- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.381
Izin alamadi. İş yerinde bütün senelik izinler iptal olmuş. Zaten eşimin senelik izni eylüldeO da gitsin olmaz mi??
Canım keşke para olmadığı için gidemesem bu kadar üzülmem. Parası var ama bilerek gitmeyim diye böyle yapıyor. Allah kalbine merhamet versin. Normalde hiç beddua etmem ama bugün çok üzüldüm. Beni aileme hasret birakanlari Allah da sevdiklerine hasret bıraksın dedim üzüntümden"Allah'tan daha doğru sözlü kim olabilir?" (Nisa 87)
Hayırlı cumalar
Dök icini canim. Susupta icine atma. Esinin yaptigi cok bencil. Biletler de gercekten pahaliymis. Esini ikna etme durumun yokmu yada kenarda paran var mi canim 7ay olmus özlenir tabiallah hakkinda herseyin hayirlisini versin.
Ellerine saglik cnm
Cnm kismetse 2. bebeginiz de olacak yakinda. Esine cocuklarini misal olarak versen?Inat yapip gitsem bayramı burnumdan getirecek o kadar eminim ki. Iste gittin beni yalnız bıraktın ailenle mutlu musun falan gibi saçma triplere girecek
Beddua etme cnm allah biliyor ne yapacaginiCanım keşke para olmadığı için gidemesem bu kadar üzülmem. Parası var ama bilerek gitmeyim diye böyle yapıyor. Allah kalbine merhamet versin. Normalde hiç beddua etmem ama bugün çok üzüldüm. Beni aileme hasret birakanlari Allah da sevdiklerine hasret bıraksın dedim üzüntümden
Uzme kendini canim kusura bakma bu soyliyceklerim için lutfen) Esinin seni ozliycem demesine inanmiyorum bence gidiş geliş ve orda ihtiyacin olacak parayi vermemek icin ve ikinci olarak aksam eve geldiginde yemek cay kiyafet utu falan derdi olacagi icin ozlerim dayanamam diyor ki zaten sabahtan aksama calisiyorr kisa bir sure ayri kalmak daha guzel gelinxe daha cok ozler hem telefn var goruntulu arama var daha ne olsunBen evlendiğimden beri ailemle bayram geçirmedim. 2.çocuk olunca zaten artık çok zor giderim izmire. Babam kalp krizi geçirdi dedem de çok hasta çok yaşar gibi durmuyor. Bende bu bayramı ailemle geçirmek istedim. Eşim izin istedi hep haftaya diye oyaladılar. Ben biletlere baktığımda 330 liraydı şimdi bizi oyaladılar o kadar izin vermemişler. Eşim de temmuzdan sonra gidelim diyor ben temmuzda 7 aylık hamile olacağım zaten eylülde benim ailem gelip doğuma kadar bende kalacak. Ben bayramı ailemle geçirmek istiyorum haziran gidicem dedim. Iste ben seni özlerim beni hiç düşünmüyorsun bayramı sensiz mi geçireyim falan dedi. Ben de gitmek istiyorum diyince kalktı benim param yok nasıl gitmek istiyorsan git kredi kartına da dokunma dedi. Bende annemler alır dedim iyi dedi. Annemi aradım tamam alırım dedi. Baktım ki uçak bileti 560 liraya yükselmiş oğlumla benim gidiş geliş. Eşimi aradım annem alacak ama bu kadar tutuyor yazık kadına o kadar para sen al dedim. Yaziksa gitme. Zaten beni bırakıp gidiosun hiç beni özler mi demiyorsun dedi. Bi insan bu kadar bencil olamaz yaaa. Ben ailemi zaten 7 aydır görmedim hazirana kadar 9 ay olacak. Sadece kendinin beni özlemesini düşünüyor. Bu kız ailesini özledi demiyor. Ben aylardır aileme hasretim o benden 2 hafta ayrı kalmak istemiyor. Bende sinir oldum. Aileme o kadar para verdirmektense gitmeyim daha iyi diye dusundum. Çok canım sıkkın
Ben uzağa kız vermem diyor. Senin ailende verdiyse katlanacak sen kızsın diyor. Yanı bana müstahak çünkü ben gelinim. Var mı böyle bi zihniyet yaCnm kismetse 2. bebeginiz de olacak yakinda. Esine cocuklarini misal olarak versen?
"Yarin bizimkiler evlendimi bize göndermezse esi kendini nasil hissedersin" gibi??
