Selam kızlar nasılsınız. B Bugunneselibirgun çok üzüldüm canım senin için sen ger yazdığında o kocanı boğasım geliyor artık. Allah sabır versin yardımcın olsun. Arkanda sağlam duran bi aile olamayınca bunlar yaşanıyor maalesef bunu yaşayan çok arkadaşım var. Çek git diyemem bebeğin olacak daha okulun bitmedi nerede rahat edebileceksin. Ayrılma ama erdirme de kendini. Yavaş yavaş ağırlığını hissettir sende. O senin yalnız olduğunu bildiği için bu kadar üstüne baskı yapabiliyor zaten. Inşallah çok mutlu olursun. Bebeğin doğunca değişir belki esin sabret

Bana kalsa ben çalışacağım ama bu halmle kik ise alır.

Inşallah diyelim...

Ee ne yapmayı düşünüyorsun peki
Babama anlatıcam akşam.

Kayinbabama nasıl anlatıcam onu bilmiyorum..
Detaya girmexen eşimle tartıştık o da bana vurdu mu demeliyim. Yoksa detay vereyim mi
Bugün ağrıdan öldüm.
Çok sancim vardı...

Babama anlatıcam akşam.

Kayinbabama nasıl anlatıcam onu bilmiyorum..
Detaya girmexen eşimle tartıştık o da bana vurdu mu demeliyim. Yoksa detay vereyim mi
Bugün ağrıdan öldüm.
Çok sancim vardı...
Tabi ki de ne yasattiysa onu anlat...
Bazen anlatmak iyi oluyo... Ne kadar oglucuda olsalar, yapılanlar zorlarina gidebilir... Eşini uyarır. . Benim kaynanamm öyle mesela kötü birşey de kesinlikle oğlunun yanında olmaz gelinlerin yanında olurdu.. sonuçta doğurduğunu biliyor.taniyor

B3nimki hep oğlunu tutar.

Kayinbabama anlatcam sanrm ama uygun zaman ne zaman bilmiyorum.

Ne diyeceğim ki ona.

B3nimki hep oğlunu tutar.

Kayinbabama anlatcam sanrm ama uygun zaman ne zaman bilmiyorum.

Ne diyeceğim ki ona.
Eğer kaynanan gibi değilse kayınpederin, ne yaşadıysan anlat..
Vurduğunu da söyle..
Birşey saklama. Artık gerisi onların vicdanına kalmış

Eğer kaynanan gibi değilse kayınpederin, ne yaşadıysan anlat..
Vurduğunu da söyle..
Birşey saklama. Artık gerisi onların vicdanına kalmış

Bilmiyorum inşallah değildir
Yoksa bu iş benim için kötüye gidiyor.

Darp raporu alayım mı bacağımda morluklar olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…