Sütlaç yok ama .. Miss gibi sıcacık kekim var canım... bosver hamile halinle stres yapma

Stres değil canım bu değersizlik hissi canımı skyor

Ne farkımız var onla benim demi.
Ama hep bu ayrimi her alanda yapıyorlar. Alisveristen gezmeye yiyip içmeye kadar hemde

Eteğimde güzel olmuş
Bi tane de etek aldım
Ayakkabı ve ferace almam lazım
Ayağım baya acıyor yururken

Ayni benim kaynana kiz onları mı buluşturak ve karşılıklı senle çekirdek çitleyip onlari seyredek gulek biraz
Benim kv çok çenebaz muhabbeti çok sever onu dinlerken telefon elime almak ayıp olur diye pek girmedim zaten kadın her zaman gelmior onunla vakit geçireyim dedim :)

Herkese selam. Son durumumu anlatim.
Yüzde 90 temizlik bitti oğlumun yarın doğum günü ama malesef çocuk yok tek birtane kiz çocuğu var diye pazartesiye erteledik ama iyi oldu bir yandan yoksa cok yorgun ve halsiz olacaktim en azindan hem işimi hemde ütü felan yapacam. Öptüm sozi 6 çeşit yaptim kalabalik olsun diye fotolari sizlerle paylasirim yaptigim tarifleri. Ben coooooooooook yorgunum iyi geceler kızlar.

Takma kuzum sen kendin giymine bak morelini bozma cekimsizlik yapiyor bunu anca

Oh maşallah kuzum miss şimdiden ii kutlamalar size iyi doğmuş nice yaşlara beraber kuzum hayırlı geceler

Kızlar sizce hangisi daha iyi olur gebelikte
Ve sonrasında
Her ikiside gizel ama hamilelikte koyu renkli olanini daha tercih edilmesini tafsiye ederim. Bazen etrafimizdaki goeri fildir fildir bakar consiyetine kadar tahmin ederler okadar hassas bir dönem ki o yuzden moru guzel. Mavi de guzel. Yinede siz bilirsiniz.

Aynen ulus de guzel ama mavi model olarak hoşuma gitti

Takma kuzum sen kendin giymine bak morelini bozma cekimsizlik yapiyor bunu anca

Mavi hosuma gitti benim modeli güzel

Aynen ulus de guzel ama mavi model olarak hoşuma gitti

Renk sorun değilde model olarak kararsız kaldım
Hangisini daha uzun süre giyerim ki acaba şuan 6 aylık

İyi ki doğmuş.. hayırlı uzun ömürler nasip etsin rabbim

Güle güle giy canim eteğini . Onlar seni kıskanıyor bosver..
Kızlar sizce hangisi daha iyi olur gebelikte
Ve sonrasında
İkiside gayet hoşlar ama ben moru beğendim ..
Nice mutlu yaşları olsun oğlunun , sizlere hayırlı bir evlat olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…