Olur mu kusur sen de düşünceni söylüyorsun. Yok canım benim eşim paraya falan değer veren ya da pinti bi insan değil onun derdi yalnız kalmak. Aslında evde yalnız olmuyor ben gidince annanesi gelip bizde kalıyor. Sadece uyuzluk onun yaptığı.Uzme kendini canim kusura bakma bu soyliyceklerim için lutfen) Esinin seni ozliycem demesine inanmiyorum bence gidiş geliş ve orda ihtiyacin olacak parayi vermemek icin ve ikinci olarak aksam eve geldiginde yemek cay kiyafet utu falan derdi olacagi icin ozlerim dayanamam diyor ki zaten sabahtan aksama calisiyorr kisa bir sure ayri kalmak daha guzel gelinxe daha cok ozler hem telefn var goruntulu arama var daha ne olsun
Aaa ne bicim düsünce bu böyle. Kizi isterse mecbur vericek mutlu olmasini istiyorsa..Ben uzağa kız vermem diyor. Senin ailende verdiyse katlanacak sen kızsın diyor. Yanı bana müstahak çünkü ben gelinim. Var mı böyle bi zihniyet ya
Her izmire gitmem böyle oluyor. Aynen gidene kadar biraz surat yapıyor orda da yapıyor gelince süt dökmüş kedi oluyor. Iste ben kendimden çok taviz veriyorum. Sen şimdi inadına git mi diyorsunAaa ne bicim düsünce bu böyle. Kizi isterse mecbur vericek mutlu olmasini istiyorsa..
Ben söyle düsünüyorum: seni büyüten besleyen ve herzaman yaninda olan ailen bu esin hangi hakla gitme diyebiliyor?
Benim esim birkere gitme dedi. Ben inadina gittim cünkü onlar benim ailem. Sendeki sorun da uzak olmasi. Annen alsin biletini git yinede. Bir kere huzursuzluk cikaricak 2 kere 3. kez alisicak canim
Akşam gelince tatli dille konuş beni çok uzdugunu bu kadar kirdigini falan ailem cagiriyor onlar alcak bak gidersem sende beni krdigin icin uzcegini gibi seyler soylesen ve bunun senin icin daha iyi olcagini hamolelikten dolayi kisa bir rahat zaman gecirmek istedigini soylesen tekrar belki yumuşarCanım keşke para olmadığı için gidemesem bu kadar üzülmem. Parası var ama bilerek gitmeyim diye böyle yapıyor. Allah kalbine merhamet versin. Normalde hiç beddua etmem ama bugün çok üzüldüm. Beni aileme hasret birakanlari Allah da sevdiklerine hasret bıraksın dedim üzüntümden
Sirf sen rahatca gonlunce bir mutluluk yaşama die soyleyip acitasyona bağliycak deseneInat yapip gitsem bayramı burnumdan getirecek o kadar eminim ki. Iste gittin beni yalnız bıraktın ailenle mutlu musun falan gibi saçma triplere girecek
Aradım az önce aynı bunları söyledim. Ben sana gitme dedim mi diyor. Aslında avaz avaz gitme diyor ama gitme demedim diyor. Yok özledim yok o yok bu. Aksam gelsin de bi bakayım yine ne tepki verecek. Desteğin için sağol kuzumAkşam gelince tatli dille konuş beni çok uzdugunu bu kadar kirdigini falan ailem cagiriyor onlar alcak bak gidersem sende beni krdigin icin uzcegini gibi seyler soylesen ve bunun senin icin daha iyi olcagini hamolelikten dolayi kisa bir rahat zaman gecirmek istedigini soylesen tekrar belki yumuşar
Aynen öyle. Her gittiğimde yaptığı şeySirf sen rahatca gonlunce bir mutluluk yaşama die soyleyip acitasyona bağliycak desene
Şu tipik kadina bagimlk erkek modeli dion o zaman inat etmeden alttan alttan guzelce ikna et akşam gelince yuz verme herzaman yaptigin simarikliliklari yapma biraz burnu surtsun ama gitmektende bahsetme bakalim bir kac gun boyle sen uzgun yaklaşmiyan kocasini şimartan kadin olmayinca da izin vermiyormuOlur mu kusur sen de düşünceni söylüyorsun. Yok canım benim eşim paraya falan değer veren ya da pinti bi insan değil onun derdi yalnız kalmak. Aslında evde yalnız olmuyor ben gidince annanesi gelip bizde kalıyor. Sadece uyuzluk onun yaptığı.
Aynen bende tam onu yapmayı düşünüyorumŞu tipik kadina bagimlk erkek modeli dion o zaman inat etmeden alttan alttan guzelce ikna et akşam gelince yuz verme herzaman yaptigin simarikliliklari yapma biraz burnu surtsun ama gitmektende bahsetme bakalim bir kac gun boyle sen uzgun yaklaşmiyan kocasini şimartan kadin olmayinca da izin vermiyormu
Yok cnm ilk önce tatli dille ikna etmeye calis. Baktin ki yine öyle tepki veriyor ozaman ben giderdim kesin.Her izmire gitmem böyle oluyor. Aynen gidene kadar biraz surat yapıyor orda da yapıyor gelince süt dökmüş kedi oluyor. Iste ben kendimden çok taviz veriyorum. Sen şimdi inadına git mi diyorsun
Anladım canım sağolYok cnm ilk önce tatli dille ikna etmeye calis. Baktin ki yine öyle tepki veriyor ozaman ben giderdim kesin.
Bak bu olabilir..!!Cnm kismetse 2. bebeginiz de olacak yakinda. Esine cocuklarini misal olarak versen?
"Yarin bizimkiler evlendimi bize göndermezse esi kendini nasil hissedersin" gibi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?