Ben alttaki teyzeyle bir cay bisilee yapmış yedik sagolsun ikindi kıldım sen naptin namazi kilabiliyon mu sonra yata kaldim uzaniyom corba yaparım aksam kilarim inşallah.
Bugün başımı kaldıramadım yataktan hiç kılmadım canım. Inşallah yarın devam ederim

Benimde heryerim agriyor dün artık bi ovala dedim normal de dokundurmam huylanirim agridan dokunan yerler hep agriyor omuzlar boyun sirt diz kapaklar basladi zor eğilip kalkiyon 3 4 gündür
Havalarda kotu olunca daha cok vucuden insan çokuyor yaa

Ahh canim gecmis olsun atmasina atariz da mesafeler iste

Yagmur yagiyor elektirkler yoktu bende mutfagi halledip geldim tatlim
Burda da hiç kesilmeden yağıyor bereket abdest alip aksami kilcam adam 2 sate anca gelir corba yaparim sonra öle kuzum
Havalarda kotu olunca daha cok vucuden insan çokuyor yaa
aynen hiç sorma bel hamilelikte oluyormus dizler agriyor
Bugün başımı kaldıramadım yataktan hiç kılmadım canım. Inşallah yarın devam ederim
Dünde ben kilmadim pek hastanelerdeyken olsun canım kilarsin ins

Aaaa kuzum niye boyle yapiyon hakkında ney ile hayirlisi ise o olsun canım üzülme bir is çıkar karşına inşallah sil göz yaslarini rabbim baska dert vermesin
Amin canim bi kapi kapanirsa baska kapi açilir belki daha guzel bir iş gelir

Inşallah canım

Ayy biri sarimsak mi dedi pek sevmem arada canim istesede yediğim gibi miğdem alev aliyor yaniyor resmen
Sarımsak bana da iyi gelmiyor midemi yakıyor. Semizotunu yoğurtlu çok seviyorum ben sarımsaklı olmasa da olur :) pazıyı bilir misiniz onu da haşlayıp yine yoğurtlamasini yaparız biz harika oluyor :) dur ben pazar günü alayım da yiyek yaw

Pazi meşhur bizimkinin memlekette kubanda patatesli yada pazili sarimsak yogurt yaparlar hep bende buzluga atmıştım haslayip kup gibi kesip

B Bitterlokumu adam gitti gelmedi daha bi bana yemek yaptırıp getirdi hala orda. Gelince sordum ne olmuş diye baya bi sinirliydi cevap vermedi bende tekrar sormadım. O bana anlatır zaten siniri geçince. Aslında merak ediyorum ama az çok tahmin ediyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…