- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #6.441
Tamm canim kendine iyi bak...Kızlar sizlere bol bol sohbetler ben pazara kadar kvler gidene kadar yokum hepinizi öpüyorum huzur mutlu bir aile diliyorum her ne kadarda olsa cekiyoz sabrediyoz rabbim hep yanimizda sizleri coooook öpüyorum.
Bunu yapmaya mecbur bırakıyorlar iste... yalan söylemektense ..!!Mesela benim eşim hep der annemin ne olduğunu biliyorum diye...
Atsan atılmaz satsan satılmaz diye... Vallahi yapsam da yapmasam da kötü gelin oluyodum,yapmiorum artık.
Bari yalan söylememiş olsunlar
16 saat yol canım hem hamileyim hem küçük oğlum var hayatta gidemem. Nişanliyken 2 kez otobüs ile gidip geldim de boyut değiştirdim valla.gulse14 otobüsle çok mu zor olur canım gitmek.
Aha benim koca tipi. Ben nereye sen oraya kafasında. Bu sebeple çok ayrılık noktasına geldim ama çok seviyorum eşimi. Sadece tek eksi noktası buOh neguzel bazı adamlar neyin ne oldugunu bilyor bazilarida ole bisi varki kendi ailem sade bide erkeklerde şu huy var sen artık erkegin yani kocanin yani o nerde ben orda tipigi bazilari
Canım benim 800 daha okudum, elimden geldiğince okumaya çalışıyorum bacım. Rabbim yavrunu sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı olsun inşallah
Uzak gerçekten16 saat yol canım hem hamileyim hem küçük oğlum var hayatta gidemem. Nişanliyken 2 kez otobüs ile gidip geldim de boyut değiştirdim valla.
Aynen canım bakacağım artıkUzak gerçekten
Hayırlısı olsun kuzum yarısını siz karşılayın olmadi yine gitAynen canım bakacağım artık
Canım eşim istese hepsini verir ama ben gitmeyim diye böyle yapıyor. Zaten benim kenarda biraz birikmişim var gidersem anneme vercem onu da annem de almaz biliyorum huyunu. Biraz daha düşüneyim de karar vercem. Geldi eve hiç bişey yok gibi davranıyor. Gezmeye gidelim dedi götürüyor şimdi beni gönlümü almak içinHayırlısı olsun kuzum yarısını siz karşılayın olmadi yine git
Ayy canim bugun boyle bitkin hic biseyle ugraşmak istemiyom boyle sessiz yanliz bir yerde uzanip ertesi gune kadar kalkmak istemiyom iyle monoton bir haldeyim
İyi hâller modunda desene...!!Canım eşim istese hepsini verir ama ben gitmeyim diye böyle yapıyor. Zaten benim kenarda biraz birikmişim var gidersem anneme vercem onu da annem de almaz biliyorum huyunu. Biraz daha düşüneyim de karar vercem. Geldi eve hiç bişey yok gibi davranıyor. Gezmeye gidelim dedi götürüyor şimdi beni gönlümü almak için
Gerçi yola cikmissindir çoktan ama sagol yine de yemek yapıyordum toplama etme.. anca gördüm. Hayırlı yolculuklar.
Bende uzandım yatıyorum ...!!Ayy canim bugun boyle bitkin hic biseyle ugraşmak istemiyom boyle sessiz yanliz bir yerde uzanip ertesi gune kadar kalkmak istemiyom iyle monoton bir haldeyim
İyi aksamlar cnmGerçi yola cikmissindir çoktan ama sagol yine de yemek yapıyordum toplama etme.. anca gördüm. Hayırlı yolculuklar.
Bu arada herkese iyi akşamlar. Zamanlama denk gelmediği için sohbetlere yetişemiyorum bazen, kusura bakmayın..
Sürekli geziyorum
Iyiyim güzel yürekli anne ♡♡♡♡♡sen nasılsın durumun nasıl canemAsiyemmm2121 napiyon kuzum ozluyoz senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?