- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.781
Kizlar sabah oturma odasindaki halima cay döküldü. Sinirlerim bozuldu sil sil lekesi cikmadi mecbur temizlemeye göndermem gerekicek[/QUOTE
Kizz allah senden razi olsunBulaşık makineleri icin parlaticilar var ya canım. Onu kullan istiosan bir...
Tsk ederim cnm bidahakine aspirinle denicemaspirin varya deterjan olan oda gecirir lekeyi
Kizz allah senden razi olsunsimdilik lekeleri yok etti gibi görünüyor. Kurusun da bakiyim cok merak ettim
Tsk ederim cnm bidahakine aspirinle denicemben cok dökerim
Suan için hic bisey yapma dediğin gibi olayi buyutup, senin kaynanalarini sevmedigini, veya seni sucluycak seyler bulup dedikodu yapar ve daha çok ogullarinin kafasini kariştirirlar.O zaman sende eve gelirse yuz verme yemeğini yap cayini hazirla ama konusma yaninda durma hatta para da isteme.Sonra kendine anahtarda cikar digum gunu ne zaman bilmiyom ama bence para isteme istersen vermez ve sana hep bu para konusunu tehtit haline getircek kardeşine de hediyesini daha sonra alcagini soyle bence
Inşallah diyelim...Selam kızlar nasılsınız. B Bugunneselibirgun çok üzüldüm canım senin için sen ger yazdığında o kocanı boğasım geliyor artık. Allah sabır versin yardımcın olsun. Arkanda sağlam duran bi aile olamayınca bunlar yaşanıyor maalesef bunu yaşayan çok arkadaşım var. Çek git diyemem bebeğin olacak daha okulun bitmedi nerede rahat edebileceksin. Ayrılma ama erdirme de kendini. Yavaş yavaş ağırlığını hissettir sende. O senin yalnız olduğunu bildiği için bu kadar üstüne baskı yapabiliyor zaten. Inşallah çok mutlu olursun. Bebeğin doğunca değişir belki esin sabret
Kizlar sabah oturma odasindaki halima cay döküldü. Sinirlerim bozuldu sil sil lekesi cikmadi mecbur temizlemeye göndermem gerekicek
Tsk ederim cnm. Cikti lekeler. Ama bunlari da bi kenara yaziyorum lazim olurBeyaz sabunu rendele sıcak suyla sil.
Ya da bulaşık parlatıcısi ile sil.
Ben bimden aldığımla sildim cikti
Ee ne yapmayı düşünüyorsun pekiKızlar annemle konuştum
O babana kayinbabana anlat dedi.
Babama anlatıcam akşam.Ee ne yapmayı düşünüyorsun peki
Her derde devaKizz allah senden razi olsunsimdilik lekeleri yok etti gibi görünüyor. Kurusun da bakiyim cok merak ettim
Tsk ederim cnm bidahakine aspirinle denicemben cok dökerim
Tabi ki de ne yasattiysa onu anlat...Babama anlatıcam akşam.
Kayinbabama nasıl anlatıcam onu bilmiyorum..
Detaya girmexen eşimle tartıştık o da bana vurdu mu demeliyim. Yoksa detay vereyim mi
Bugün ağrıdan öldüm.
Çok sancim vardı...
Doktora gittin mi peki? Agrin varsa bi git benceBabama anlatıcam akşam.
Kayinbabama nasıl anlatıcam onu bilmiyorum..
Detaya girmexen eşimle tartıştık o da bana vurdu mu demeliyim. Yoksa detay vereyim mi
Bugün ağrıdan öldüm.
Çok sancim vardı...
Doktora gittin mi peki? Agrin varsa bi git bence
B3nimki hep oğlunu tutar.Tabi ki de ne yasattiysa onu anlat...
Bazen anlatmak iyi oluyo... Ne kadar oglucuda olsalar, yapılanlar zorlarina gidebilir... Eşini uyarır. . Benim kaynanamm öyle mesela kötü birşey de kesinlikle oğlunun yanında olmaz gelinlerin yanında olurdu.. sonuçta doğurduğunu biliyor.taniyor
Eğer kaynanan gibi değilse kayınpederin, ne yaşadıysan anlat..B3nimki hep oğlunu tutar.
Kayinbabama anlatcam sanrm ama uygun zaman ne zaman bilmiyorum.
Ne diyeceğim ki ona.
Eğer kaynanan gibi değilse kayınpederin, ne yaşadıysan anlat..
Vurduğunu da söyle..
Birşey saklama. Artık gerisi onların vicdanına kalmış
Al tabii.. Hey Allahım yaa.Bilmiyorum inşallah değildir
Yoksa bu iş benim için kötüye gidiyor.
Darp raporu alayım mı bacağımda morluklar olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?