- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.321
Iyi yapmışsın canım çıkarıp yersiniz hazi r yemek oluyor valla.Pazi meşhur bizimkinin memlekette kubanda patatesli yada pazili sarimsak yogurt yaparlar hep bende buzluga atmıştım haslayip kup gibi kesip
Hep sorarim kuzum ben aklima gelion bazen surekli etiketlemek çekiniyor insan merak etmiyor değilim yani sizi bacim napion bakemVay be beni soran olmuş ☺
Hosgeldin balim şükur iyiyiz yemek var namaz kıldık sohbet ediyoz adamlar yokken: ) sen napiyon nasılsın canımİyi akşamlar kizlar nasılsıniz?
Benden çekinme kuzum :) çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın? Bebek nasıl, bir gelişme var mı?Hep sorarim kuzum ben aklima gelion bazen surekli etiketlemek çekiniyor insan merak etmiyor değilim yani sizi bacim napion bakem
Aynen ole kuzum bende istah yok ama canjm bisi istiyor bilmiyom sebebinideIyi yapmışsın canım çıkarıp yersiniz hazi r yemek oluyor valla.
Iyi diyelim artik ayni konular acmayim biliyosundur. Belki biraz sıkıntılı sonuç bekliom rabbime emanet nasibimse olur.Benden çekinme kuzum :) çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın? Bebek nasıl, bir gelişme var mı?
Hoşbulduk canım :)Hosgeldin balim şükur iyiyiz yemek var namaz kıldık sohbet ediyoz adamlar yokken: ) sen napiyon nasılsın canım
Canim sen ne iş yapıyorsun ???Müşteri bekliyorum he bı de akşama olmasını dört gözle bekliyorum cünküüü yarınnnnn tatilllll :)))
Bende iyiyim Avlu diye bir dizi var onu seyrediyorum canim ...sana da kolay gelsin canim yarın ki sınavında başarılarSelam kızlar bugün iki sınava girdim sabahki çok iyi
Diğeri çok detaylı olduğu için yanlışlarım var
Yarin da bilgisayar sınavım var babannemler2 geldiim ders çalıştım
Çok şükür iyiyim siz nasilsiniz
Bende iyiyim Avlu diye bir dizi var onu seyrediyorum canim ...sana da kolay gelsin canim yarın ki sınavında başarılar
Benim canım hep tatlı istiyor ama çok kili almaktan da korkuyorum sonra veremem diye. Biraz kendimi tutuyorum yememek için. Ama onun dışında adam akıllı yemek yediğim yok hiç bişey istemiyor canimAynen ole kuzum bende istah yok ama canjm bisi istiyor bilmiyom sebebinide
Hoşgeldin şekerim:)Ben geldim
Olsun sıkma canını bak biri güzel geçmiş digerinden de iyi alırsın inşallah. Yarınki sınav için de başarılar. Sen ne okuyordun canimSelam kızlar bugün iki sınava girdim sabahki çok iyi
Diğeri çok detaylı olduğu için yanlışlarım var
Yarin da bilgisayar sınavım var babannemler2 geldiim ders çalıştım
Çok şükür iyiyim siz nasilsiniz
Hosbulduk şeker ;;;Hoşgeldin şekerim:)
Olsun sıkma canını bak biri güzel geçmiş digerinden de iyi alırsın inşallah. Yarınki sınav için de başarılar. Sen ne okuyordun canim
Hımm çocuklarla bi arada olacaksın hep :) Allah kolaylık versin canım biter insallah okul kolaycaInsallah canm
Okulöncesi öğretmenliği okyodm
Bu tarz meselelerde erkek baya ofkeli oluyorlar iste o zamaan yaklaşmiycan taki sinirleri geçene kadarB Bitterlokumu adam gitti gelmedi daha bi bana yemek yaptırıp getirdi hala orda. Gelince sordum ne olmuş diye baya bi sinirliydi cevap vermedi bende tekrar sormadım. O bana anlatır zaten siniri geçince. Aslında merak ediyorum ama az çok tahmin ediyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?