- 17 Şubat 2018
- 196
- 7.943
- 58
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.381
Sağol canım benim sanada şimdiden kolay gelsin:)Şükür iiim balim namazi kıldık evi topladik tesbih cekiyom adami bekliyom.afiyet olsun ellerine sağlık.
Bende dünden var yemeklerim şükür iiyim namaz kıldım adami bekliyom tesbih cekiyom kolay gelsin afiyet olsun kuzum
Oh maşallah bende öle evi toplancak kisliklar kalcak yarin birgün yaparım inşallah kolay gelsin kuzum
Iyi etmissin kuzum afiyet olsun kolay gelsinbiz kadınlar aynı ruting :)
Şükür kuzum namaz kıldım tesbih cekiyom adami bekliyom dunden yemek var.rahatım bugün afiyet olsun kolay gelsin kzuum
Bende ole giremedim pek konusmaya tanimaya calisiyom yeni arkadaslari.
Kuzum sen geri gittin mi kocanin evine ayrilcan sandim halen devam mi ayni seyler
Sukur kuZum bugün ıiyim namaz kildim tesbih cekiyom.
bazen öle oluyor kuzum kafa dinleme vucut kendinle basbasa aynen bende oleim: ))
Izle bakalım is guc tv yat kalk ev isleri:))
Geçmiş olsun dikkat et kendine bende bugün birazdaha iyiyim kuzum doktor güzel dedi sorun yok dedi:)
Masallah gez tabi kafani dinleme yalnız birakma degisiklik ortam iyi bende namaz kıldım ev topla uzan tesbih cekiyom simdi merak ediyor insan yazayım su bacilara naparlar dedim.:)
Allah kabuletsin kuzumŞükür iiim balim namazi kıldık evi topladik tesbih cekiyom adami bekliyom.afiyet olsun ellerine sağlık.
Bende dünden var yemeklerim şükür iiyim namaz kıldım adami bekliyom tesbih cekiyom kolay gelsin afiyet olsun kuzum
Oh maşallah bende öle evi toplancak kisliklar kalcak yarin birgün yaparım inşallah kolay gelsin kuzum
Şükür kuzum namaz kıldım tesbih cekiyom adami bekliyom dunden yemek var.rahatım bugün afiyet olsun kolay gelsin kzuum
Kuzum sen geri gittin mi kocanin evine ayrilcan sandim halen devam mi ayni seyler
bazen öle oluyor kuzum kafa dinleme vucut kendinle basbasa aynen bende oleim: ))
Geçmiş olsun dikkat et kendine bende bugün birazdaha iyiyim kuzum doktor güzel dedi sorun yok dedi:)
Masallah gez tabi kafani dinleme yalnız birakma degisiklik ortam iyi bende namaz kıldım ev topla uzan tesbih cekiyom simdi merak ediyor insan yazayım su bacilara naparlar dedim.:)
Yok canım 4ay olcak belli değilT
TAtlis cinsiyet bellimi
Evet canim annemde degilim evimdeyim bitirmeden gitmicem bu sefer bakalim kismetse yarin gidicez mahkemeyeAnnemlere mi geldin allah yardimcin olsun balim dua et bol bol uzuluyorsan gençliğini harcama konuştuk bunlari.
Hayirlisi canimmYok canım 4ay olcak belli değil
Sağol canım benimAllah kabuletsin kuzum
Hayırlısı olsun canım inşallah bencede yoksa bole yürümez skintili hep allah yardımcın olsun kzumEvet canim annemde degilim evimdeyim bitirmeden gitmicem bu sefer bakalim kismetse yarin gidicez mahkemeye
Aminnn canimmHayırlısı olsun canım inşallah bencede yoksa bole yürümez skintili hep allah yardımcın olsun kzum
Hayırlı akşamlar gülümIyi aksamlar canlarr
Nasilsin kuzum nasil gidiyo cinsiyet nezmam belli olcakHayırlı akşamlar gülüm
Yok kuZum belli değil şükür şimdi iyi gidiyor sen neler yapion kuzumNasilsin kuzum nasil gidiyo cinsiyet nezmam belli olcak
Sen nasıl döndün gri kuzumAminnn canimm
Iidr bende cnm eve döndum alismaya calisyurm ara olunca siteye bile girmeyi unutyurmYok kuZum belli değil şükür şimdi iyi gidiyor sen neler yapion kuzum
Aynen öle inan bende düzgün girmeyeli herkes konusmayi unutmus gibiyim:)Iidr bende cnm eve döndum alismaya calisyurm ara olunca siteye bile girmeyi unutyurm
Son sans istedi tabi 2hafta kaldım annemde bi kac defa geldi son sans dedi verdim yine şansı birakmadi bu son oldu pisman sa olsq artik kabullenicekSen nasıl döndün gri kuzum
Şükür iiim balim namazi kıldık evi topladik tesbih cekiyom adami bekliyom.afiyet olsun ellerine sağlık.
Allah.kabul etsin inşallah kuzumŞükür iiim balim namazi kıldık evi topladik tesbih cekiyom adami bekliyom.afiyet olsun ellerine sağlık.
Denemissin demek hayırlısı değil rabbim hayırlısıni kilsin kzuum üzülme olmuyorsa vardır hayirSon sans istedi tabi 2hafta kaldım annemde bi kac defa geldi son sans dedi verdim yine şansı birakmadi bu son oldu pisman sa olsq artik kabullenicek
Şükür kuzum cokk allahim sanada guzel eş saglikli cocuklu bir aile nasip ederSevindim canim guzel haberler insana iyi geliyor Allah daim etsin.
Aminn allah razı olsun balimAllah.kabul etsin inşallah kuzum
Denemissin demek hayırlısı değil rabbim hayırlısıni kilsin kzuum üzülme olmuyorsa vardır hayir
Şükür kuzum cokk allahim sanada guzel eş saglikli cocuklu bir aile nasip eder
Aminn allah razı olsun balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?