Bulaniyor canım valla şimdi makarna yaptım oturdum yemeye 2 kez çıkardım valla ama sonunda o tabağı bitirdim zafer benim
Oh olsun kusana kadar ye bende aciktim ama ekpek yoqk:)) öğlen az vardı yedim bekliycem adami yolda bisiler atistircam artık
İyilik sağlık canısı senden naber nasılsın
Napim kuzum takiliyom islerimi bitirdim sizlere vakit ayiriyom.

Nefret ediyorum böyle insanlardan..
Heralde benim kafam rahat yaa.. aynı binada oturuyoruz kv. Eltiler falan..2eltiyle konusmuyirum..
Kaynanayi kapıdan geçerken gorsem selamunaleykum aleykumselam,o kadar... Eşim de ara da gider o kadar..
Kendi aileme de istersem surekli giderim... Bazilari çok bencil oluyo

İdare ediyorsan ne mutlu ..!

Bisi diyemiyon orda allah yardım etsin saglikli olsun biraz daha büyüsün inşallah düzelir uykular. Havada nda oluyor tatli uykular sende yorgunsundur
Benim tembellik ustum de. Eltime mesaj attım az önce kahve içelim dicektim ama tembelligim ağır bastı diye..okuldan sonra ugricam dedi

Oh neguzel bazı adamlar neyin ne oldugunu bilyor bazilarida ole bisi varki kendi ailem sade bide erkeklerde şu huy var sen artık erkegin yani kocanin yani o nerde ben orda tipigi bazilari

Oh neguzel bazı adamlar neyin ne oldugunu bilyor bazilarida ole bisi varki kendi ailem sade bide erkeklerde şu huy var sen artık erkegin yani kocanin yani o nerde ben orda tipigi bazilari
Mesela benim eşim hep der annemin ne olduğunu biliyorum diye...
Atsan atılmaz satsan satılmaz diye... Vallahi yapsam da yapmasam da kötü gelin oluyodum,yapmiorum artık.
Bari yalan söylememiş olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…