Sabah 9 da uyanmışım bı baktım salona çıkmış hadeeee anneee diyor bana:) inşallah sen de görürsün böyle günlerini
Bugün daha iyiyiz şükür gece de ateslenmedi
Oh maşallah hep enerji olsun oynasin gulsunler yeter bende derim size bebek susmuyor uyumuyor agliyor:)

Yok benim asla öyle olmuyor ki:) bı de ben çok dağınık biriyim ya dağınıklığıma çare bulsam gerisi iyi de:)
Bende daginikim ama kendime ceki düzen vermeye calisiyorum. Mesela aksam yatmadan önce evi toplayip da yatiyorum ki sabah kalktigimda keyif yapabileyim... stres olmuyor öyle. Sende dene

Oh maşallah hep enerji olsun oynasin gulsunler yeter bende derim size bebek susmuyor uyumuyor agliyor:)
İnşallah canım de dinleyelim bizde keyifle geceleri sensiz uyumasin babayı kanepeye transfer edin:)
Gerçi o zaman da zor oluyor ama olsun bebeğin iyi olsun siz mutlu olun

Bende daginikim ama kendime ceki düzen vermeye calisiyorum. Mesela aksam yatmadan önce evi toplayip da yatiyorum ki sabah kalktigimda keyif yapabileyim... stres olmuyor öyle. Sende dene
Ben akşam toplamadan yattığım zaman bı de üstüne kahvaltı dağınıklığı ekleniyor anam salonları mutfağa girme yanibugünden itibaren düzenime dönmem lazım valla yok gözüm bile yoruluyor şu an

Aynen bende onu demek istedim cogaldikca cogaliyor olan bize oluyor aslinda uzun sürmüyor toplamak da ben gözümde büyütüyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…