- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.501
Normalde kac beden giyosrun ve hangi markadan sefa mervedense onlar zaten bir beden buyuk yolluyirTek 42 beden kalmış canım
Bilmiyorum emin olamadım çok büyük olur vs diye
Normalde 38 40 giyiniyorumNormalde kac beden giyosrun ve hangi markadan sefa mervedense onlar zaten bir beden buyuk yolluyir
Cok dogru canmMutlu Pazarlar Hayatta 3 şeyden vazgeçmeyin; sevmekten gülümsemekten ve hayallerinizden...
Ilk hamileligin mi canm eger sadece hamilelik icin aliyirsan sonraki aylarda kilo alir ve gobegin cikarsa belki daha rahat olur 42 beden tabi cok fazla kilo aan bir yapin yoksa belki buyuk gelebikirNormalde 38 40 giyiniyorum
Ilk hamileligin mi canm eger sadece hamilelik icin aliyirsan sonraki aylarda kilo alir ve gobegin cikarsa belki daha rahat olur 42 beden tabi cok fazla kilo aan bir yapin yoksa belki buyuk gelebikir
O zaman sanirim buyuk gelecek canim yaaIlk canım
Şuan 6 aylık olduğuna kimse inanmıyor
O zaman sanirim buyuk gelecek canim yaa
Istersen moru al garanti olsunAy bilemedim.
Moru mu alsam o zaman.
Aleykum selam canmSelam canlar pazar serifiniz hayır olsun
Napiyon nasilsin tadlimAleykum selam canm
Swol canm iyidir valla pazar gunleri iste babam evde olur klasik bahce bostan işleriyle ugrasirlar anemle bixde cay di yemekti derken vakit gecer sen napiyon tatlimNapiyon nasilsin tadlim
Oh neguzel canım bende dışarı çıktık dolandik yoruldum eve geldik uzaniyorum ise gitti bizimki ordan bir arkadasi bende dinleniyomSwol canm iyidir valla pazar gunleri iste babam evde olur klasik bahce bostan işleriyle ugrasirlar anemle bixde cay di yemekti derken vakit gecer sen napiyon tatlim
40 beden alsam olur demiIstersen moru al garanti olsun
Aynen iyi olur :) benim kv hiç susmuyor ben bile konuşmuyorum o dereceAyni benim kaynana kiz onları mı buluşturak ve karşılıklı senle çekirdek çitleyip onlari seyredek gulek biraz
Evdeyim canım ders için materyal hazırlıyorumSelam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz :)
Cok kilo alan bir yapin yok sanirim ve şuana kadar cok fazla gobeginde cikmamis olur sanirim eger olmassada dogum zamani olamayabilir o zamanda başka seyler giyer dogumdan sonra tekrar giyersin olmazmi40 beden alsam olur demi
Cok kilo alan bir yapin yok sanirim ve şuana kadar cok fazla gobeginde cikmamis olur sanirim eger olmassada dogum zamani olamayabilir o zamanda başka seyler giyer dogumdan sonra tekrar giyersin olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?