- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.021
Canım hakkında hayırlısı olsun...Kızlar eşim eve gelmesine yakın beni aradı.
Niye kaynanama gitmediğimi sordu.
Bahane bunlar dedi.
Telefonda yarim saat konuştuk.
Sen sözümü dinlemiyosun dedi. Sürekli didistiniz annemden kaciyosun sen onu sevmiyosun o da seni sevmiyor . Bbabamii da kendinden sogutcaksin. Özür dilerim yaptığım yanlışti ama sende beni kocayı geç insan yerine bile koymuyosun. Onlara muhtac olduğunu unutma. Asgari ücretle geçinsek bu kadar rahat olamazdin . Yemegimiz bie bizim .Temizlik iş vs konusuna girdi bu tarz şeyler söyledi.
Bende cevaplarını verdim. Babası niye karin gelmiyor diyormuş. Bu da sözümü geçiremiyorum diyormuş.
Hergun gitmemi bekliyorlar. Gitmeyince eşimi üstüme salıyorlar. Bende gitmek istemiyorum.
Akşam eşimle gitmem bile sorun oluyor eşim için.
Yüzyüze konuşursak patlar diye telefonda konuştuk. Biseyler çözülmedi. Çünkü o kendi isteği olsun istiyor.
Kaynanamlara gittik kandil diye evde yoklarmis camiye gitmisler.
Aradim kapattı. Bi daha aradım namaz kılıyorum dedi.
Eşimle de şuan konuşmuyoruz hala.
Bu konuda taviz vermek istemiyorum. Gittikçe sorun oluyor çünkü.
Ben hamileyim orda rahat edemiyorum.
Hem giyim hem fiziksel durum olarak. O babasından sonra eve girmemi hoş karşılamıyor. O yüzden onla bir gitmemi istemiyormuş. Bende ben orda yasamiyorum. Dedim. O da yemek birliğinden söz etti.
Bende benim midem bulanırken yerimden kalkamazken kimse yemeğiniz bir demiyoedu. Ben iyi iken mi yemeğimiz bir dedim.
Gitseydin dedi. Ee o halimle gidecek olsam zaten...
Okula zor gittim..
Biraz kuran okudum biraz tesbih çektim. Kızlar dua edin bana yuvam için...((
Canim kayınpedere anlatman ise yaramamış anlaşılan .Allah yardımcın olsun..!! Mübarek aylar hürmetine duaların kabul olsun insallah ..Kızlar eşim eve gelmesine yakın beni aradı.
Bahane bunlar dedi.
Sen sözümü dinlemiyosun dedi. Sürekli didistiniz annemden kaciyosun sen onu sevmiyosun o da seni sevmiyor . Bbabamii da kendinden sogutcaksin. Özür dilerim yaptığım yanlışti ama sende beni kocayı geç insan yerine bile koymuyosun. Onlara muhtac olduğunu unutma. Asgari ücretle geçinsek bu kadar rahat olamazdin . Yemegimiz bie bizim .Temizlik iş vs konusuna girdi bu tarz şeyler söyledi.
Bende cevaplarını verdim. Babası niye karin gelmiyor diyormuş. Bu da sözümü geçiremiyorum diyormuş.
Hergun gitmemi bekliyorlar. Gitmeyince eşimi üstüme salıyorlar. Bende gitmek istemiyorum.
Yüzyüze konuşursak patlar diye telefonda konuştuk. Biseyler çözülmedi. Çünkü o kendi isteği olsun istiyor.
Hem giyim hem fiziksel durum olarak. O babasından sonra eve girmemi hoş karşılamıyor. O yüzden onla bir gitmemi istemiyormuş. Bende ben orda yasamiyorum. Dedim. O da yemek birliğinden söz etti.
Bende benim midem bulanırken yerimden kalkamazken kimse yemeğiniz bir demiyoedu. Ben iyi iken mi yemeğimiz bir dedim.
Okula zor gittim..
Saol canmİnsallah canim.. Allah kabul etsin .. senin içinde ederiz canim ..
Allah razi olsun canimAmin Allah kabul etsin cnm. Eksik etmiyorum sizleri canlar dualarimda yerleriniz ayri hepinizin
Sabret canim allh buyuk muhakkat bir yol bir cozum veya senden vszgeçecekler birgun sen dua et allaha siğinKızlar eşim eve gelmesine yakın beni aradı.
Bahane bunlar dedi.
Okula zor gittim..
Amin canım sagolunnnCanım benim yaa gün içinde hep aklıma geliyorsun aklıma geldikçe de dua ediyorum. Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarını kabul etsin. Evine huzur sana sabır versin. Eşine hidayet versin inşallah. Bebeğini de sağ salim kucağına al inşallah kuzum
Canım hakkında hayırlısı olsun...
Neden hayatı bu kadar zorlastiriyolar anlamıyorum.
Madem bu kadar anaci babaci ne diye evlendi..
Tövbe yarabbim yaa
Emin ol o da evlensin ona da yaparlar aynısını , babası konuşmamış miydi canim..?? B Bugunneselibirgun [/QUOTE]Oğulları anaci değil.
Kendileri çok oğullarına düşkünler.
Ama bir tane daha oğulları vae.
Onları böyle skmyolar .
O bekar.
Ona yapacaklarini sanmıyorum. O daha şimdiden diyor evleneyim haftada bir gelirim öyle hergun gelemem diyor.Emin ol o da evlensin ona da yaparlar aynısını , babası konuşmamış miydi canim..?? B Bugunneselibirgun
Hatasını anlayıp özür dilemedi mi? Senden.. B Bugunneselibirgun [/QUOTE]Ona yapacaklarini sanmıyorum. O daha şimdiden diyor evleneyim haftada bir gelirim öyle hergun gelemem diyor.
Bilmiyorum konuştu mu konuşmadı mi tam olarak.
Ama bu sorun canını sıkmış ki evde yüzüne bakmamam
Yatarken araya yastk koymam
Onsuz annesine gitmememi falan sorun yapmış.
Ban arkadaşım
Ban arkadaşımgeldim geldim sen nasılsın iyiyim ben de çok şükür dün cenazemiz vardı gelemedim
Sağol canım dostlar sağolsunAllah rahmet eylesin kuzum.
Hosgeldin pamuksekerimBan arkadaşımgeldim geldim sen nasılsın iyiyim ben de çok şükür dün cenazemiz vardı gelemedim
Başın sagolsun canim Allahim rahmet etsin..Sağol canım dostlar sağolsun
Ah!! Canim çok geçmiş olsun.. benim kızda hasta oldu.. bugünler de herkes hasta..Günaydın kizlarr..çok fena hem bebisim hem ben hastayız 3 saatlik uykuyla duruyorum çok fenayım
Çok sağol tatlım aynen herkes hasta havalar bi soğuk bi sıcak şaşırdık nasil giyinecegimizi ...Ah!! Canim çok geçmiş olsun.. benim kızda hasta oldu.. bugünler de herkes hasta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?