- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.441
Çok haklisin canim yaptiklari fesatlik resmen kimse kusura bakmasin hu kadar insanin işine çomak sokmak olmaz bosver sende hazir alirsin sutlac icinde kalmasin bari birgun zamani gelince onlarda muhtac olur ve senden isterler allah buyukSelalam kızlar dün diktirdirgim eteği aldım.
Kaynanalar oraya gitmiş. Ne kadar diktin diye sormuslar
Çok ucuza dikmişsin nasıl dikersin böyle demişler terziye.
Bende sınır oldum çünkü kadın kendisi bana bu fiyatı verdi. Onlar öyle dedi diye bir daha dikmek istemedi.
Bende emeğinin karşılığı olmadığını dusunuyoesan vereyim abla dedim.
Yok dedi. Bir daha dikim işi almicak alsada fiyatı farklı olcakmis.
Bende sınır oldum.
Kaynanama söyledim hani kimsenin bir yararı yok aksine yararı olanıda geri ceviriyorlar. Patavatsizlik resmen dedim.
O da yok biz dedik diye dikmemezlik yapmaz. Onun aklı yokmu vs dedi.
Dünde ben 2 ay önce sütlaç istemiştim yapmamıştı.
Görümcem dün istedi hemen yaptı.
Dokundu açıkçası bu bana.
Çok haklisin canim yaptiklari fesatlik resmen kimse kusura bakmasin hu kadar insanin işine çomak sokmak olmaz bosver sende hazir alirsin sutlac icinde kalmasin bari birgun zamani gelince onlarda muhtac olur ve senden isterler allah buyuk
Sütlaç yok ama .. Miss gibi sıcacık kekim var canım...Selalam kızlar dün diktirdirgim eteği aldım.
Kaynanalar oraya gitmiş. Ne kadar diktin diye sormuslar
Çok ucuza dikmişsin nasıl dikersin böyle demişler terziye.
Bende sınır oldum çünkü kadın kendisi bana bu fiyatı verdi. Onlar öyle dedi diye bir daha dikmek istemedi.
Bende emeğinin karşılığı olmadığını dusunuyoesan vereyim abla dedim.
Yok dedi. Bir daha dikim işi almicak alsada fiyatı farklı olcakmis.
Bende sınır oldum.
Kaynanama söyledim hani kimsenin bir yararı yok aksine yararı olanıda geri ceviriyorlar. Patavatsizlik resmen dedim.
O da yok biz dedik diye dikmemezlik yapmaz. Onun aklı yokmu vs dedi.
Dünde ben 2 ay önce sütlaç istemiştim yapmamıştı.
Görümcem dün istedi hemen yaptı.
Dokundu açıkçası bu bana.
Hoşgeldin canm misafirin kimdi oyle degisik yeni bisey yok klasik gun icinde olan dedikodulardi simdilikSelam kızlar çok özledim sizi yaa misafirim vardı giremedim hiç. Neler yapıyorsunuz. Çok fazla msj vardı geçmişe dönüp okuyamadım. Yeni bişey varsa özet geçin bana
Kayinvalidem vardı canım çok sık gelmiyor bize gelince de yatılı geliyorHoşgeldin canm misafirin kimdi oyle degisik yeni bisey yok klasik gun icinde olan dedikodulardi simdilik
Hımm anladım canım sağolHosgeldin kuzum zafirinci yeni hesap acacak ole gelcek.
Napioyn nasılsın ne ettin bakemHımm anladım canım sağol
Hoşbuldum kuzum. Nasılsın bebiş nasıl mide bulantıları nasıl olduHosgeldin kuzum zafirinci yeni hesap acacak ole gelcek.
Kayinvalidem vardı canım onunla otur kalk yemek falan öyle geçti hepNapioyn nasılsın ne ettin bakem
Suan sıkıntı yok inşallah salı kontrol var sonuclar ada az kaldı inşallah güzel olacak.Hoşbuldum kuzum. Nasılsın bebiş nasıl mide bulantıları nasıl oldu
Ayy inşallah canım. Çok güzel haberlerle gelSuan sıkıntı yok inşallah salı kontrol var sonuclar ada az kaldı inşallah güzel olacak.
Anladım kuzum biri varken giremiyob bende öle tel kullanmamKayinvalidem vardı canım onunla otur kalk yemek falan öyle geçti hep
Inşallah kuzum:)Ayy inşallah canım. Çok güzel haberlerle gel
Benim kv çok çenebaz muhabbeti çok sever onu dinlerken telefon elime almak ayıp olur diye pek girmedim zaten kadın her zaman gelmior onunla vakit geçireyim dedim :)Anladım kuzum biri varken giremiyob bende öle tel kullanmam
Iyi etmissin bizimikininde masallahi var:) dogru olmaz zatin sakız olmamak gerek:)Benim kv çok çenebaz muhabbeti çok sever onu dinlerken telefon elime almak ayıp olur diye pek girmedim zaten kadın her zaman gelmior onunla vakit geçireyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?