- 28 Ocak 2009
- 34.625
- 58.609
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #8.461
Ailemde taşıyıcı varmış bende yeni öğrendim.bendeki bulasici misHımm.. anladim canim... ailede felan öyle birşey varmı acaba..??
Geçmiş olsun sende mi çıktı evlenirken testlerde çıkmamışmıydı nikah yapılırken.Tedavi baslancak kuzum bebege bulasmasin diye hamilelikte çıktı bu hepatip.ona baslancak
Hayat; yaşamayı Mutluluk; gülümsemeyi Sevgi; hak etmeyi Vefa; hatırlamayı Dostluk; paylaşmayı bilen için vardır.Günaydın.
Hay..!!Allah..Ailemde taşıyıcı varmış bende yeni öğrendim.bendeki bulasici mis
Yok kuzum okadar kan verdim oteki gebeliklerde bunda çıktı yeni geldi başıma 3 4 aylikken tedaviye baslancak denildi bulasici galibaGeçmiş olsun sende mi çıktı evlenirken testlerde çıkmamışmıydı nikah yapılırken.
Eşininde test yaptırması gerek mi peki,eğer bulaşıcı ise demek ki ailede de varmış.Yok kuzum okadar kan verdim oteki gebeliklerde bunda çıktı yeni geldi başıma 3 4 aylikken tedaviye baslancak denildi bulasici galiba
Hepatip b mikrobuymus bendeki onlenmezse bebek dogar dogmaz hastanede yatma durumu varmis kaldiramaznis o asisiz falan oluyorya hayirlisi olsun ilk korktum da tedavisi var şükürHay..!!Allah..o zaman kesin gitmelisin doktora.. !!
Esim yatirmadi dedim ama kaldı öle benim ailede taşıyıcı varmış yeni öğrendim bende bendeki bulaşıcı.Eşininde test yaptırması gerek mi peki,eğer bulaşıcı ise demek ki ailede de varmış.
Aman iyi canim sevindim..Hepatip b mikrobuymus bendeki onlenmezse bebek dogar dogmaz hastanede yatma durumu varmis kaldiramaznis o asisiz falan oluyorya hayirlisi olsun ilk korktum da tedavisi var şükür
Hiç sorma ozamana ne korkmuştum bisi olcak diye ilk öle bir anlatıyorlar ki hep korkulu: )Aman iyi canim sevindim..
Bulaşıcı ise eşininde yaptırması gerek test,korunma iğnesi onada bulaşır ihmal etmesin.Ayrıca korkma tedavisi var zaten kontrollerini ihmal etmeEsim yatirmadi dedim ama kaldı öle benim ailede taşıyıcı varmış yeni öğrendim bende bendeki bulaşıcı.
Aynen bugün gittigimde enfeksiyona dicem bu bulaşıcı ise eşiğinde yaptirmasi gerekmiyormu deyip esimede yine geçer enfeksiyon kan vermesi lazım dedi derim yoksa sevmiyor doktor mecbur bi kaç defa deidm ole olsa derler falan konuşmam lazım bugunBulaşıcı ise eşininde yaptırması gerek test,korunma iğnesi onada bulaşır ihmal etmesin.
Tedavisi varmış şükürler olsun..Hiç sorma ozamana ne korkmuştum bisi olcak diye ilk öle bir anlatıyorlar ki hep korkulu: )
Aynen şükür senin fustuk napiyorTedavisi varmış şükürler olsun..
Uyuyor teyzesi..Aynen şükür senin fustuk napiyor
Günaydın kuzumGünaydin kizlar nasilsiniz?
Nasilsin cnm? Durumlar nasil?Günaydın kuzum
Hepatip b mikrobuymus bendeki onlenmezse bebek dogar dogmaz hastanede yatma durumu varmis kaldiramaznis o asisiz falan oluyorya hayirlisi olsun ilk korktum da tedavisi var şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?