- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.341
Aynen canım daha gelmedi çok merak ediyorum bendeBu tarz meselelerde erkek baya ofkeli oluyorlar iste o zamaan yaklaşmiycan taki sinirleri geçene kadar
Hımm çocuklarla bi arada olacaksın hep :) Allah kolaylık versin canım biter insallah okul kolayca
İyi olur canim .. düşük felan olmasın ...Kızım uyudu. Dagittiklarini topladım. Yemekteyize bakıyorum... Kemiklerim agriyo yaa. Bi kan değerlerime baktırmak istiyorum
Ne güzel canim hayırlısıyla biter insallah..Insallah canm
Okulöncesi öğretmenliği okyodm
İlk aylarda öyle oluyor canim ... insan yemek yemeyi istemiyor geçici bir durum...Hep tatlı istiyorsan canim meyve veya sütlü tatlılardan yiyebilirsin ... diğer tatlılar ağır oluyor...Benim canım hep tatlı istiyor ama çok kili almaktan da korkuyorum sonra veremem diye. Biraz kendimi tutuyorum yememek için. Ama onun dışında adam akıllı yemek yediğim yok hiç bişey istemiyor canim
Canim bu yaşadığın psikolojiden ötürü böyle canin bisey istemiyor , geçecek insallah..!!Aynen ole kuzum bende istah yok ama canjm bisi istiyor bilmiyom sebebinide
Geçmiş olsun canim neyin var??Hastanedeydim sabahtandir internette çekmiyordu hastanede ondan giremedim yeni eve geldim
Geçmiş olsun canim ..iyi olursun insallahSelam kizlaar ben geldi. Benim oğlan hasta oldu beni de etti galiba. Dün geceden beri baş ağrısı burun akıntısı çok fena olduk. Bugün de ne yesem çıkardım hep yattım telefonu elime bile alamadım. Hala başım ağrıyor. Bir an önce 2 ay sonraya ışınlanmak istiyorum. Koca gelecek simdi dünden yemek var ama yetmez. Oğluma çorba yapmam lazım off gelin de bi el atın kızlar bana
Saol canim annem icin gittok hastaneye üşutmütmuş soguk alginligi dahiliyeye gittikGeçmiş olsun canim neyin var??
Hayırlı cumalar canım ❤Ben beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgili (S.A.V) ümmeti olmanin hakkini verebilmek duasi ile hayirli cumalar,"canlarim"
Ben beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgili (S.A.V) ümmeti olmanin hakkini verebilmek duasi ile hayirli cumalar,"canlarim"
Nurlu Cumalarimiz olsun insallah... Canlar...Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.
Afiyet olsun canım bol şanslar inşallah güzel geçer.Günaydın canm ben kahvaltı yapıyorum eşim geç gitti kahvaltı yapmadı
Bende kendime hazırladim
Hayırlı cumalar
Sınavımda geç başlıcak zaten
Sağol canm sen napıyonAfiyet olsun canım bol şanslar inşallah güzel geçer.
Ben evi topluyorum temizlik gibi bisi kayinvalideler gelebilir koyde cenaze varmis burdan geciyor. Mutfak yaptım odami toplayip çamaşır birsürü katlayip lavabo banyo yikayip supursem supurcem bide silicem sonra yemek düşünürümSağol canm sen napıyon
Maşallah canmBen evi topluyorum temizlik gibi bisi kayinvalideler gelebilir koyde cenaze varmis burdan geciyor. Mutfak yaptım odami toplayip çamaşır birsürü katlayip lavabo banyo yikayip supursem supurcem bide silicem sonra yemek düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?