- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.401
Denemissin demek hayırlısı değil rabbim hayırlısıni kilsin kzuum üzülme olmuyorsa vardır hayir
Şükür kuzum cokk allahim sanada guzel eş saglikli cocuklu bir aile nasip eder
Aminn allah razı olsun balim
@Esseteacher @Bitterlokumu @Zeytintanem @efisnSilent Scream @lyyyss B Bugunneselibirgun @miniminnak elif @_nurunnisa_ @Asiyemmm2121 @Madammor @Senden Gelen @Hannaz @Eses07 @HemDeliHemAsik @MAL KABUL @-Mahperi- @_heidi_ @_Marla_ ilginc Kiz @BeautifulPanda0814 @minik meleklerim @minnakhatun01 @VosVos35 @sezson SEVDAM07 @Yukakita @son izci @sivastrabzon @zms rainbow @nergismor Kara_gozlum hayırlı günler kizlar napiyonuz nasilsiniz.
bende seviyorum islak mendilleri
kuzum tv izliyorum sonra azcik bi disari cikariz esimle
Sen neler yapiyorsun masallah keyfin yerinde
Degisikmis kaynanan canim ne alaka senin teli kurcalamakKuzum ıslak mendil içime sinmedi ya.
Kızlar kaynanama geldim bebek görmeye geldik.
Sonracigima eve geldik ben namaz kılmak için odadan ciktim.
Kaynanam telefonumu açmaya çalışmış.
5 hatalı giriş yaptınız diyordu telefon.
Anne telefonuma mi girmeye çalıştın dedim
Yok dedi.
Bende hatalı giriş diyor dedim
Sustu
Nereye girdim bilemiyorum naptim flash fıstık
Bu kadın ben yokken çantamı cüzdanımi da kurcaliyodir .
Eminim çünkü eve poşetle yada çantayla gelsem
Hep karıştırılmış düzeni değiştirilmiş oluyor
Denemissin demek hayırlısı değil rabbim hayırlısıni kilsin kzuum üzülme olmuyorsa vardır hayir
Şükür kuzum cokk allahim sanada guzel eş saglikli cocuklu bir aile nasip eder
Aminn allah razı olsun balim
Aynen okuma Yazması da yok bideDegisikmis kaynanan canim ne alaka senin teli kurcalamak
Herşeyde vardır bi hayır Allahim kalbine göre versin senin için hakkında hayırlı olanı versin insallah canimAmin canim inşaallah
O dahada hayrettttttAynen okuma Yazması da yok bide
O dahada hayretttttt
Anlaşılacak gibi değil okuyamadığı seyi acsa ne olur değişikler bacım bu kaynanalar hepsi bi cesittAmacı ne anlamadım yani.
Allah razi olsun canim benimHerşeyde vardır bi hayır Allahim kalbine göre versin senin için hakkında hayırlı olanı versin insallah canim
Kuzum resimlere bakmak için herhalde.Anlaşılacak gibi değil okuyamadığı seyi acsa ne olur değişikler bacım bu kaynanalar hepsi bi cesitt
Hepsi aynı kuzum eşim varken oy oğlum der yokken kendi oğlunu bana kötü ler bosverrr takma salla gitsin ben öyle yapiyorumKuzum resimlere bakmak için herhalde.
Şu kaynanalarinin oğlunun yanında iyi görünme çabalarına acayip sınır oluyorum
Iki saattir aynı evdeyiz. Eşim gelince bişey aldım surda bak nasıl dedi. 50 beden elbise
Giydim sırf bana olmayacağını gösterim diye
Çevirdi sonradan ben kendime aldım çok uzunmuş. Sana büyük olmuş falan diye
Bende kızdım kendine aldinsa niye bana git bak giy manasina gelecek şekilde diyorsun yerinden kalkmadan
Ve niye kendi bedeninde almiyorsun
Kilo aldıkta 50 beden mi olduk
Of aynen aynen b3nde şakaya vurdumHepsi aynı kuzum eşim varken oy oğlum der yokken kendi oğlunu bana kötü ler bosverrr takma salla gitsin ben öyle yapiyorum
Aynen iyi olmuşOf aynen aynen b3nde şakaya vurdum
Bana almadiysan niye beni yoruyosun hamile halimle dedim
Aynen iyi olmuşiyi gclr tatlım bogazim yine berbat yaticm grsrz
Faranjit var sigaryı çok kaçırdım bugün maalesef ondannnGeçmiş olsun canım pastil nane limon
Veyahut boğaz spreyi iyi gelr
Icmeeseydin keşke o kadarFaranjit var sigaryı çok kaçırdım bugün maalesef ondannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?