Benimde bahanem çok ama onunla bununla konuşmuyorum
Doğru canim ben de neler yaşadım ama.. sen bilirsin tabi sadece moral vermek istedim tabi en doğrusunu sen bilirsin sonuçta ne yaşadığını herkes kendi bilir..

Doğru canim ben de neler yaşadım ama.. sen bilirsin tabi sadece moral vermek istedim tabi en doğrusunu sen bilirsin sonuçta ne yaşadığını herkes kendi bilir..

Doğrusu ne bilmiyorum.
Ne yapayim
Tepki mi gostereyim.

Bazen çocuğum olacağına çok pişman oluyorum.
Baba olmayı haketmiyor çünkü.

Ilerde keşke o zamanlar bossnsaydim demek istemiyorum.

Şimdi bile çocuğum doğmadı dogmasin istiyorum bazen.cunku bu süreçte evlendigime pişman oldum.
Keşke olmasaydi .

Sakin kalmaya calis sana yemin ederim ki hamileligimde aynı senin söylediklerini söylüyordum keşke ayrilsaydim dedim çok kez yüzüne bile ama zaman herşeyin ilaci bebeğin seni hisseder oda doğduğunda gaz sikintisi ceker

Bebegim şuan bile hissetti zaten.
Sinirden ağlıyorum ya.
Bana terör estrip ordan burdan insanlarla mi konuşuyor.
Öyle ise onu kocam olarak görmeye devam edemem.... boşanmamda napcam
Burda benle aynı ayda doğum yapacaklarin topiigi var. Bir ordaki kocalara bakıyorum birde kendi kocama.
Dağlar kadar fark var

Canım benim yaa sen yazdıkça ben sinir oluyorum eşine. Eğer ben öyle bişey yakalasam olay yapardim ve o hesabı kapattiridim. Bebeğin için sakın bi daha öyle deme sağlıkla doğsun inşallah. Erkekler bebek olduktan sonra çok değişiyor seninki de öyle olur inşallah.

Seninki biraz yaban gibi. Bence annesinin etkisinde çok kalıyor

Ahh kiyamam canim ya evlilik böyle zor bazen de berbat biseyy

Seninki biraz yaban gibi. Bence annesinin etkisinde çok kalıyor

Canım mesj görmedim ama boş bir hesap takip atmış gönderi hiç yok.
Bu hesabida hep artı 18ler takip etmiş. Bu hesapta hep öyle şeyleri takip etmiş. Şüpheleniyorum.
Nasıl olay cikarcam.

Ahh kiyamam canim ya evlilik böyle zor bazen de berbat biseyy

Kocani en iyi sen tanirsin ne yapacağını sen bilirsin düşün ona gore kararını ver..
Canım mesj görmedim ama boş bir hesap takip atmış gönderi hiç yok.
Bu hesabida hep artı 18ler takip etmiş. Bu hesapta hep öyle şeyleri takip etmiş. Şüpheleniyorum.
Nasıl olay cikarcam.

En güzeli sosyal medya kullanmamak galiba. Ne eşimin ne benim hiç yok o yüzden hiç sıkıntı da yok. Telefonunu arada kurcalarım bugüne kadar bişey de bulamadım. Ki zaten tv de ped reklamlarından tutun azıcık açık bi kadın olsa bakmaz. Dizilerdeki öpüşme sahnelerine bile bakmıyoruz kanal değiştiriyoruz. Ailesinden öyle görmüş o şekilde devam ediyor

Benim eşimde öyle.
Ailesinin yanında iken bakmaz
Evde ikende bakmaz geçer
Ama telefonda ne yapıyor bilmiyorm

Benim eşimde öyle.
Ailesinin yanında iken bakmaz
Evde ikende bakmaz geçer
Ama telefonda ne yapıyor bilmiyorm
Neyse inşallah sen kuruntu yapmışsındır kuzum eşinin öyle bi niyeti olmamistir inşallah. Bide o hesap da eşini takip ediyor mu baktın mi

Hesapta hiç gönderi yok.
Özel mesaj dan mi konusuyorlar bilmiyorum.
Telefonunu elletmiyoor hiç.
Evde sadece oyun oynar.
Benimkinin şifresi var tel de benim şifreyi bilmediğimi zannediyor tabi ben biliyorum o uyuyunca bakıyorum bisey bulamıyorum tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…