- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.461
Aynen canım :) ben yatıyorum kuzum biraz yorgunum. Iyi gecelerIyi etmissin bizimikininde masallahi var:) dogru olmaz zatin sakız olmamak gerek:)
Hayırlı geceler canım iyi uykularAynen canım :) ben yatıyorum kuzum biraz yorgunum. Iyi geceler
Sütlaç yok ama .. Miss gibi sıcacık kekim var canım...bosver hamile halinle stres yapma
Benim kv çok çenebaz muhabbeti çok sever onu dinlerken telefon elime almak ayıp olur diye pek girmedim zaten kadın her zaman gelmior onunla vakit geçireyim dedim :)
Takma kuzum sen kendin giymine bak morelini bozma cekimsizlik yapiyor bunu ancaStres değil canım bu değersizlik hissi canımı skyor
Ne farkımız var onla benim demi.
Ama hep bu ayrimi her alanda yapıyorlar. Alisveristen gezmeye yiyip içmeye kadar hemde
Eteğimde güzel olmuş
Bi tane de etek aldım
Ayakkabı ve ferace almam lazım
Ayağım baya acıyor yururken
Oh maşallah kuzum miss şimdiden ii kutlamalar size iyi doğmuş nice yaşlara beraber kuzum hayırlı gecelerHerkese selam. Son durumumu anlatim.
Yüzde 90 temizlik bitti oğlumun yarın doğum günü ama malesef çocuk yok tek birtane kiz çocuğu var diye pazartesiye erteledik ama iyi oldu bir yandan yoksa cok yorgun ve halsiz olacaktim en azindan hem işimi hemde ütü felan yapacam. Öptüm sozi 6 çeşit yaptim kalabalik olsun diye fotolari sizlerle paylasirim yaptigim tarifleri. Ben coooooooooook yorgunum iyi geceler kızlar.
Her ikiside gizel ama hamilelikte koyu renkli olanini daha tercih edilmesini tafsiye ederim. Bazen etrafimizdaki goeri fildir fildir bakar consiyetine kadar tahmin ederler okadar hassas bir dönem ki o yuzden moru guzel. Mavi de guzel. Yinede siz bilirsiniz.Kızlar sizce hangisi daha iyi olur gebelikte
Ve sonrasında
Mavi hosuma gitti benim modeli güzelKızlar sizce hangisi daha iyi olur gebelikte
Ve sonrasında
Aynen ulus de guzel ama mavi model olarak hoşuma gittiHer ikiside gizel ama hamilelikte koyu renkli olanini daha tercih edilmesini tafsiye ederim. Bazen etrafimizdaki goeri fildir fildir bakar consiyetine kadar tahmin ederler okadar hassas bir dönem ki o yuzden moru guzel. Mavi de guzel. Yinede siz bilirsiniz.
Çok tesekurler canım sağolOh maşallah kuzum miss şimdiden ii kutlamalar size iyi doğmuş nice yaşlara beraber kuzum hayırlı geceler
Takma kuzum sen kendin giymine bak morelini bozma cekimsizlik yapiyor bunu anca
Her ikiside gizel ama hamilelikte koyu renkli olanini daha tercih edilmesini tafsiye ederim. Bazen etrafimizdaki goeri fildir fildir bakar consiyetine kadar tahmin ederler okadar hassas bir dönem ki o yuzden moru guzel. Mavi de guzel. Yinede siz bilirsiniz.
Mavi hosuma gitti benim modeli güzel
Aynen ulus de guzel ama mavi model olarak hoşuma gitti
Mavi olanKızlar sizce hangisi daha iyi olur gebelikte
Ve sonrasında
İyi ki doğmuş.. hayırlı uzun ömürler nasip etsin rabbimHerkese selam. Son durumumu anlatim.
Yüzde 90 temizlik bitti oğlumun yarın doğum günü ama malesef çocuk yok tek birtane kiz çocuğu var diye pazartesiye erteledik ama iyi oldu bir yandan yoksa cok yorgun ve halsiz olacaktim en azindan hem işimi hemde ütü felan yapacam. Öptüm sozi 6 çeşit yaptim kalabalik olsun diye fotolari sizlerle paylasirim yaptigim tarifleri. Ben coooooooooook yorgunum iyi geceler kızlar.
Güle güle giy canim eteğini . Onlar seni kıskanıyor bosver..Selalam kızlar dün diktirdirgim eteği aldım.
Kaynanalar oraya gitmiş. Ne kadar diktin diye sormuslar
Çok ucuza dikmişsin nasıl dikersin böyle demişler terziye.
Bende sınır oldum çünkü kadın kendisi bana bu fiyatı verdi. Onlar öyle dedi diye bir daha dikmek istemedi.
Bende emeğinin karşılığı olmadığını dusunuyoesan vereyim abla dedim.
Yok dedi. Bir daha dikim işi almicak alsada fiyatı farklı olcakmis.
Bende sınır oldum.
Kaynanama söyledim hani kimsenin bir yararı yok aksine yararı olanıda geri ceviriyorlar. Patavatsizlik resmen dedim.
O da yok biz dedik diye dikmemezlik yapmaz. Onun aklı yokmu vs dedi.
Dünde ben 2 ay önce sütlaç istemiştim yapmamıştı.
Görümcem dün istedi hemen yaptı.
Dokundu açıkçası bu bana.
İkiside gayet hoşlar ama ben moru beğendim ..Kızlar sizce hangisi daha iyi olur gebelikte
Ve sonrasında
Nice mutlu yaşları olsun oğlunun , sizlere hayırlı bir evlat olsun insallah..Herkese selam. Son durumumu anlatim.
Kızım uyumadi henüz.Canim uyku tutmadı mi?Psikolojik Deliii
Gündüz uyumuş muydu ? ÇokKızım uyumadi henüz.
Masaallah uyumaya niyeti de yok
Evet akşam üstü uyudu ..Gündüz uyumuş muydu ? Çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?