- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.281
Napsin oda cizgi filim izliyor :)Ne yalan yapmiyom bi ara esimin isyerinden ziyarete caya geldiler oglen evi topladim hep temizledim o ondan beri mutfak yemek çamaşır pek yormuyom kuzum senin fıstık nasil napiyor
Biz yapiyozda ne oluyor madalyami takiyorlarUsendim kiz. Yikayasim yok hic.canim da cekti. :/ cok yorma kendini. Ust uste is yapma lutfen.
Yormuyom kuzum belim diz kapagim ağrıyor namaza basladim allahim kabul eder 3 4 gündür ugrasiyim heryer agriyor hamilelikte bu dizler agrirmi ya egilmekten korluyomUsendim kiz. Yikayasim yok hic.canim da cekti. :/ cok yorma kendini. Ust uste is yapma lutfen.
Is pek yamiyom topluyom okadar arada yemek desen istah pek yok kuzum yemege calisiyom. Tek temennim sonuç bekliyom dun baska birine gittim kontrole oda kafa bogaz ödem var ense yüksek devam dedi birine daha gostereyim dedim dahiliyede randevu vardi kadinciyada ugradim kendi doktorum yoktu umitlenme dedi oda fazla buna aynısı dedi ışte bekliyom yine bir umit kiz tahmini dedi.Sen beni boşver asıl sen yorma kendini dikkat ediyorsun dimi?
Oo hiç sorma :)Biz yapiyozda ne oluyor madalyami takiyorlar
Oooh ohh maşallah sole bir goz geçir nevar ne yok :)Bende ceyiz gormeye gidiyorum
Allah'tan ümit kesilmez ❤Is pek yamiyom topluyom okadar arada yemek desen istah pek yok kuzum yemege calisiyom. Tek temennim sonuç bekliyom dun baska birine gittim kontrole oda kafa bogaz ödem var ense yüksek devam dedi birine daha gostereyim dedim dahiliyede randevu vardi kadinciyada ugradim kendi doktorum yoktu umitlenme dedi oda fazla buna aynısı dedi ışte bekliyom yine bir umit kiz tahmini dedi.
Aynen öle bana yeni bir gebelik için folic asit verdi resmen yok gibi guzel anlatti aslında bir umit allahtan dedi boleleri ya kalbi durur yada çok sıkıntılı dedi rabhim mucize olsun kiyamiyom ona çok düşünüyom.Allah'tan ümit kesilmez ❤
Yoldayım işe gidiyorum canım sen napıyorsun ?
Hersey tam cok sukur allah kullanmayi nasip etsin.. bide yeni ev yeni esya olunca ohh bizmkiler eskido gibi geliyor insanaOooh ohh maşallah sole bir goz geçir nevar ne yok :)
Ahaha simdi neler var neler evlenmek simdi guzel deseneHersey tam cok sukur allah kullanmayi nasip etsin.. bide yeni ev yeni esya olunca ohh bizmkiler eskido gibi geliyor insana
Bende sukur uzaniyom tv bakiyom kolay gelsin canımYoldayım işe gidiyorum canım sen napıyorsun ?
Ayy harika oluyor bende çook seviyorum :)Sarimsakli yogurtla salatadi nede güzel olur :))
Alla alla ne olabilir acaba? Ne gibi konuşurlar senceT Tatlianne20 benimkilerin karnını doyurdum ben bişey yiyemedim oturdun kraker yiyorum şimdi. Benim adam da dayisi cagirdi gitti. Yine ekşınlı olaylar oluyorÇok merak ediyorum neler oluyor orda diye ama ben gitmedim
Benim anladigim kadariyla ortanci dayisi ile yengesi kavga etyi galiba aile konseyi toplanmış çünkü. Ananeleri bile geldi. Bu yengesinin 2.evliliği adamın ilk evliliği kadının ilk kocasından 1 oğlu var şimdikinden (eşimin dayisi) tüp bebekle 1 oğlu var. Sürekli evde kavga var bazen şiddet bile oluyor. Kadın evi hep terkedip gidiyor bunlar toplaniyo bi karara varıyor kadın geri gelio falan. Ben 1 kere bulundum bu konseyde valla hem çok ekşı n var hem insan çok üzülüyor ve kocamla evli olduğum için bi kez daha şükrediyorumAlla alla ne olabilir acaba? Ne gibi konuşurlar sence
Anladım Kuzm allah sabir versin her iki taraf içinde zor iclerini bilmiyoz ikisi içinde hayir olur orta yolu bulup. Cozerler biryerden sukretmek gerek.Benim anladigim kadariyla ortanci dayisi ile yengesi kavga etyi galiba aile konseyi toplanmış çünkü. Ananeleri bile geldi. Bu yengesinin 2.evliliği adamın ilk evliliği kadının ilk kocasından 1 oğlu var şimdikinden (eşimin dayisi) tüp bebekle 1 oğlu var. Sürekli evde kavga var bazen şiddet bile oluyor. Kadın evi hep terkedip gidiyor bunlar toplaniyo bi karara varıyor kadın geri gelio falan. Ben 1 kere bulundum bu konseyde valla hem çok ekşı n var hem insan çok üzülüyor ve kocamla evli olduğum için bi kez daha şükrediyorum
Aynen canım öyle.. Sen nasilsin bebiş nasıl :)Anladım Kuzm allah sabir versin her iki taraf içinde zor iclerini bilmiyoz ikisi içinde hayir olur orta yolu bulup. Cozerler biryerden sukretmek gerek.
Ben alttaki teyzeyle bir cay bisilee yapmış yedik sagolsun ikindi kıldım sen naptin namazi kilabiliyon mu sonra yata kaldim uzaniyom corba yaparım aksam kilarim inşallah.Aynen canım öyle.. Sen nasilsin bebiş nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?