- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.721
Hosbulduk mrblarrHosgeldin canım net olmadigindan görüşmedik .
Hayirli geceler canimHayırlı geceler kızlar @krmckr15Dil-i bitab N nur mawish B Bugunneselibirgun @Bayan Papatya @ilginc Kiz B Bitterlokumu Psikolojik Deliii D __Dahlia__
Tatlisim opuyorum canim hayirli gecelerHayırlı geceler kızlar @krmckr15Dil-i bitab N nur mawish B Bugunneselibirgun @Bayan Papatya @ilginc Kiz B Bitterlokumu Psikolojik Deliii D __Dahlia__
Canim sana birşey sorabilir miyim??
Neden erken evlendin ki yani okulunu bitirip öyle evlenebilirdin .. hem evlilik hem okul yorucu yanii.. yanlış anlamada B Bugunneselibirgun
Ne diycegimi inan bilmiyom ve bu erkeklerin kendini boyle buyuk ustun sanmalri beni delirtiyor herseye hadi eyvalah ta hamile haliyle ell kaldiran butun erkeklri allah affetmesin ve oyke canlari yansin ki oo an butun kadinlara kalkan oo eller acinin nasil bir tarif oldugunu anlasin..)) kalben ćok uzuldum canm lutfen aglama elimden bisey gelmiyor ama sadece dua edebilirim ve seni sadece tesselli edebilirim tatlimGunaydin.
Bizimde kocamla olan sorun devam ediyor.
Gece bana hamile halimle vurdu.
Aynı odaya kitledi. Yüzünü bile görmek istemiyorum...
Ne vicdan ne merhamet var.
Şu dakikadan sonra nr yapacağım bilmiyorum.
Ağlamaktan gözlerim sisti.
Ne diycegimi inan bilmiyom ve bu erkeklerin kendini boyle buyuk ustun sanmalri beni delirtiyor herseye hadi eyvalah ta hamile haliyle ell kaldiran butun erkeklri allah affetmesin ve oyke canlari yansin ki oo an butun kadinlara kalkan oo eller acinin nasil bir tarif oldugunu anlasin..)) kalben ćok uzuldum canm lutfen aglama elimden bisey gelmiyor ama sadece dua edebilirim ve seni sadece tesselli edebilirim tatlim
Eger ofkeli ve uzgungunsen git biraz orda kal hafta sonu gotsen keyfince gitti der git biraz yanliz kalip dusunsun ben ne yaptim dieBende ne yapacağımı bilmiyorum.
Bir-kac günlüğüne babanneme mi gitsem..
Napsam.
Haftasonu mu gitsem.
Kafam allak bullak
Canim yaşadıklarını okudukça inan ki çok üzülüyorum ..Hamile bir kadına vurmak ne demek Allah onu bildiği gibi yapsın ... Dualarım seninle canim..Gunaydin.
Gunaydin.
Hosgeldin balim sefa getirdin ismin çok hoş
Amin napcam inanın bilmiyorumNe demek ya hamile kadına vurmak odaya kitlemek nasil bi vicdansizlik Allah nasil biliyorsa öyle yapsın Allahim seninde yardinyardim cin olsun canim
Gunaydin canmGünaydın bu arada herkese ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?