- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.761
Örgü elbisesi hoşuma gitti canim bende onu koydum.. evet çok tatlı..Tunaydin caniiiiiim senin pembeli de cok fistik ye ye doymazsin :))
Hadi insallah canim... Allah yar ve yardımcın olsun..Aksama ankara yolculugu var sonuclar çıkmış yarın ogrencem kizlar dua bekliyom
Amin canımOkuyunca uzuldum canim nasil kiydi o halinle kendi bebegi de var icinde Allah islat etsin ve senin de yardimcin olsun.
Bu kaynanalar nie boyle yaaaa kendilerini hic mi oo gelinlerin yerine koymazlarBu anneye gitme konularından bende çok çektim aramizi bozup bizi ayırmak için çok çalıştı ama beceremedi çok şükür simdi mutluyum ya yüzüme derdi seni oğlumdn ayırıp istediğimle evlendircem derdi en kibari bu agza alinmayacak laflar duydum sebebi oglunun beni cok sevmesi kiskanirdi...
Suan için hic bisey yapma dediğin gibi olayi buyutup, senin kaynanalarini sevmedigini, veya seni sucluycak seyler bulup dedikodu yapar ve daha çok ogullarinin kafasini kariştirirlar.O zaman sende eve gelirse yuz verme yemeğini yap cayini hazirla ama konusma yaninda durma hatta para da isteme.Sonra kendine anahtarda cikar digum gunu ne zaman bilmiyom ama bence para isteme istersen vermez ve sana hep bu para konusunu tehtit haline getircek kardeşine de hediyesini daha sonra alcagini soyle benceHer zaman gitmiyor
Gittiğimizde de beraber gidiyoruz
Ben gidicem cumadan sanırım. Ben gidersem bunun umrunda olmaz.
Ailesine söyler onlar da zaten kayinvalidem için diyecek olursam yaygara dedikodu çıkarmaya meraklı.
Bende onlara soylemedigim için onlar da kizar.
Yani yine haksız duruma ben düşmüş olurum.
Iki gün idare edip haftasonu oraya giderim.
Anahtarı alırsam eve giremez.
Anahtar mi çıkarsam acaba kendime.
ama kardeşimin de doğum günü hediye de alamadım.
Aminnnn..Cok saol canim huzur olmazsa hicbiseyin tadı olmaz Allahim herkese huzur mutluluk sağlık versin...
Yolunuz acik olsun hidirellez efendjmiz yardimcin olsun, hakkinda senin ve bebegin icin guzel haberler versin insallahAksama ankara yolculugu var sonuclar çıkmış yarın ogrencem kizlar dua bekliyom
Amin kuzum allah razi olsun canımYolunuz acik olsun hidirellez efendjmiz yardimcin olsun, hakkinda senin ve bebegin icin guzel haberler versin insallah
Amin canım allah razi olsunT Tatlianne20 ❤Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin canım. ❤❤❤
Amin insallah cnmCok saol canim huzur olmazsa hicbiseyin tadı olmaz Allahim herkese huzur mutluluk sağlık versin...
hadi kuzum hayirli yolculuklar ve insallah iyi haberler alirsinAksama ankara yolculugu var sonuclar çıkmış yarın ogrencem kizlar dua bekliyom
Bulaşık makineleri icin parlaticilar var ya canım. Onu kullan istiosan bir...Kizlar sabah oturma odasindaki halima cay döküldü. Sinirlerim bozuldu sil sil lekesi cikmadi mecbur temizlemeye göndermem gerekicek
Olur mu acaba?Bulaşık makineleri icin parlaticilar var ya canım. Onu kullan istiosan bir...
Vallahi çok iyi temizliyor, bana gore. Çok mu döküldüOlur mu acaba?
Evet bir büyük fincan döküldü masani üstüne ordn da haliya iste hemen deniyorumVallahi çok iyi temizliyor, bana gore. Çok mu döküldü
Hayırlı sonuçlarla dön inşalalh güzelimAksama ankara yolculugu var sonuclar çıkmış yarın ogrencem kizlar dua bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?