Ben yıllar önce eşimle böyle siddet olan olaylar yaşadım 1ay annem de kaldım kafayı yedi barışmak için özürler çiçekler mesajlar derken çocuğum un hatirina affettim simdi hiç öyle şeyler yapmiyo artik neler yapacagimi bildigi icin.. 56259, member: 835369"]Amin napcam inanın bilmiyorum[/QUOTE]

Ne diyorsun canim ya okuduklarima inanamadim. Eger mümkünse ailende veya akrabalarda kal birkac gün.
Böyle yapmasinin bir sebebi var mi? Allah yardimcin olsun kuzum

Ne diyorsun canim ya okuduklarima inanamadim. Eger mümkünse ailende veya akrabalarda kal birkac gün.
Böyle yapmasinin bir sebebi var mi? Allah yardimcin olsun kuzum
Gündüzden annesine gitmedim diye gergindi.
Tv sesini kismasini istedim inat etti kapıyı kapattım açtı. Kapıyı kitlicektim anahtarı sakladı.
Gece yanıma gelmiş. Bende yanmda olmasını istemedim. Çünkü instgrmdn biseylerini gördüm. Uykumu böldü. Anahtarı kitletip yine sakladiçıkmayım diye.
Sonra kendisi telefonu bırakıp ben alınca ses oluyomuş diye tartıştık. Oysa onun yaptığını yaptım. Bacagmiüstüne attım diye ilerledi tartışma.

Babannem var ama hafta içi okula gidiyorum
Cumadan gider kalırım olmadı.
Bugünde beni para vermemekle yok demekle kısıtlamaya çalışıyor .
Sinir oluyorum ya.

Kendimi suan senin yerine koyuyorum cnm. Dayanilir gibi degil sen cocuk degilsin ki ceza verir gibi para vermem diyor sen haftasonu git babaannene baksin basinin caresine. Hem o senin ailene herzaman gidiyormu? Babaanneni arayip soruyormu ki sen hergün onun annesine gidesin?
Suan karsimda olsa yüzüne tükürürüm sinirden

Aklinca sana para vermeyerek kendine ustun oldugunu ispatlamaya calisiyor biraz uzaklassan iyi olur sakinlesirsin en azından canim

Bu anneye gitme konularından bende çok çektim aramizi bozup bizi ayırmak için çok çalıştı ama beceremedi çok şükür simdi mutluyum ya yüzüme derdi seni oğlumdn ayırıp istediğimle evlendircem derdi en kibari bu agza alinmayacak laflar duydum sebebi oglunun beni cok sevmesi kiskanirdi...

Cok sükür atlatmissin cnm. Kolay degil öyle kisilerle ugrasmak. Esinizin sizin arkanizda ve yaninizda olduguna sevindim :)

Her zaman gitmiyor
Gittiğimizde de beraber gidiyoruz
Ben gidicem cumadan sanırım. Ben gidersem bunun umrunda olmaz.
Ailesine söyler onlar da zaten kayinvalidem için diyecek olursam yaygara dedikodu çıkarmaya meraklı.
Bende onlara soylemedigim için onlar da kizar.
Yani yine haksız duruma ben düşmüş olurum.
Iki gün idare edip haftasonu oraya giderim.
Anahtarı alırsam eve giremez.
Anahtar mi çıkarsam acaba kendime.
ama kardeşimin de doğum günü hediye de alamadım.

Ciddi misin.. ? İnanamıyorum

Sizin evin sadece birtane anahtari mi var? Hemen kendine bitane cikarttir cnm olur mu öyle sey. Bosver dedidokulari falan senin sagligin en önemlisi.

bu ne demek hangi devirdeyiz kadina el kaldirmak da neyin nesi ustelik hamilesin?? 1 dakika bile durmam yerinde olsam karninda cocugunuz var benim icin bosanma sebebidir.. tabi aileniz arkanizdaysa.. ailenizin arkanizda oldugunu hissetmiyorsaniz sabredin Rabbim size kolaylik versin

Sizin evin sadece birtane anahtari mi var? Hemen kendine bitane cikarttir cnm olur mu öyle sey. Bosver dedidokulari falan senin sagligin en önemlisi.
Doğru canım cikarttirayim en iyisi

Amin.
Aileme daha konuyu açmadım ama arkamda duracaklarını düşünmüyorum çünkü babannem ben bir hafta onda kaldığmda kaynanamlar komsularla bni almaya gelince herkes cekiyor manasina getirip beni gondermisti.
Hiç dönmek istemezdim

Canim ben anladim senin ailende sorunlu bir aile, ailen arkanda olsa sana öyle davranamaz zaten ...
Bebeğin icin sabredicen canim..

Canim ben anladim senin ailende sorunlu bir aile, ailen arkanda olsa sana öyle davranamaz zaten ...
Bebeğin icin sabredicen canim..
Annemle babam ayrı canm zaten.

Annem başka şehirde.babamda başkasıyla evli.
Kardeşim bile babannemle kalıyor.

Birde bunlarla evlerimiz aynu mahallede .
Bilmiyorum ne olur sonumuz.
Artık böyle şeylerin olmasını istemiyorum

Okuyunca uzuldum canim nasil kiydi o halinle kendi bebegi de var icinde Allah islat etsin ve senin de yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…