- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.421
Şükür iiim balim namazi kıldık evi topladik tesbih cekiyom adami bekliyom.afiyet olsun ellerine sağlık.
Bende dünden var yemeklerim şükür iiyim namaz kıldım adami bekliyom tesbih cekiyom kolay gelsin afiyet olsun kuzum
Oh maşallah bende öle evi toplancak kisliklar kalcak yarin birgün yaparım inşallah kolay gelsin kuzum
Iyi etmissin kuzum afiyet olsun kolay gelsinbiz kadınlar aynı ruting :)
Şükür kuzum namaz kıldım tesbih cekiyom adami bekliyom dunden yemek var.rahatım bugün afiyet olsun kolay gelsin kzuum
Bende ole giremedim pek konusmaya tanimaya calisiyom yeni arkadaslari.
Kuzum sen geri gittin mi kocanin evine ayrilcan sandim halen devam mi ayni seyler
Sukur kuZum bugün ıiyim namaz kildim tesbih cekiyom.
bazen öle oluyor kuzum kafa dinleme vucut kendinle basbasa aynen bende oleim: ))
Izle bakalım is guc tv yat kalk ev isleri:))
Geçmiş olsun dikkat et kendine bende bugün birazdaha iyiyim kuzum doktor güzel dedi sorun yok dedi:)
Masallah gez tabi kafani dinleme yalnız birakma degisiklik ortam iyi bende namaz kıldım ev topla uzan tesbih cekiyom simdi merak ediyor insan yazayım su bacilara naparlar dedim.:)
Malesefesinizdenmi ayriliosunuz
Canim kimse boşanmak icin evlenmez tabii .. hakkında en iyisi olsun..Evet canim annemde degilim evimdeyim bitirmeden gitmicem bu sefer bakalim kismetse yarin gidicez mahkemeye
Pes doğrusu .. meraklı kaynana...Kuzum ıslak mendil içime sinmedi ya.
Kızlar kaynanama geldim bebek görmeye geldik.
Sonracigima eve geldik ben namaz kılmak için odadan ciktim.
Kaynanam telefonumu açmaya çalışmış.
5 hatalı giriş yaptınız diyordu telefon.
Anne telefonuma mi girmeye çalıştın dedim
Yok dedi.
Bende hatalı giriş diyor dedim
Sustu
Nereye girdim bilemiyorum naptim flash fıstık
Bu kadın ben yokken çantamı cüzdanımi da kurcaliyodir .
Eminim çünkü eve poşetle yada çantayla gelsem
Hep karıştırılmış düzeni değiştirilmiş oluyor
Geçmiş olsun canim.. sigarayı azaltmaya bak bence..!!Faranjit var sigaryı çok kaçırdım bugün maalesef ondannn
Canim kimse boşanmak icin evlenmez tabii .. hakkında en iyisi olsun..
Pes doğrusu .. meraklı kaynana...
Geçmiş olsun canim.. sigarayı azaltmaya bak bence..!!
Saol canim olmuyosa zorlamaya gerek yok canim esimle sorunlarimiz ona bagli ama yapamiyo gerci kendini esir etmis ona oda onu esir almis malesef olmuyo ben yoruluyorumCanim kimse boşanmak icin evlenmez tabii .. hakkında en iyisi olsun..
Pes doğrusu .. meraklı kaynana...
Geçmiş olsun canim.. sigarayı azaltmaya bak bence..!!
Günaydın canımGunaydinnnn
Yani haklısın bende kiskanirdim. Tatli dille uyar birdaha olmasin ve kimseye mudahale etme birdaha git al de ve biraz köy tavır.Çok canım sıkkın kızlarbelki abartıyorum bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. eşim normalde benim sularımı içer bugün okuldaydık masada suyum vardı senin mi dedi evet dedim icti. Sonra aradan vakit gecti masada baska bi su vardı bayağı dolu bi su. Bu kimin dedi. Yakın kız arkadaşım da benim icebilirsin dedi. Ben de huzursuz oldum sulanma kızın suyuna git al dedim. Kız yok yok icebilirsin dedi. Bu da icti. Simdi kızın dudağının değdiği yere değdi. Ben cok bozuldum. O an seslenemedim ben eve gideyim dedim kalktim. Esim de ben de geliyorum dedi. Yolda kızdım. Su al kendine bi tane kızın suyu icilir mi diye. Hic açılmamış su sandım diyor ama inanmadım. Açılmış suyla açılmamış su belli olmaz mı? Midem bulandi esime karsi. Resmen kizin dudagi esimin dudagina degdi gibi bisey.
Bayagi kizdim yolda o yuzden cok uzatmiycam. Ama suratim asıldı ister istemez. Ona yapabilcek biseyim yok.Yani haklısın bende kiskanirdim. Tatli dille uyar birdaha olmasin ve kimseye mudahale etme birdaha git al de ve biraz köy tavır.
Aynen öle canım haklısın belki her kadın aynı tepkiyi verir.uzatma fazla herşeyin hayırlısı olsun kuzumBayagi kizdim yolda o yuzden cok uzatmiycam. Ama suratim asıldı ister istemez. Ona yapabilcek biseyim yok.
Sağol canım icim rahatladı birazAynen öle canım haklısın belki her kadın aynı tepkiyi verir.uzatma fazla herşeyin hayırlısı olsun kuzum
Sinir oldumÇok canım sıkkın kızlarbelki abartıyorum bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. eşim normalde benim sularımı içer bugün okuldaydık masada suyum vardı senin mi dedi evet dedim icti. Sonra aradan vakit gecti masada baska bi su vardı bayağı dolu bi su. Bu kimin dedi. Yakın kız arkadaşım da benim icebilirsin dedi. Ben de huzursuz oldum sulanma kızın suyuna git al dedim. Kız yok yok icebilirsin dedi. Bu da icti. Simdi kızın dudağının değdiği yere değdi. Ben cok bozuldum. O an seslenemedim ben eve gideyim dedim kalktim. Esim de ben de geliyorum dedi. Yolda kızdım. Su al kendine bi tane kızın suyu icilir mi diye. Hic açılmamış su sandım diyor ama inanmadım. Açılmış suyla açılmamış su belli olmaz mı? Midem bulandi esime karsi. Resmen kizin dudagi esimin dudagina degdi gibi bisey.
Canim haklısın tabii ben olsam bende kızardım..Çok canım sıkkın kızlarbelki abartıyorum bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. eşim normalde benim sularımı içer bugün okuldaydık masada suyum vardı senin mi dedi evet dedim icti. Sonra aradan vakit gecti masada baska bi su vardı bayağı dolu bi su. Bu kimin dedi. Yakın kız arkadaşım da benim icebilirsin dedi. Ben de huzursuz oldum sulanma kızın suyuna git al dedim. Kız yok yok icebilirsin dedi. Bu da icti. Simdi kızın dudağının değdiği yere değdi. Ben cok bozuldum. O an seslenemedim ben eve gideyim dedim kalktim. Esim de ben de geliyorum dedi. Yolda kızdım. Su al kendine bi tane kızın suyu icilir mi diye. Hic açılmamış su sandım diyor ama inanmadım. Açılmış suyla açılmamış su belli olmaz mı? Midem bulandi esime karsi. Resmen kizin dudagi esimin dudagina degdi gibi bisey.
Sinir oldum
Canim haklısın tabii ben olsam bende kızardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?