- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #7.821
Ne kadar surebilir ki kesin cozum degil yaptigi umarim duzelir.
Hadi yaa.. sana niye sahip çıkmıyolar anlamıyorum..Inşallah...
Kızlar annem babanneme aramış babasini alıp kayinbabasiyla konusun demiş.
Babannem kaynanama tartışmaya gitmekmiş. Ben gitme dedim.
O sadece bi tokat attı sanmış. Ama vücudum morlk içinde diyince çok sinirlendi oda.
Ailenin haberi olmasi cok güzel cnm. Ailen tutunmu olmasa bile en azindan kv ve kb ile konusmayi düsünüyorlar. Ve bu da onlara bir ailen oldugunu hatirlatir! Esin de insallah birdaha el kaldirmaz sana.Inşallah...
Kızlar annem babanneme aramış babasini alıp kayinbabasiyla konusun demiş.
Babannem kaynanama tartışmaya gitmekmiş. Ben gitme dedim.
O sadece bi tokat attı sanmış. Ama vücudum morlk içinde diyince çok sinirlendi oda.
Ailenin haberi olmasi cok güzel cnm. Ailen tutunmu olmasa bile en azindan kv ve kb ile konusmayi düsünüyorlar. Ve bu da onlara bir ailen oldugunu hatirlatir! Esin de insallah birdaha el kaldirmaz sana.
Benim annem herzaman der bana eger esin sana elini bile kaldirsa söyle bize diye
Ben olsam birakirdim ailem ne yapicani bilir. Simdi susarsan ve ailende susarsa esin tekrar yapar gibi geliyor banaAnnem de herkesi galeyana getiriyor diye kızdım şimdilik kimse sesini çıkarmasın diye düşündüm.
Ama hata mi ettim bilmiyorum
Hata etmissin canım. neyi bekliosun ki yaniiAnnem de herkesi galeyana getiriyor diye kızdım şimdilik kimse sesini çıkarmasın diye düşündüm.
Ama hata mi ettim bilmiyorum
Kayinbabama söyledim.Hata etmissin canım. neyi bekliosun ki yanii
Onlara söylememiş izlenimi verdim kendimceBen olsam birakirdim ailem ne yapicani bilir. Simdi susarsan ve ailende susarsa esin tekrar yapar gibi geliyor bana
Bencede tekrar yapar bende yasamistim dayak isini annem esimi duvara yapıştırıp bogazini sıktı sen bu kizi sahipsizmi sandin dedi beni sevme ama kizima dokunamazsin dedi biraz annemle konusmadi ama simdi herzaman annemi arar halini hatrini sorar ...annem simdi diyor o bogaz sikma esini kendine getirdi der...Ben olsam birakirdim ailem ne yapicani bilir. Simdi susarsan ve ailende susarsa esin tekrar yapar gibi geliyor bana
En iyisini yapmis annen. Erkek milletine taviz vermeye gelmiyor hele ki isin icinde el kaldirma varsaBencede tekrar yapar bende yasamistim dayak isini annem esimi duvara yapıştırıp bogazini sıktı sen bu kizi sahipsizmi sandin dedi beni sevme ama kizima dokunamazsin dedi biraz annemle konusmadi ama simdi herzaman annemi arar halini hatrini sorar ...annem simdi diyor o bogaz sikma esini kendine getirdi der...
Annemin ikinci evliligi baba yok başımızda ama eşi babalık yaptı oda korudu beni eşimin ustune yürüdü biz varız bu kızın arkasında dedi Allah razı olsun şımdı bile der biseye ihtiyaç olursa ara diyeEn iyisini yapmis annen. Erkek milletine taviz vermeye gelmiyor hele ki isin icinde el kaldirma varsa
Allah razi olsun ondan.Annemin ikinci evliligi baba yok başımızda ama eşi babalık yaptı oda korudu beni eşimin ustune yürüdü biz varız bu kızın arkasında dedi Allah razı olsun şımdı bile der biseye ihtiyaç olursa ara diye
Allah razi olsun ondan.
Simdi evliligin iyi gidiyormu?
Ah canim kiyamam kendim yasiyor gibi uzuluyorum Allaha sigin sadece hayirlisini dile Allahtan ...Bilmiyorum ben olay büyümesin dedim ama bir dahakine kim nr yapıyorsa yapsın.
Eşim geldi.
Yemek yemedi.
Ben yedim . Şimdi yatağa girdim
Yüzüne bakmıyorum.haketmiyor.
Anahtarı alıp dışarı çıktı tv vs. Açık.
Nereye gitti bilmiyorum.
Ah canim kiyamam kendim yasiyor gibi uzuluyorum Allaha sigin sadece hayirlisini dile Allahtan ...
Aynen Allah ondan cikarsin ins sakinles bebisini sev soyle oda rahatlasin rezene papatya ic biraz rahatlarsin en azindanÖyle canım.
Herşey olacağına varır...
Bitecekse biter.
Düzelecekse düzelir...
Bu şekilde omur gitmez
Üzülmekten bebeğim kaskatı kesildi.
Allah onun hakkını eşimden slsin inşallah
Babası olcak birde.
Iyi yapmisin cnm. Birak nereye gidiyorsa gitsin. Anahatri da bit an önce yaptir kendin icin. Cok üzülüyorum senin icin ama sen cok üzülme olur mu bebisin icinBilmiyorum ben olay büyümesin dedim ama bir dahakine kim nr yapıyorsa yapsın.
Eşim geldi.
Yemek yemedi.
Ben yedim . Şimdi yatağa girdim
Yüzüne bakmıyorum.haketmiyor.
Anahtarı alıp dışarı çıktı tv vs. Açık.
Nereye gitti bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?