- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.201
Iyi etmissin kzum is ne oldu ses soluk çıkmadı heralEvdeydim sohbet ettim nette takildim.
Iyi etmissin kzum is ne oldu ses soluk çıkmadı heral
Olur inşallah kafanı dinle kapatma kendini mucizeler oluyor bak olacak insallah hayırlısı ileArtik cok takmiyorum ihtiyacim yok aslinda isi calismayi istedigimden emek verdigimden istemistim.
Galiba nasip isi bilemedim..
Olur inşallah kafanı dinle kapatma kendini mucizeler oluyor bak olacak insallah hayırlısı ile
:) biri açar kapıyı inşallah kuzumHerseyin hayirlisi tabi canim hayal kirikligi yasiyorsun.
Gorusmelere gittim olmadi.
fobi oldu ben de is gorusmesine gitme fobisi
:) biri açar kapıyı inşallah kuzum
Biraz fazla sende onlarin bu oku meselsini bildigin icin kendine ve beynine yuk yapiyosun bence evet cok haklisin anliyom ama onlar beklentilerini goremeyince senden umidi kaybetmisler ve yerine ofke kizginlik kalmiş sende sasirma ve bunu bile bile artik yoluna devam et ve kabullen ki zaten boyle yapmassan bunlari dusunmekten derslere odaklanamiyon bence inada girip iyi bir cvp ver canmKesinlikle öyle. Eşim de arada huysuzlanır. Ben hallerin gelmis senin derim. Onun dışında melek gibi bi adamdır. Evlerimiz birleşince huzura kavusacagima inanıyorum.
Daha once bi kavgada birakcam gitcem kocamin yanina siz de kurtulun ben de dedim. Annem ağladı sarıldı sensiz yaşayamam ölürüm falab. Dayanamadim ben de agladim sarildik. Okullar acildi yine ayni tas ayni hamam. Okul deyince cin çarpmış gibi oluyorlar. Ben tıp okuyorum. Ama onlarin istekleri açıkçası cok fazla. Onlari dusunmesem coktan baska bölüme gecmistim. En buyuk isteklerinin bu olduğunu bildigim icin sabrediyorum. Ama artik tek yaptiklari ders calis diye baskı kurmak ve ben bir sey paylasmak istedigimde alayci hareketler yapmak. Odama giriyorum ders calisiyorum sonra hava almaya cikiyorum bir afra tafra. Gene ne yaotim diyorum. 4 saattir odandasin bu kadar uzun calisilmaz oyalaniyorsun diyorlar. Bu tamamen bosa kurek cekek gibi . Insanda heves birakmiyor. Ama onun disinda hic bi kötülükleri yok. Param bitti desem seslenmezler. Yemek yapmasam onlar yapar. Canim ne cekse alir. Temizlik yapmasam yapar. Ya bu kadar iyi olduklarını bildigim icin kalbim cok acıyor. Yaptıkları bu yuzden canımı cok yakıyor.
Babanneyle gezdiğimiz gun ne yaptınız diye 1.30 saat sohbet eden kadın okulla ilgi 1 cumlemi duymaya tahammul edemiyor. Ay gercekten deliricem kalbim yoruldu artık. Hem onlar icin çırpınıyorum hem de onların kotu muamelesine maruz kalıyorum. Ben gram istemiyorum su okulda kalmayi artık. Ezberlere yetisemiyorum. Uykusuz kaliyorum. Ustune bir de iyi not alamiyorum. Yetersizim yeterince zeki degilim. Unutkanim. Dikkatsizim. Bunlari ben cok iyi biliyorum. Ama caba gosteriyorum. Sirf onlar sagda solda hava atsinlar diye gencligimi istemedigim bir okula veriyorum. Sonra evde sasirmadik diyen bi aile. Insan bi teselli bekliyor. Bilmiyorum abartiyor muyum. Aldigim cevap iyi halt etmissin. Nasil becerdin. Yahu ben ne suc isliyorum anlayamiyorum ki. Gercekten onlar icin hersey okulum. Okulumsuz onlar icin hicbiseyim. Kac kere dusundum okuldan gelirken kendimi bir arabanin altina atmayi. Ama dini inancim var. Esim var. Hayallerim var. Pire icin yorgan yakamıyorum.
Selam canm gunaydinilginc Kiz @Esseteacher Zeytintanem @krmckr15 D U R U @Misss_laviniaaa @nergismor D __Dahlia__ B Bitterlokumu @Asiyemmm2121 @HemDeliHemAsik Hayırlı geceler canlarim
Boylysen eger kazansan bile meslegini yapamiycan ama bildigim kadariyla senin gibi olankar icinde ders veriyolarIstedigim herangi bir bolum olmadigi icin onlari dinledim tek istegim benden memnun olmalariydi. Kazaninca o kadar mutluydular ki. Dunyalar benim olmustu. ama bu hic bana gore degilmis. Motorsiklet kazasi meydana geldi esimin evinin onunde yuzunun yarisi parcalanmis. Nefes alamiyor. hir hir ses çıkarıyor. Benim dizlerim titremeye başladı sadece bakakaldim. dokunamadim bile. Eşim hemen yuzunu çevirdi elini yüzünü sildi nefesini rahatlatti. O an dedim ki ben nerdeyim boyle. Nasil bitcek bu okul. Esim olmasa ben ne yapacaktim
Yanimda biri aglasa ben de aglarim. Bocekleri bile öldüremem elimde tutar dışarı koyarim. Catir çatır kesiyorlar. Ben dikis atilirken canı acır diye yüzümü kısıyorum. Ne yapacağım hic fikrim yok
Yok canım düzelmediNasilsin cnm? Esinle aran düzeldimi?
Kizz haber verseydin biz gelirdik kahvaltiya
Yeni gördüm msjı günaydin hastayim iki gundur erken yatmistim canim sen nasilsinSilent Scream Hayırlı geceler canım
Gunaydin bacilarr
Rabbimiz hakkinda hayirlisi neyse onu versinYok canım düzelmedi
Günaydın herkese
Günaydın hatunlarrrrr
Yeni gördüm msjı günaydin hastayim iki gundur erken yatmistim canim sen nasilsin
İyi etmeye çalışıyorum canim sağol .. amin aminGeçmiş olsun canım biraz daha iyi mi. Allah şifa versin
Sağol kuzum Allah razı olsun...Çokk geçmiş olsun kuzuya op yerime Allahim sifa versin canim
Sağol canim . Allah razı olsun .. sende tekrar hosgeldin canim...!!Cok gecmis olsun prensese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?