- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.661
Aynen onunla büyüdüm zaten avantajlı bisey aslında erken anne olmak çok da guzelllOğlunla abla kardeş gibisinizdir :) onun acısından da senin acından da çok güzel :) benim kız kardesimle aramda 16 yaş var bende onun anası gibiyim :) az altını temizlemedim zillinin
Oğlunla abla kardeş gibisinizdir :) onun acısından da senin acından da çok güzel :) benim kız kardesimle aramda 16 yaş var bende onun anası gibiyim :) az altını temizlemedim zillinin
Evet güzeldir Allah evlatlarını sana ve eşine bağışlasın :) olsun kız 27 deme yaşını büyütme boşver ilerde küçültcez diye uğraşcaz :)Aynen onunla büyüdüm zaten avantajlı bisey aslında erken anne olmak çok da guzelll
Aa :) annenden kardeşin dimiBenim üvey kardeşimle aramızda 20 yaş var :Ed
Altını temizlemedim ama baya bebek ya. Yaşını yeni doldurcak
Yok babamdanAa :) annenden kardeşin dimi
Anladım canım öz kardeşin oluyor o da babalar aynı çünkü.Yok babamdan
Bende ayırt etmem özden zaten ama anlaşılması kolay olsun diye dedimAnladım canım öz kardeşin oluyor o da babalar aynı çünkü.
Anladım kuzum :)Bende ayırt etmem özden zaten ama anlaşılması kolay olsun diye dedim
Allah buyuk canmSelam kizlar net yok baska yerden zor çekiyor ense kalinligi devam dedi değişiklik yok dedi cinsiyet belli degil igne yazdi kan pirtilasma olma ihtimali yokmus ama olabilir diye vitamin yazdi devam ediyor dedi. Sonuca bağlı herşey kızlar.
Eşin biraz dolduruşa geliyor sanirim annesinin bosver onlar yuzunden esinle arani bozmamaya çalişKızlar eşim aradı niye gitmedin ben sana git dedim sen inat yapiyosun vs dedi
Bunları kaynanam aradıktan hemen sonra arayıp söyledi.
Muhtemelen kaynanam onu aradı gelmedi diye.
Dünde söylemiş karın telefona cevap vermedi demiş.
Bugün bana kızarken ağzından kaçırdı.
Bende kapattım.
Kimsenin isteğine göre hareket etmek istemiyorum.
Telefon konuşmaları kaydediyor. Dinlediğimde farkettim.
Ben sakin kaldıkça o sınırlı konuşmuş.
Evde çamaşır toplamaktan arkasını toplamaktan ders çalışmaktan gidemedim dedim.
Önemli mi bu kadar dedi.
Anasına gitmek daha önemli sanki.
Eşin biraz dolduruşa geliyor sanirim annesinin bosver onlar yuzunden esinle arani bozmamaya çaliş
Canini sıkmamaya calis bebisini düşün erkek milleti ..benimki de oyun havası oynayanları izler bazen görmemezlikten gelirimKizlar esom ortamdan birr boş hesap takip atmış.
O hesabin Takipçileri ve takip ettikleri hep arti onsekz .
Sinirlerim gerildi.
Böyle yapmak doğru mu sence.Canini sıkmamaya calis bebisini düşün erkek milleti ..benimki de oyun havası oynayanları izler bazen görmemezlikten gelirim
Böyle yapmak doğru mu sence.
Bence değil.
Degil ama erkek sonuçta bahanesi çok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?