum ki sabah kalktigimda keyif yapabileyim... stres olmuyor öyle. Sende dene
Aynen bende onu demek istedim cogaldikca cogaliyor olan bize oluyorBen akşam toplamadan yattığım zaman bı de üstüne kahvaltı dağınıklığı ekleniyor anam salonları mutfağa girme yanibugünden itibaren düzenime dönmem lazım valla yok gözüm bile yoruluyor şu an
Mesela şu anda kalksam en fazla 1 saatimi alacak ev mis gibi olacak ama oyu ben bı gideyim iş yapayımAynen bende onu demek istedim cogaldikca cogaliyor olan bize oluyoraslinda uzun sürmüyor toplamak da ben gözümde büyütüyorum bazen
Hadi kalk hemen yap. Isin bitsin rahatla cay keyfi yapMesela şu anda kalksam en fazla 1 saatimi alacak ev mis gibi olacak ama oyu ben bı gideyim iş yapayım
:) aynen ole oluyor demi onun rahatligi icin değişiyor.İnşallah canım de dinleyelim bizde keyiflegeceleri sensiz uyumasin babayı kanepeye transfer edin:)
Gerçi o zaman da zor oluyor ama olsun bebeğin iyi olsun siz mutlu olun
Al bendende okadar... Allahım şu havalar ısınsa da bende kendime gelsem
Aynen bir turlu orta yolu bulmadi bole gecerse kişi getircez:)... Allahım şu havalar ısınsa da bende kendime gelsem
Bende camlri acip evimi temizleyip guzel hava olsun artik:) dondurma yiyelimAl bendende okadar
AyyyBende camlri acip evimi temizleyip guzel hava olsun artik:) dondurma yiyelim
Benim astım bronşitim var.. bi gün iyiysem 5gun kötüyüm... Surekli bir tıkanıklık hali. İlaç kullanmaktan fenalık geldiAynen bir turlu orta yolu bulmadi bole gecerse kişi getircez:)
Aa ben geldim, sen gidiosunKizlar ben kalkip yemege basliyim
C.makinesi bitti onlari seriyim
Dusumu aliyim
Biliyom kuzum demistin dikkat et canım az az yersin ara ara ne yapiyoniz bakemBenim astım bronşitim var.. bi gün iyiysem 5gun kötüyüm... Surekli bir tıkanıklık hali. İlaç kullanmaktan fenalık geldi
Kolay gelsin canım bende yata kaldim kalkp bulaşık var çamaşır kacgundur yikiyom halen var 2 3 makinelik yemek varKizlar ben kalkip yemege basliyim
C.makinesi bitti onlari seriyim
Dusumu aliyim
Vallahi uyku modundayim... Kızı uyutup uyumayi dusunuorum. Sen ne yapıyorsunBiliyom kuzum demistin dikkat et canım az az yersin ara ara ne yapiyoniz bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?