- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.401
Lanet olsun böyle zihniyete kendi istediği zaman görür ailesini , hanımına gelince sen kızsın ..!!Ben uzağa kız vermem diyor. Senin ailende verdiyse katlanacak sen kızsın diyor. Yanı bana müstahak çünkü ben gelinim. Var mı böyle bi zihniyet ya
Ne demek canim.. !! Biz hep buradayız Allah’ın izniyle..Kusura bakmayın kızlar sizi de böyle sıktım. Ama paylaşacağım kimse yok. O yüzden size yazdim
Sagol canim desteklerin için. Hep diyorum ya annanesi var gıcığım diye. Iste o zihniyeti eşimin kafasına sokan o kadın zaten. Parmağında oynatiyorlar adamı.Ne demek canim.. !! Biz hep buradayız Allah’ın izniyle..
Demek ki esin etkisinde kalıyor ... sanki o gelin değildi bir zamanlar , canim esinin işine gelmediği icin öyle diyor seni gerçekten düşünseydi birşey demezdi..!!Sagol canim desteklerin için. Hep diyorum ya annanesi var gıcığım diye. Iste o zihniyeti eşimin kafasına sokan o kadın zaten. Parmağında oynatiyorlar adamı.
Keşke bizi anlasalar..dimi...Demek ki esin etkisinde kalıyor ... sanki o gelin değildi bir zamanlar , canim esinin işine gelmediği icin öyle diyor seni gerçekten düşünseydi birşey demezdi..!!
KeskeeeeeKeşke bizi anlasalar..dimi...
Ohhhh ellerine saglikk kuzmOoo baya yoğunsun bende gece pasta yaptım bak..
Eki Görüntüle 2130755
Napim kuzum evimi temizledim üstten lavabo tuvalet yikadim kayinvalideler gelir diye sabahtan yaptim dolaplari ussten sildim her yeri topladim koyde cenaze varmis yarin bur dan geciyor yol ugrarlar dedim ama direk gittiler simdi bende bisiler hazirladim patates sogan bisiler aksam ada biz gitcez ole dinleniyom şimdi yoruldum biraz.donuste ugrariz belki pazara kadar dururlarNe yapiyorsunuz kizlar
Sagol canim Allah razı olsunSenin ki benim durumum gibi herzaman içinii dokebilin kuzum benimkide allahtan aileler ayni yerde aynı yerde olmazsa gondermezdi heral kendi izleyince annesini gideriz gormeye bayramlarında kayinvalidemler koye geldikleri için bizimde gitmeye gerek kalmiyor bende 3 sene olcak bak ailemle bayram gecirmeyeli. Kendi annesi nde kaldigimda hiç ozledim mesaj atmaz atmazsam ama benim aileme gittigimde ozledim napiyon ne ediyon yazar. Hepsi ayni tipik ler uzulme kuzum. Biraz geri dur bakalim güzelce konuş benim ailem de torununu ozluyor beni ozluyor bir gün varlar birgün yoklar. Ozaman niye bunu bana reva goruyon de bisiler soyle iste skma kuzum
Napiyon nasilsn bakalim miden bulaniyor mu kuZumSagol canim Allah razı olsun
Yemek yapiyorum canim sen ne yapiyorsun
Ben dinleniyom yoruldum ev isleri yemekten kurtuldum bugün:) koye gidecez kvler gelmis cenazeye bizde aksama bizimki gelsin gitcezYemek yapiyorum canim sen ne yapiyorsun
Mide yanması için elma varsa elma karbonat da ii geliyor maden suyu kuzum yada sütBende uzanıyorum. Geceden bu yana midem yaniyo.. kalkıp yemek yapmm lazım ama yorgun hissediyorum
Napiyon nasilsn bakalim miden bulaniyor mu kuZum
Çok uykum var bide... Ama kızımın enerjisinin masaallah i var..Mide yanması için elma varsa elma karbonat da ii geliyor maden suyu kuzum yada süt
Nefret ediyorum böyle insanlardan..Senin ki benim durumum gibi herzaman içinii dokebilin kuzum benimkide allahtan aileler ayni yerde aynı yerde olmazsa gondermezdi heral kendi izleyince annesini gideriz gormeye bayramlarında kayinvalidemler koye geldikleri için bizimde gitmeye gerek kalmiyor bende 3 sene olcak bak ailemle bayram gecirmeyeli. Kendi annesi nde kaldigimda hiç ozledim mesaj atmaz atmazsam ama benim aileme gittigimde ozledim napiyon ne ediyon yazar. Hepsi ayni tipik ler uzulme kuzum. Biraz geri dur bakalim güzelce konuş benim ailem de torununu ozluyor beni ozluyor bir gün varlar birgün yoklar. Ozaman niye bunu bana reva goruyon de bisiler soyle iste skma kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?