- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.301
Bugün başımı kaldıramadım yataktan hiç kılmadım canım. Inşallah yarın devam ederimBen alttaki teyzeyle bir cay bisilee yapmış yedik sagolsun ikindi kıldım sen naptin namazi kilabiliyon mu sonra yata kaldim uzaniyom corba yaparım aksam kilarim inşallah.
Havalarda kotu olunca daha cok vucuden insan çokuyor yaaBenimde heryerim agriyor dün artık bi ovala dedim normal de dokundurmam huylanirim agridan dokunan yerler hep agriyor omuzlar boyun sirt diz kapaklar basladi zor eğilip kalkiyon 3 4 gündür
Ahh canim gecmis olsun atmasina atariz da mesafeler isteSelam kizlaar ben geldi. Benim oğlan hasta oldu beni de etti galiba. Dün geceden beri baş ağrısı burun akıntısı çok fena olduk. Bugün de ne yesem çıkardım hep yattım telefonu elime bile alamadım. Hala başım ağrıyor. Bir an önce 2 ay sonraya ışınlanmak istiyorum. Koca gelecek simdi dünden yemek var ama yetmez. Oğluma çorba yapmam lazım off gelin de bi el atın kızlar bana
Yagmur yagiyor elektirkler yoktu bende mutfagi halledip geldim tatlim
Ayy sağol canikomm. Kocişim sağ olsun geldi oğlanın çorbasını da yaptı kendine de yemek isitti. Ben yemedim. Şimdi bana yemek yaptırmış getirdi verdi onu yiyorumAhh canim gecmis olsun atmasina atariz da mesafeler iste
Burda da hiç kesilmeden yağıyor bereket abdest alip aksami kilcam adam 2 sate anca gelir corba yaparim sonra öle kuzumYagmur yagiyor elektirkler yoktu bende mutfagi halledip geldim tatlim
aynen hiç sorma bel hamilelikte oluyormus dizler agriyorHavalarda kotu olunca daha cok vucuden insan çokuyor yaa
Dünde ben kilmadim pek hastanelerdeyken olsun canım kilarsin insBugün başımı kaldıramadım yataktan hiç kılmadım canım. Inşallah yarın devam ederim
Amin canim bi kapi kapanirsa baska kapi açilir belki daha guzel bir iş gelirAaaa kuzum niye boyle yapiyon hakkında ney ile hayirlisi ise o olsun canım üzülme bir is çıkar karşına inşallah sil göz yaslarini rabbim baska dert vermesin
Inşallah canımBurda da hiç kesilmeden yağıyor bereket abdest alip aksami kilcam adam 2 sate anca gelir corba yaparim sonra öle kuzum
aynen hiç sorma bel hamilelikte oluyormus dizler agriyor
Dünde ben kilmadim pek hastanelerdeyken olsun canım kilarsin ins
Saolsun yapmiş sana birakmamiş iste afiyet olsunAyy sağol canikomm. Kocişim sağ olsun geldi oğlanın çorbasını da yaptı kendine de yemek isitti. Ben yemedim. Şimdi bana yemek yaptırmış getirdi verdi onu yiyorum
Namaz kilmaya gidiyorum canim sen naparsin ?
Ayy biri sarimsak mi dedi pek sevmem arada canim istesede yediğim gibi miğdem alev aliyor yaniyor resmenAyy harika oluyor bende çook seviyorum :)
Sarımsak bana da iyi gelmiyor midemi yakıyor. Semizotunu yoğurtlu çok seviyorum ben sarımsaklı olmasa da olur :) pazıyı bilir misiniz onu da haşlayıp yine yoğurtlamasini yaparız biz harika oluyor :) dur ben pazar günü alayım da yiyek yawAyy biri sarimsak mi dedi pek sevmem arada canim istesede yediğim gibi miğdem alev aliyor yaniyor resmen
Allah kabul etsin biz hamilelere de dua et canimNamaz kilmaya gidiyorum canim sen naparsin ?
T Tatlianne20 benimkilerin karnını doyurdum ben bişey yiyemedim oturdun kraker yiyorum şimdi. Benim adam da dayisi cagirdi gitti. Yine ekşınlı olaylar oluyorÇok merak ediyorum neler oluyor orda diye ama ben gitmedim kiz gitseydin boyle aile meclisinde insan cok sey ogreniyor bakalim neler var ne oluyordu
Aynen ole kuzum.Amin canim bi kapi kapanirsa baska kapi açilir belki daha guzel bir iş gelir
Bende şimdi kıldım aksami allah kabul etsin 16 cuze başladım bugün 3 sayfa okudum insallah bitiririm canımNamaz kilmaya gidiyorum canim sen naparsin ?
Pazi meşhur bizimkinin memlekette kubanda patatesli yada pazili sarimsak yogurt yaparlar hep bende buzluga atmıştım haslayip kup gibi kesipSarımsak bana da iyi gelmiyor midemi yakıyor. Semizotunu yoğurtlu çok seviyorum ben sarımsaklı olmasa da olur :) pazıyı bilir misiniz onu da haşlayıp yine yoğurtlamasini yaparız biz harika oluyor :) dur ben pazar günü alayım da yiyek yaw
Vay be beni soran olmuş ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?