- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.481
Benim kızda gündüz çok uyuyunca akşam geç yatıyor .. o yüzden çok uyutmamaya çalışıyorum ..Evet akşam üstü uyudu ..
Uyutmamaya çalışıyorum ama artık dayanamıyo olduğu yere uzanıp uyuyo
Kızım hadi yatalim diyorum.. anne ömyümu yedin diyoBenim kızda gündüz çok uyuyunca akşam geç yatıyor .. o yüzden çok uyutmamaya çalışıyorum ..
Yorulmustur minik napsin..
Ah ! Ah !Kızım hadi yatalim diyorum.. anne ömyümu yedin diyo
Bende babası evde olunca biraz olsa yatıyorum yoksa bizimki de uyumuyor.. oyalıyor en azındanAh ! Ah !Bu çocuklar ..
Canim belki oynaya oynaya uyur..
Koydum yatağa inşaallah uyur... Sinirliyim kızım hadi uyu diyorum, anne iyi misin diyo.Ah ! Ah !Bu çocuklar ..
Canim belki oynaya oynaya uyur..
Eşim gec geliyo. İş yeri açtıktan sonra eve vakit ayiramaz oldu... Çocukla ilgilenen yine benBende babası evde olunca biraz olsa yatıyorum yoksa bizimki de uyumuyor.. oyalıyor en azından
Canim yaa!!Koydum yatağa inşaallah uyur... Sinirliyim kızım hadi uyu diyorum, anne iyi misin diyo.
Allahım lafta yetiştiremiyorum.. şimdi de kediye taktı kafayi
Napican mecbur ..Eşim gec geliyo. İş yeri açtıktan sonra eve vakit ayiramaz oldu... Çocukla ilgilenen yine ben
Kedim var canım...Canim yaa!!kedi nerden geldiyse aklına ..
Ayy !! Tabi doğruya unutmuşum ..Kedim var canım...
Rahat vermedi hayvana . Oluuummm burda misin diye sesleniyor
Konuşmuyorum.. benim uykum geldi onun gelmedi hala konusuyo..Ayy !! Tabi doğruya unutmuşum ..
Canim laf felan atmasan ..
Konuşa konuşa uyur insallahKonuşmuyorum.. benim uykum geldi onun gelmedi hala konusuyo..
İnşaallah... Esnemeye başladıKonuşa konuşa uyur insallah
Tatlim iyi geceler sana grsrzİnşaallah... Esnemeye başladı
HahahahahKızım hadi yatalim diyorum.. anne ömyümu yedin diyo
Mavi olani guzel canim ve hamilelikte de normalde de rahat kullanilir benceKızlar sizce hangisi daha iyi olur gebelikte
Ve sonrasında
Mavi olani guzel canim ve hamilelikte de normalde de rahat kullanilir bence
Mutlu yillar saglikli bir omur ogluna diliyorum allah size bagislasin nice yaşlara insallah canm ellerine saglik sana simdiden kolay gelsin umarim guzel gecerHerkese selam. Son durumumu anlatim.
Yüzde 90 temizlik bitti oğlumun yarın doğum günü ama malesef çocuk yok tek birtane kiz çocuğu var diye pazartesiye erteledik ama iyi oldu bir yandan yoksa cok yorgun ve halsiz olacaktim en azindan hem işimi hemde ütü felan yapacam. Öptüm sozi 6 çeşit yaptim kalabalik olsun diye fotolari sizlerle paylasirim yaptigim tarifleri. Ben coooooooooook yorgunum iyi geceler kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?