- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.221
D __Dahlia__ oku kuzum oku:))
Olsun canım allah razi olsun inşallah sizlerin sayesindede mucizem tutuncak bana iyi haberlerle gelirim annemde hep diyor dua ediyom yasin okuyom diyeKocisin niye istemiyor kidaha rahat olmazmi senin icin?
Ellerine saglik cnm
Bende kuran okudum senin icin dua ettim diger topigine yazmayi unuttum canim
Çocuk ne olcak diyo.. haftanın 5gunu olsun diorum da.. ikna edemedim...Kocisin niye istemiyor kidaha rahat olmazmi senin icin?
Ellerine saglik cnm
Bende kuran okudum senin icin dua ettim diger topigine yazmayi unuttum canim
Ne guzelmis canim ... sana arkadaş isteAltindaki teyze aradi gel cay icek kimse yok da iniyom dedim biri yoksa gelirim ev sahibim biandan arada iyi oluyor kendim yemiyom
Hayrolsun netten baksaydın tabirine...Rabbim hayırlara çıkarsın inşaallah.. bir kaç zamandır kendimi hep hamile olarak görüyorum rüyamda... inşaAllah hayırlı birseydir
Allah kabul etsin insallahOlsun canım allah razi olsun inşallah sizlerin sayesindede mucizem tutuncak bana iyi haberlerle gelirim annemde hep diyor dua ediyom yasin okuyom diye
Çocuk ne olcak diyo.. haftanın 5gunu olsun diorum da.. ikna edemedim...
Allah kabul etsin insallah
Sen ikna edersin kocisini
Net ne kadar doğru kiiHayrolsun netten baksaydın tabirine...
Bilmem hanı merak edersen diye..Net ne kadar doğru kii
Kizlar esim geldi yemek yicez
Arada bi ugrarim
Aeo
Sevindirici bir habere işaretmiş canim ...!! Güzel haberler kapıda o zaman..Hayrolsun netten baksaydın tabirine...
İnşaallah canimSevindirici bir habere işaretmiş canim ...!! Güzel haberler kapıda o zaman..
Kızım uyudu. Dagittiklarini topladım. Yemekteyize bakıyorum... Kemiklerim agriyo yaa. Bi kan değerlerime baktırmak istiyorumNapiyonuz canlarim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?