- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.421
Canım ablam napiyon nasılsın beaaKuzuuuum
Bulaniyor canım valla şimdi makarna yaptım oturdum yemeye 2 kez çıkardım valla ama sonunda o tabağı bitirdim zafer benimNapiyon nasilsn bakalim miden bulaniyor mu kuZum
Canım ablam napiyon nasılsın beaa
Hiç sorma çocukları olsun evlencek caga gelsin kiz babalari olsunlar bakalım bi ne olcak evlatlarimiz bole olmasin hayirlisi olsun.Nefret ediyorum böyle insanlardan..
Oh olsun kusana kadar ye bende aciktim ama ekpek yoqk:)) öğlen az vardı yedim bekliycem adami yolda bisiler atistircam artıkBulaniyor canım valla şimdi makarna yaptım oturdum yemeye 2 kez çıkardım valla ama sonunda o tabağı bitirdim zafer benim
Napim kuzum takiliyom islerimi bitirdim sizlere vakit ayiriyom.İyilik sağlık canısı senden naber nasılsın
Amin canim amin .. keser döner sap döner gün gelir hesap döner ..Hiç sorma çocukları olsun evlencek caga gelsin kiz babalari olsunlar bakalım bi ne olcak evlatlarimiz bole olmasin hayirlisi olsun.
Oh olsun kusana kadar ye bende aciktim ama ekpek yoqk:)) öğlen az vardı yedim bekliycem adami yolda bisiler atistircam artık
Napim kuzum takiliyom islerimi bitirdim sizlere vakit ayiriyom.
Bisi diyemiyon orda allah yardım etsin saglikli olsun biraz daha büyüsün inşallah düzelir uykular. Havada nda oluyor tatli uykular sende yorgunsundurÇok uykum var bide... Ama kızımın enerjisinin masaallah i var..
Heralde benim kafam rahat yaa.. aynı binada oturuyoruz kv. Eltiler falan..2eltiyle konusmuyirum..Nefret ediyorum böyle insanlardan..
Aynen ya özledikkAsiyemmm2121 napiyon kuzum ozluyoz senii
Aman aç kalma dikkat et canımOh olsun kusana kadar ye bende aciktim ama ekpek yoqk:)) öğlen az vardı yedim bekliycem adami yolda bisiler atistircam artık
Napim kuzum takiliyom islerimi bitirdim sizlere vakit ayiriyom.
Kahvaltı nasil geçti dokturmussundur menüleri.Benim işler kaldı yine :)
İdare ediyorsan ne mutlu ..!Heralde benim kafam rahat yaa.. aynı binada oturuyoruz kv. Eltiler falan..2eltiyle konusmuyirum..
Kaynanayi kapıdan geçerken gorsem selamunaleykum aleykumselam,o kadar... Eşim de ara da gider o kadar..
Kendi aileme de istersem surekli giderim... Bazilari çok bencil oluyo
Benim tembellik ustum de. Eltime mesaj attım az önce kahve içelim dicektim ama tembelligim ağır bastı diye..okuldan sonra ugricam dediBisi diyemiyon orda allah yardım etsin saglikli olsun biraz daha büyüsün inşallah düzelir uykular. Havada nda oluyor tatli uykular sende yorgunsundur
Oh neguzel bazı adamlar neyin ne oldugunu bilyor bazilarida ole bisi varki kendi ailem sade bide erkeklerde şu huy var sen artık erkegin yani kocanin yani o nerde ben orda tipigi bazilariHeralde benim kafam rahat yaa.. aynı binada oturuyoruz kv. Eltiler falan..2eltiyle konusmuyirum..
Kaynanayi kapıdan geçerken gorsem selamunaleykum aleykumselam,o kadar... Eşim de ara da gider o kadar..
Kendi aileme de istersem surekli giderim... Bazilari çok bencil oluyo
Vallahi babama eyvallah im yok diorum hep.. kimsenin nazini niyazini cekemem..kendimi sevdirmek için de yalakalik yapamm.bunyeme ters...İdare ediyorsan ne mutlu ..!
Ahha olur öle kuzm gelince acilirsin kuzum kahve iyi gelir:)Benim tembellik ustum de. Eltime mesaj attım az önce kahve içelim dicektim ama tembelligim ağır bastı diye..okuldan sonra ugricam dedi
Mesela benim eşim hep der annemin ne olduğunu biliyorum diye...Oh neguzel bazı adamlar neyin ne oldugunu bilyor bazilarida ole bisi varki kendi ailem sade bide erkeklerde şu huy var sen artık erkegin yani kocanin yani o nerde ben orda tipigi bazilari
Diyosunn...!! En iyisi..Vallahi babama eyvallah im yok diorum hep.. kimsenin nazini niyazini cekemem..kendimi sevdirmek için de yalakalik yapamm.bunyeme ters...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?