Sen beni boşver asıl sen yorma kendini dikkat ediyorsun dimi?
Is pek yamiyom topluyom okadar arada yemek desen istah pek yok kuzum yemege calisiyom. Tek temennim sonuç bekliyom dun baska birine gittim kontrole oda kafa bogaz ödem var ense yüksek devam dedi birine daha gostereyim dedim dahiliyede randevu vardi kadinciyada ugradim kendi doktorum yoktu umitlenme dedi oda fazla buna aynısı dedi ışte bekliyom yine bir umit kiz tahmini dedi.

Allah'tan ümit kesilmez ❤

Allah'tan ümit kesilmez ❤
Aynen öle bana yeni bir gebelik için folic asit verdi resmen yok gibi guzel anlatti aslında bir umit allahtan dedi boleleri ya kalbi durur yada çok sıkıntılı dedi rabhim mucize olsun kiyamiyom ona çok düşünüyom.

Alla alla ne olabilir acaba? Ne gibi konuşurlar sence

Alla alla ne olabilir acaba? Ne gibi konuşurlar sence
Benim anladigim kadariyla ortanci dayisi ile yengesi kavga etyi galiba aile konseyi toplanmış çünkü. Ananeleri bile geldi. Bu yengesinin 2.evliliği adamın ilk evliliği kadının ilk kocasından 1 oğlu var şimdikinden (eşimin dayisi) tüp bebekle 1 oğlu var. Sürekli evde kavga var bazen şiddet bile oluyor. Kadın evi hep terkedip gidiyor bunlar toplaniyo bi karara varıyor kadın geri gelio falan. Ben 1 kere bulundum bu konseyde valla hem çok ekşı n var hem insan çok üzülüyor ve kocamla evli olduğum için bi kez daha şükrediyorum

Anladım Kuzm allah sabir versin her iki taraf içinde zor iclerini bilmiyoz ikisi içinde hayir olur orta yolu bulup. Cozerler biryerden sukretmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…