Sağol canım
Allah kabul etsin
☺☺
Nasıl gidiyor hamilelik
Dualarım seninle

Evet canim annemde degilim evimdeyim bitirmeden gitmicem bu sefer bakalim kismetse yarin gidicez mahkemeye
Canim kimse boşanmak icin evlenmez tabii .. hakkında en iyisi olsun..
Pes doğrusu .. meraklı kaynana...
Faranjit var sigaryı çok kaçırdım bugün maalesef ondannn
Geçmiş olsun canim.. sigarayı azaltmaya bak bence..!!

Canim kimse boşanmak icin evlenmez tabii .. hakkında en iyisi olsun..

Pes doğrusu .. meraklı kaynana...

Geçmiş olsun canim.. sigarayı azaltmaya bak bence..!!
Saol canim olmuyosa zorlamaya gerek yok canim esimle sorunlarimiz ona bagli ama yapamiyo gerci kendini esir etmis ona oda onu esir almis malesef olmuyo ben yoruluyorum

Çok canım sıkkın kızlar belki abartıyorum bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. eşim normalde benim sularımı içer bugün okuldaydık masada suyum vardı senin mi dedi evet dedim icti. Sonra aradan vakit gecti masada baska bi su vardı bayağı dolu bi su. Bu kimin dedi. Yakın kız arkadaşım da benim icebilirsin dedi. Ben de huzursuz oldum sulanma kızın suyuna git al dedim. Kız yok yok icebilirsin dedi. Bu da icti. Simdi kızın dudağının değdiği yere değdi. Ben cok bozuldum. O an seslenemedim ben eve gideyim dedim kalktim. Esim de ben de geliyorum dedi. Yolda kızdım. Su al kendine bi tane kızın suyu icilir mi diye. Hic açılmamış su sandım diyor ama inanmadım. Açılmış suyla açılmamış su belli olmaz mı? Midem bulandi esime karsi. Resmen kizin dudagi esimin dudagina degdi gibi bisey.

Yani haklısın bende kiskanirdim. Tatli dille uyar birdaha olmasin ve kimseye mudahale etme birdaha git al de ve biraz köy tavır.

Sinir oldum

Canim haklısın tabii ben olsam bende kızardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…