- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.621
Geldin mi canimHOsbulduk merhabalarr
Allah bağışlasın canim..Benim iki yavru var oğlan 9 yaşında kızım 4aylikk❤sizlerin var mi yavru..
Allah bağışlasın canim..
Canim benim bir tane kızım var..
Canim napiosun ??Hoşgeldin canım bizde seni özlemiştik ❤
Yemek yapiyordum canım benim net bitti evin internetinin de kotası dolu deli oluyorum girene kadar o kadar yavaş ki o yüzden fazla giremiyorum. Bide elektrik kesikti yağmurlu hava. Oğlanı oyalamaya çalıştım bütün gün. Sen neler yapıyorsunCanim napiosun ??
Maşallah Allah bağışlasın. Benim de 2 buçuk yaşında bi oğlum var bide kızım olacak Allahin izniyle :)Benim iki yavru var oğlan 9 yaşında kızım 4aylikk❤sizlerin var mi yavru..
Ohh maaslallh Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin insallahMaşallah Allah bağışlasın. Benim de 2 buçuk yaşında bi oğlum var bide kızım olacak Allahin izniyle :)
Bende dua edicem bisey çıkmaz insallahT Tatlianne20 canım sonuçlardan daha haber yok mu. Ense kalınlığı nasıl cıktı bu kontrolde. Inşallah iyidir. Biz dua ediyoruz bol bol içini ferah tut
Amin canim inşallah sağlıkla doğsun başka bişey istemem. Rüyamda erkek bebek emziriyordum gece ama sütüm yokmuş süt olmadığı halde emmek istiyordu. Birisi bana değişik bi emzik verdi bende emsin diye bebeğe o emziği veriyordum sonra. Anlamına baktım güzeldi hayırlısı bakalım :)Ohh maaslallh Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin insallah
Erkek bebek berekttir çok güzel Allahim kolay doğum nasip etsinAmin canim inşallah sağlıkla doğsun başka bişey istemem. Rüyamda erkek bebek emziriyordum gece ama sütüm yokmuş süt olmadığı halde emmek istiyordu. Birisi bana değişik bi emzik verdi bende emsin diye bebeğe o emziği veriyordum sonra. Anlamına baktım güzeldi hayırlısı bakalım :)
Bende yemek yapıyorum canim.. kırmızı mercimek çorbası ..Yemek yapiyordum canım benim net bitti evin internetinin de kotası dolu deli oluyorum girene kadar o kadar yavaş ki o yüzden fazla giremiyorum. Bide elektrik kesikti yağmurlu hava. Oğlanı oyalamaya çalıştım bütün gün. Sen neler yapıyorsun
İnsallah canmBende dua edicem bisey çıkmaz insallah
Bende yaptım kuru fasulye ve kıymalı kapuska. ..Bende yemek yapıyorum canim.. kırmızı mercimek çorbası ..
Hayrolsun canim..Amin canim inşallah sağlıkla doğsun başka bişey istemem. Rüyamda erkek bebek emziriyordum gece ama sütüm yokmuş süt olmadığı halde emmek istiyordu. Birisi bana değişik bi emzik verdi bende emsin diye bebeğe o emziği veriyordum sonra. Anlamına baktım güzeldi hayırlısı bakalım :)
Öyle canim fırsat buldukça giriyorum ben , sevdiysen ne güzel ...Ne güzel bi grup kurmussunuz elinize sağlık insanın kafası dağiliyo valla çok hoşuma gitti...❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?