- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.641
Benimde bir oğlum olcakBenim iki yavru var oğlan 9 yaşında kızım 4aylikk❤sizlerin var mi yavru..
Ellerine sağlık canim..Silent Scream D __Dahlia__
Amin canim sagolun. Bende bezelye yemeği pilav ve semizotu yoğurtlaması yaptım.
Eline sağlık canımSilent Scream D __Dahlia__
Kuzum ogluşun doğunca okulu dondurcan mi? Ne yapican..Benimde bir oğlum olcak
Allahim sagliklica kulağınıza almayı nasip etsin insallahBenimde bir oğlum olcak
Silent Scream D __Dahlia__
Hayırlısı olsun canim icini ferah tut.Selam kizlar net yok baska yerden zor çekiyor ense kalinligi devam dedi değişiklik yok dedi cinsiyet belli degil igne yazdi kan pirtilasma olma ihtimali yokmus ama olabilir diye vitamin yazdi devam ediyor dedi. Sonuca bağlı herşey kızlar.
Dondurcam ama bir öğrenci işleriyle konuşmam lazımKuzum ogluşun doğunca okulu dondurcan mi? Ne yapican..
Allahim sagliklica kulağınıza almayı nasip etsin insallah
Hayırlısı olsun canim icini ferah tut.
Dondurcam ama bir öğrenci işleriyle konuşmam lazım
Yarın dönem dondurursam be kadar harç ücreti çıkcak falan.
Amin canm
Evet okuyodumOkuyor muydun cnm
Evet okuyodum
Zor olsa gerek hem çocuk hem ev dondurmak mantikli
Hayırlısı kuzum inşallah iyi sonuç çıkacak bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyleSelam kizlar net yok baska yerden zor çekiyor ense kalinligi devam dedi değişiklik yok dedi cinsiyet belli degil igne yazdi kan pirtilasma olma ihtimali yokmus ama olabilir diye vitamin yazdi devam ediyor dedi. Sonuca bağlı herşey kızlar.
Öyle ama okulu bitirmek istiyorum
Enfazla bir sene dondururum
Silent Scream Canım 26 yaşında mısın. 9 yaşında oğlun var baya erken evlendin galiba :)
Hımm.. hayirlisi canim Allah büyüktür ..Selam kizlar net yok baska yerden zor çekiyor ense kalinligi devam dedi değişiklik yok dedi cinsiyet belli degil igne yazdi kan pirtilasma olma ihtimali yokmus ama olabilir diye vitamin yazdi devam ediyor dedi. Sonuca bağlı herşey kızlar.
Oğlunla abla kardeş gibisinizdir :) onun acısından da senin acından da çok güzel :) benim kız kardesimle aramda 16 yaş var bende onun anası gibiyim :) az altını temizlemedim zillininAynen 17 de evlendim 18 de ana oldum
Oğlunla abla kardeş gibisinizdir :) onun acısından da senin acından da çok güzel :) benim kız kardesimle aramda 16 yaş var bende onun anası gibiyim :) az altını temizlemedim zillinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?