Sagol canim desteklerin için. Hep diyorum ya annanesi var gıcığım diye. Iste o zihniyeti eşimin kafasına sokan o kadın zaten. Parmağında oynatiyorlar adamı.
Demek ki esin etkisinde kalıyor ... sanki o gelin değildi bir zamanlar , canim esinin işine gelmediği icin öyle diyor seni gerçekten düşünseydi birşey demezdi..!!

Senin ki benim durumum gibi herzaman içinii dokebilin kuzum benimkide allahtan aileler ayni yerde aynı yerde olmazsa gondermezdi heral kendi izleyince annesini gideriz gormeye bayramlarında kayinvalidemler koye geldikleri için bizimde gitmeye gerek kalmiyor bende 3 sene olcak bak ailemle bayram gecirmeyeli. Kendi annesi nde kaldigimda hiç ozledim mesaj atmaz atmazsam ama benim aileme gittigimde ozledim napiyon ne ediyon yazar. Hepsi ayni tipik ler uzulme kuzum. Biraz geri dur bakalim güzelce konuş benim ailem de torununu ozluyor beni ozluyor bir gün varlar birgün yoklar. Ozaman niye bunu bana reva goruyon de bisiler soyle iste skma kuzum

Ne yapiyorsunuz kizlar
Napim kuzum evimi temizledim üstten lavabo tuvalet yikadim kayinvalideler gelir diye sabahtan yaptim dolaplari ussten sildim her yeri topladim koyde cenaze varmis yarin bur dan geciyor yol ugrarlar dedim ama direk gittiler simdi bende bisiler hazirladim patates sogan bisiler aksam ada biz gitcez ole dinleniyom şimdi yoruldum biraz.donuste ugrariz belki pazara kadar dururlar

Sagol canim Allah razı olsun

Nefret ediyorum böyle insanlardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…