Esim yatirmadi dedim ama kaldı öle benim ailede taşıyıcı varmış yeni öğrendim bende bendeki bulaşıcı.
Bulaşıcı ise eşininde yaptırması gerek test,korunma iğnesi onada bulaşır ihmal etmesin.Ayrıca korkma tedavisi var zaten kontrollerini ihmal etme

Bulaşıcı ise eşininde yaptırması gerek test,korunma iğnesi onada bulaşır ihmal etmesin.
Aynen bugün gittigimde enfeksiyona dicem bu bulaşıcı ise eşiğinde yaptirmasi gerekmiyormu deyip esimede yine geçer enfeksiyon kan vermesi lazım dedi derim yoksa sevmiyor doktor mecbur bi kaç defa deidm ole olsa derler falan konuşmam lazım bugun

Hepatip b mikrobuymus bendeki onlenmezse bebek dogar dogmaz hastanede yatma durumu varmis kaldiramaznis o asisiz falan oluyorya hayirlisi olsun ilk korktum da tedavisi var şükür

Ben bebekken oyle doğmuşum benimki kontrol edilmemis. Normal sarılık diye eve göndermişler teyzem sarılık geçmeyince doktora goturmus. Beni annemden alip kuveze koymuslar. Bizimkiler biraz gec kaldığı icin tedavim zorlu gecmis. Ama bak gayet sağlıklı fıstık gibi hatunum gjdjdhdhdbdbd . Endiselenme seninki takip edilen kontrol altında bir durum. Cok gecmis olsun. Sen endiselenme ki bebis de huzursuz olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…